Gormuş olduklarınız olabilir ancak eminimki gormedikleriniz vardır . -Beni sevmeyen birini niye seviyim? Aptal mıyım? Diyemedik hic birimiz. -Aşk acısıda neymiş, sizin hic 90+3'de gelen golle iddaanız yattı mı mk? (Argo) -Ellerimi kendi nefesimle ısıttığım şu gunlerde kimse bana, 'yalnız değilsin ben varım' demesin. -İddaya oyle sarmış arkadaşlarım var ki, in-cin top oynuyor dışarda dedim,handikaplı cin dedi. -Bi saray prensessiz kac gun dayanır bilmiyorum. Ama ben gercekten sıkılmaya başladım. (Emre) -Kotu biri değilim aslında. Ama ol istiyorum! Başka birini seveceğine ol! -Ateşe dayanabileceğin kadar gunah işle. ‎"Senden nefret ediyorum" dediği an anlarsın herşeyin bittiğini. Ağzından tek bir kelime cıkar "pekala". Tek bir kelime binlerce anlam . (EMRE) -Emin ol suskunluğum , Alıcağım intikamın habericisdir. -“Seveni arıyorsan evine git; Kapıyı Annen acacaktır”. -‎'' mesajına bile cevap yazmaya calışmak mı ? Gecmiş olsun boku yemişsin dostum -Saat 02:02 Sizi duşunduğunu sanıyorsunuz. Sizde farkındasınız herşeyin sadece bir anlık olduğunu. -Unutacak kadar vefasız değilim; Ama hatırlanacak kadar ederin de yok .. - Gulumsee .. Seni cekemeyenleer catlasıın yerindee, mutlu oldugunu goruncee -Aptalca hayaller peşinde koşmayan bir kalp gosterin, Ben de size mutlu bir insan gostereyim... -Kandırmayalım kendimizi ne ben kendime iyi bakabilirim nede sen gule gule gidebilirsin. -Aşka inanmam ama;diğerlerinden daha cok sevmem gereken bir kız olduğuna inanıyorum. Arkadaşlar Facebook duvarımdan aldıklarımı paylaştım burada . Emeğe saygı 1 Teşekkur yorumu beni mutlu eder Cok teşekkurler. __________________