Bir Yorum Yazamak size birşey kaybettirmez. Dαğınığıм ben ' Ruhu .. Beynii.. Mekαnıı.. Heryeri dαğınık..Oyle biriyiм.. Oylesine yαşıyoruм.. Oylesine.. Oyle..' gidiyorsun ya... Kara bulutLari katmiş ardina AciLari yukLenmiş sirtina Dort naLa geLiyor yanLizLiĞim. uşuyorum sarıl bana, saclarını sancıma sur SarıL. . IsLak Yuregime. . Yazılmayacak artık sana dair.. Hic bir cumle.. Hic bir kelime.. Hic bir hece.. Hic bir harf.. Hic bir... Hic... Aklımdan silemedim nerdesin...? Kalbim; Sana kanamak yakışır... Kalbim; Yargısız infazları infaz et O seni infaz etmeden... Bir takim sorular var cozemedigim, Neden herkes yapmacik....? Neden herkes cikarci....? Bunalimli bir haldeyim yine; Ve gelecegi duşunmek bile istemiyorum ... Sonsuz mavi gecenin icinde. Golge duşurme bu sevdaya, Gecen kara bulutlardan... Yokolmuş kentleri arıyorum Ayrılırken gonlumu kanattığım Sustuğum gun Sen konuşma Bozulmasın buyusu sessizliğin... Sustuğum gun bil ki Suskunluğum konuşmaktadır Hatta haykırmaktadır avaz avaz Sevgiler yalan, Bırakmalar sahte... ....CıkmazLardayıM.... Bazen can,bazen ete batan cam kırıkları.. Uzmuyor,incitmiyor,acıtmıyor.. Sadece batıyor işte.. Cırpınıyor yuzumde asılı kalan senli izler.. Senin actığın derin izler.. Ve ardında bıraktığın harabe duygular.. Acıtmıyor...
Dedim ya:"Sadece batıyor işte,batıyor.." Ben oldumgidişin kadar ağlamaklıyım... ne olur izin ver de dokulsun gozyaşlarım.. hem belli mi olur belki gozyaşlarımla seni de akar, atarım... asi huzunLer sarar qece mi qecmem qecemem .. donuLmez tovbeLere qomemem seni .. yuzunde eski bir qunahın izleri oLmayacaksın nefesim .. oysa ben akşam olmuşum yapraklarım dokuluyor usul usul adım sonbahar gel artık ! bu sensizlik icimi yakmaya başladı... Olmazsa olmazım ‘sen’… Yoksun işte… Sana gozlerim değil, Yureğim… Bedenim… Ağlıyor ! Bu yalnızlık, suskunluğuma eşit olacak sensizliğe giden her adım da… Canımda izin kalacak, Kanamış bir yara olarak... Gidersen!.. Ne ilktin,ne de sondun.Yaşadıgım hayat icinde kucuk bir oyundun! Her zaman doğru değildir Secimlerim, Zaman gelir ŞEREFSİZLERİDE Severim.. . Ne gunler yaşadım ben bu alemde Nelerden vazgectim ben bir kalemde Bir sana yenilmek varmış kaderde Seni unutmaya gucum yetmiyor... aşk eski bir paLavra artık burdan gecmeyecek.. inanmak bır yoL kımse yurumeyecek.. hayır ıstemem bır baskasını.. yaLnızda ayağa kaLkabiLirim.. hyr dokunma bir başkasına.. tutunmadanda ayağa kaLkabiLirim..(!) Sanma komunist 0Landan biRgun hesap soruLmaz.!
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- En Son Nickler √ Harikalar!