Selam Arkadaşlar. Oncelikle Nicklerin Coğu Hepsi Yenidir. Her Telden Yeni komik,aşk,duşunduren vb. face icin nicklerdir. Arasında Kendi yazdıklarımda var Beğenirseniz Ne mutlu Coğunu İlk Defa goreceğinizden Eminim Cunku cok yeni nickler. (Bazılarını Anlayabilmek İcin biraz IQ da gerekli) İyi Okumalar & Kendine Gel .. ; Seni Orda Bekliyorum..
& Adın Uzerinde; Eski Sevgilisin Sozde .. -Ama Neden hala Eskimiyorsun Bu Bedende.
.. Bir kadın sizi milyoner yapabilir. Tabi milyarderseniz (:
Tanrı sizi korusun, Allah bizi ,)
.. 'Hayal' in uzerine bir cizik atınca 'Hayat' olur .
.. Sayfami beğen , fotografımı beğen , durumumu beğen diyenlere sesleniyorum ; Sizinle muhattap olmam. Elimlen gonuşun. (:
.. Elbise cok ama "Rukuş" diyeni de var ; Elbise yok ama "Şukur" diyeni de var.
' Kendini vazgecilmez sanma sakın , Unutturacak insan coook ..
& Kafiyeli cumleler kurmaya gerek yok. Ozledim işte o kadar ..
Eros falan Hikayee. ; Aşk'ı Lidyalılar Buldu.. (Anlayana,) (ParaParaPara)
.. Kitap okuma oranı % 4,5 ama Televizyon izleme oranı %94 olan bir milletin, Nihat Doğan gibi filozofu olur .
& Seven Sever ; Sevmeyen Sevdirolup Gider ..
"Bir gun bir yerde tekrar karşılaşırsak eğer, benimle yeniden tanış."
Yaşamın iki hedefi vardır; İstediğini elde etmek, elde ettiğinin tadına varmak. Yalnızca en akıllı kişiler ikinciyi uygulayabilirler. (L.Smith)
.. Bazen Kimse Anlamıyor ya .. ; Sadece ve sadece avazım cıktığı kadar susuyorum..
.. Parayla; durum , fotoğraf , bağlanti , paylasim beğenilir.. 3 fotoğraf 30 krs. 3 durum 3 bağlanti 60 krs. İliski durumu 1TL. Bu dereceye geldim artk
.. Boş boş konuşarak moralinizi bozanlari takmayın.* Unutmayın ki boş tenekeden cok ses cıkar !
.. Ağlamak İcin Gozden Yaş mı Akmalı ? (Victor Hugo)
- Bazı İnsanlar cok gucludur . Tek bir kelimeyle dunyanızı alt ust edebilir . Bakınız ; 'Ayrılalım mı ?'
.. Komşular dinlediğim muzikleri o kadar cok seviyorlar ki duvara vurarak ritim tutuyorlar
.. Yeterince durustseniz, fazlasıyla aşıksanız ve gercekten iyi birisiyseniz ; Hazırsınız artık Mutsuz olabilirsiniz ..
& Cirkin kız yoktur.. Kota'sı yetmediği icin Photoshop'u indiremeyen kız vardır.
.. Son bir kac aydır Turk kızlarımı guzelleşti yoksa Adobe Photoshop yeni surummu cıkardı?
.. Turk televizyonlarındaki dizileri gordukce rahmetli oyuncularn kemiklerini sızlattığımızı duşunuyorum. Bir Kemal SUNAL olsaydı boyle mi olurdu?
-Onu Seviyoruumm.. +Nee ? Ama Kime Nee ?
'SevgiLisi oLmayan ArkadaşLar' ; Bakın Facebook'ta kayıtlı 9.211.524 kız hesabı var bunlardan 524.927 si fake olsa , geri kalan 8.686.597 tanesinin 5.304.124 tanesinin ilişkisi olsa 3.382.473 tanesi boşta , bunlarında 1.245.252 tanesi eski sevgiliyi unutamasa , sadece Facebook'ta ilişkiye hazır ; 2.137.221 tane kız var . Sıkıntı yok bulursunz başka bi tane. (Kendi yazımım Saydınmı diye sormayın Hesapladım Evet Boş İş Biliyorum)
& Hayatı HD kalitesinde yaşıyorum; H'alimiz D'uman..
'' Kalbim guuurulduyor..Sanırım acıktım.. Hadii ' Seni Seviyorum ' dee.. Ben de yiyiiim. ''
.. Bize Dostluğumuzu Soranlara; Biz birbirimize Hapşurmadan Cok Yaşa Diyoruz ,)
& 5 dakika Yatakta sevişmek yerine, Bir omur Yurekte savaşmayı sectim seninle. -Belkide bu yuzden kaybettim. Pişman Değilim. Son olarak Aşağıdaki Şiir tarzında bir yazımı sizlerle paylaşmak istiyorum Belki Seversiniz; `` ŞEREFSİZLİGİN kanunu bu be Currum.. İhanet vardır onların kitabında... Vucudu seninledir gozleri dışarda.. Buda sana ders olsun bakma gozyaşlarına.. Bilirim bu sozler onun kalbini yakmaz. Anla artık boylelerinde AŞK aranmaz. Boşkoy uzulme Bizim gibisini bulamaz... VERDİGİMİZ SEVGİYİ ANASINDAN BİLE ALAMAZ ! `` Şimdilik bu kadar. Rep ci Değilim İcinizden Gelirse İyi Forumlar ..