İcin kor gibi yÂnÂrkén ''susmÂk'' ÂcıLÂrın én bétéridir ... YÂsÂm gériyé bÂkÂrÂk ÂnLÂsiLir iLériye bÂkÂrÂk yÂsÂnir.. »¦« ßoğaZımda DuğumLendi A$k Adına SitemLerin Hesap Mah$erdedir Dendi Gider Orada ßekLerim.»¦« ï¢ïмdєn qєLєn sєs ¢ıLqın¢a HaykıяışLaяıм ŚïyaH kaяanLıqa doŃdu .!! Once Sen ßurkuyorsun SayfaLarı Sonra ßa$kaLarı KaraLıyor CumLeLeri.. Suy ÂtıLmış Âspirin gibiyim; foşurtuLu vé dé pÂrÂmpÂrcÂ... …AynalaR SensizliğiN Lanetinİ VuruP DuruyoR YuzumE… Daa ßoyun ßiR Karı$ ßéyFéndi oLmaya CaLı$ .. Pé$imdéDoLA$ma oTur DérsiNé caLışş Askım Dedim Oda Ot Cıktı уuz мιℓуση ∂єƒα ѕoуℓє∂ιм ѕαηα αвαятмα∂αη кσηυş ∂ιує! KeşKelerLe””’AcabaLarla””’bElKilerLe dolu bi hayat benmkisi KiRpİ GiBİyİz HeM SEwİLmEK İStİOrUz HeMdE SEvEnE BAtIYoRuZ… Hayat aKıP qiDeRkeN awucLaRmDaN..eĞiLiP yeRDen t0pLAmı0rm parcaLaRmı.. artK "herşey" iCin..aRtk "C0k qéc" deMek iCn beLkde C0k qeC..!!! ….Gecici HaYAtımdaN KaLıcı KiM BiLemediM…. ka$ar yOk Dediğin ßir Yer Var mI ßiLdiğin? AşkıııMMM sn HyWanMısnn? pamuk prensesin uvey annesi uyuyan guzele elmayı verse rapunzelin eline iğne batsa ve pamuk prenses kuleye kapatılsa nolurdu? ߀N!M YaPTıqıM T€K $€YH q€L€N q€L!R ߀N S€C€R!M q!D€N q!D€R ߀N T€P€R!M ßi qun qéri donmék istér ßırakın donsun né kayßéttini qorsunxD ßeYaZ atLI pRenSimi ßuLmam iCin daa kaC kurßaa opMeM Lasım Du$ pé$iNDéYSéN du$ Pé$iMé....! KaFaMa TahKMaM...SoNuNa ßahKMaM....ßéN aDaM oLmaM ßéN SaNa YaNaRKéN …. SéN Kim ßiLiR NéRéDé u$uoRsuN..! =) "[email protected] kaLınCa tutu$ur étékLér [email protected]é donér tum kopékLér" ßéN MéVLaNa DéiLiM ßaNa oNJé aDaM oL SoNRa qéL...! Seyrederken hayatı en onden kendime sahne buLup oynadım…. Bu SaaTTéN SoNRa UGRaSMaM DuNuMLé Vé DuNuMDéKıLéRLé....BéN YaRıNa BaKaRıM YaNıMDaKıLéRLé A$kın Gozu Kor OLaßiLir Ama İnan ßan Karnı Achtır. İi SindiriLmémi$ 1 A$k UchunJu TékiLLéré Muhtachtır Beny kaca boLersen boL seny ikiye katLarım.d YéNi BiR sAyFa AcTıM kénDdİMé...iCiNdé sén yOkSuN...KaLbİm HaYvAnAt BaHcésİ dégİLKi KoPéKLér OLSuN iblisin ağzında sayıklandım bir pirinc tanesiyim cakıllardan ayıklandım cakallardan kactım. KaRanLıkTa u$umék né Ky? VaRsın dokuLsun KanatLarım…!: B!R!S! hakédéR K!m!s! KahrédéR B!r!s! Mahvédér GUnLér! éz-géC Kasvéti !... Karmakarışıklaşmaktayım...! KaCaR oOoLMu$ iNsSaNLaR SéWiLMéKTéN DuWaR oRMu$LeR KaLPLéRiNé YasSaKLaMı$LaR BéNy… Golgeler takibimde ardımda bir manzara yığını.. Huzur benden ozur dilemeli gelmediği her gun icin éĞéR BéNy KaYBéDéRSéN B!R DaHa BuLaMaZSıN o aC GoSsLu KaLBiNé RaaT BaTMaSıN... ne tuhaf dimi icimi acıtanda sendinacımı dindirejek olanda BéNy uZahKTaN !ZLéD!N!Z !MRéND!N!Z B!L!oRuM H!CB!R ZaMaN BéN!M G!B! oLaMaDıNıZ oLMaNıZı D!L!o0oRuM…J ßu dunya $akaySa néDéN ßén haLa oLuyum !!!
né éL!mdn †u††Lr né yuzuMé quLduLér ß! qun 0Lsn oLmuné séwdiLr ßén séwd!m ßa$kasna wérd!Lr ßana ßu dunyda mu†LuLq Haramm$ méqéR iStediğimi verin tøzLu rAfLarImdA ge¢mi$im yAnar ßenim gozLerim daLar derin ßenim hisLerim ßoyLedir yerLi yersiz soyLenir sozLerin ßana ßi simgedir i¢imde mimLenir GencLigimizi yakanLara Sevdiqimizi eLimizden aLanLara Kolumuza jilet attıranLara Kadehi eLimize tutuşturanLaraher Kuytu koşede esrarı cektirip ucluyu tersten yaktıranLara isYanım aLLah’a degiL Tum aLLah’sızLara..! Gunahkar SokakLarın tovbekar DelikanLısı İnanıyorsan savunduklarına arkasında duracaksın..gerek yok cellada cıkarıldığında darağacına tabureye sen vuracaksın ! ßëDëñîM |{å®åñ£ı|{£å&#1 74;Då ø£åñ §ëñ§îZ£îğ&#2 35; ®µ]¬[µM §åñå åî± NØk†ayı kØyduğum æN N£ S£nd£n ßir £S£r N£d£ ߣnd£n ßir iz kæLæjæk . . .. Aklımı kaybetmekten değil bulmaktan korkuyorum.. Sanma ßiLékLér!mdék! jiLét kéSigi 10Lar aŞkImIzIn bédéLi 10Lar zaLim!n diŞ !zLer! Sêvd êktîm îhÂñêtî ßî¢îÿørûm ¢øk Sêvmî$tîm î$tê