►®♫☺☻♥♦♣♠•◘○ßµ¥®Un Benden Bi Kac Nick®♫☺☻♥♦♣♠•◘○◄
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- ►®♫☺☻♥♦♣♠•◘○ßµ¥®Un Benden Bi Kac Nick®♫☺☻♥♦♣♠•◘○◄
-
26-09-2019, 23:27:21Oncelikle Geri kalanı Msj La Vericem Kusura bakmayınn İlk Once: Sekilli Msn nickleri: Son KéLimém OLsun Aydınlık, Son NéFésimdé Karanlık.. Sor kéndiné: 'Hani nérdé DéLİKANLILIK?'... Yaptığın apacık *********k...!!!] DérT oLmaz..cékip kapıyı cıkaßiLirsin..ßén ßoyLéyim.. qércéktén sévmiyorsan ßıkaßiLirsin!! cok uzgunuM iStémédén ßi ßakı$a aLdandım iNaN ßana pi$manLktan ßtn gécé ağLAdım ='( İtLé kopékLé uğra$acak waktim oLsaydı,vétérinér oLup séni tédavi édérdm. Vaktini CaLacağım ßéLki Ama Hadi ßana Até$é VériLmi$ 1 CumLé Sonu ßuL..! Sén hém ßi hastaLık hém ßi sağLık qißisin kaLßimdéé (: né néfés..né néfrét..artık ßi anLamın kaLmadı $u kucucuk kaLßimdé... 0na Suna de!l ßen $adec£ dalgaMa ßakarım g£rcekler acıDır gerceĞ!m acıtırım!.. SÂÂt 12'yi vurduğund biLé buyunun bσzuLmÂyÂcÂğını biLiyσrum... HÂyÂtım bσyunc séninLé σLmÂyı diLiyσrum mÂsÂL périsi`nden sÂdécé... TahammuLum yok sana...KaLmadı bende o şeyDen Uc quиℓuк Duиуada İкi quиℓuкℓeЯi Cєкємєм.....! Bir kere olsun n’olur n’olur Goz goze gelsek senle, sonra Dursa biranda tum yalanlar Unutsak neymiş dunya hali! x3 Hani guneşle dunya arasına ay girince nasıl ay tutulması oluyosa; insanın kendisiyle hayatı arasına biri girince de aşk tutulması oluyo işte... Altın Vuruş Yaptım Duygularıma .. Duygusuzca Dévam Ediyørum koybolmaya.... ßeni qorunce MaŞaLLah de.! Cok isti0sanda İnşaLLah De! cok farklı msn sozleri kaLmadı biTi bndé dunLér...! Harcadınız Beni Artıq yeter,Her yeni Sevgili Daha da Beter,Teker Teker gelin ULan Teker Teker Sizi Bana Sayıyla mı Verdilerr?? Yeni bir krize giriyorum ellerim titriyor uzgun değilim ama gozlerim doluyor ..! haNi 1kere d$mştm yHa parCaLanmıy$tı yuréim haNi tutMamı$tnyHa haNi $mdi nérdésn..! Peky neden Sevmediin Sucum neydi ßiLemedim .. x( PsikoLojim Bozuk :S Yayında Emei Gecen Her Kesn *** ßu heSap ßoyLe ßitSin.. heLaL ettim hakkımı nefretimSin ..! Kac Ki$iDen DuyDum Sen Coq FasLa İcmi$sin HérkéSLére anLatmı$sın ßénsiz ßir Hicmi$sin Artık susuyorum… SozLérim ßitti.. ßu kéz qidiyorum.. sahidén ßitti… YıLDıZLaRa ßaqTıM ßu qécé ßnDnDé MéLanKoLiq SaNa ßaqTıM ßéN SaNa PLaToNiq HaYaTa ßaKTıM YaPTı ßéNi ALKoLiq İkinci EL Ovqu TuccarLarı Varsın ßoL ßoL Konu$sun. ßénim Satacak MaLım Yok Ki Owquyé İhtiacım OLsun..! SÂßЯéTméЧé DéqéЯSîn .. SéN ßénDé ßîTÂnéSînN !! DOn Dîé ЧÂLwÂЯıЯKén Du$Tu éLîmDén GuЯuЯum.SOn Dîé DîLénîЯKén GéCTî ЧÂnımDÂn OLum Al herşeyi yanına Yureqine benden ne aTeş oLur ne Soba Soz veremem yarına Bana senden Ne koy oLur ne de Kasaba ßuчuчoruм siziиLε..! yaşadıqım en buyuk aşk sen oLacaksın... Gezinen bir goLgedir hayat Gariban bir aktor Sahnede bir iLeri bir geri saatini doLdurur Ve sonra duyulmaz oLur sesi Bir masaLdır GuruLtucu bir saLağın anLattığı Ki yoktur hic bir anLamı... Hicbir şeyi senin kadar istemedim ! . . Ama yetmiyor ne kadar istesem de . . Gozlerimdeki resmin gitmiyor Yağmurlar icime icime icime yağıyor İcimdeki kuraklık bitmiyor > Cocuqqéndé séwméZzdim zTn..!! > ßz aŞqı méLéqLéRdn caLdıqq.. > aŞq néDdénsZ séwméqmiŞş... Bunlarda Lanetli Nickler: Herşeyin aydınlanmasıyla birlikte karardı dunyam İcimdeqi ASİ kısh isyanlrda Mazo$ist duyquları kaßarmı$tır yine ßaksana néfRét kusuOr géc€yé Lanét EdiOR hér Doqan guNe Lanetli msn yazıları ßiR UstuRa ALıoRum Titréyén €LLéRimé,SuruyoRum Du$unméDén ßiLéKLéRimé AkıtıyoRum DamLaLaRımı YeRe KanLaRımLa AfféT YazıyoruM Sévdiqimé. Gun gelir sığmaz olur kalbin goğsune, Taşıyamaz olur bedenini, artık yorulur… Duyguların ağır gelir; ezilirsin Bir gun acıklanmamış duygularınla koşende, Teslim olursun olume, Sessizce… karanlığın ozuyle siliyorum yaralarımı,goz yaşlarımi suruyorum yaralarıma...ilac olsun die umutsuzlukla sarıyorum yaralarımı,iyileşmeyeceğini bildiğim halde... bu lanet dunyada karanlık bile beni kabul etmezken ne yapacağım ben bu karanlık ruhumla. artık gozbebeklerim eşlik ediyo parcalara her bir haykırışım,her bir cırpınışım kazınıyo ruhumun derinliklerine. Ozur dilerim.. Hangi tukenmez kalem tukenmeden yazabilir acaba benim acılarımı? Hangi şair anlatır mısralarında, kimseye duyuramadığım sessiz cığlıklarımı? Ve hangi şarkı seslendirir, benim nefrete dayalı, prangalara vurulmuş kalbimin feryatlarını? “Aşk iğnesiyle dikilince bir dikiş, kıyamete kadar sokulmez imiş. Aşk ile insan elbet guneşe benzer ve aşksız gonul misali taşa benzer Hayatı aşka bolunce aşk coğalır; butun hayatları toplasan geriye Aşk kalır….” Sen yine sukutu giyin yar! Dilersen hic konuşma. Ben kelamlarımı curuttum yolunda. Carpsada bir tokat gibi yuzume, her harfi yoluna heceledim. Ve bilesin ustune aşkı giydirdiğim, Soz verdim ben bu yureğe, Hicbir harfi sensiz bir cumleye kurban etmedim! Yalnızlığımın gozyaşları bunlar yada şeytanın hıckırıkları..] __________________