Bu Başlık Altında Tum Gorevleri İsimleri Ve Hedefleri İle Acıklamaya Calışacağız. Lutfen Ama Lutfen Teşekkur Mesajı Bile Yazmayın. Karışmasını İstemiyorum. Yardımcı Olmak İsteyen Oyundan Bana Posta İle Yaptıgı Quest Adını ve Odulunu Belirtebilir. LvL 1:Yol Başlangıc Questi Savaşcı, Feo dunyası diyarlarında sizi gorduğumuze sevindim! Kendi yolunuzu başlatmak uzeresiniz ve bu dunyada kim olacaksınız sadece size bağlıdır. Yeni super vuruş tekniği sahibi oldunuz, ayrıca 5 gumuş ve bir haftalığına Genc savaşcılar hayırduasını kabul ettiniz. Genc savaşcılar hayırduası guclendiğinizde ve ikinci seviyeye ulaştığınızda kayıp olacaktır. Kasaba ortasında oyun karakteri bulunmaktadır, bu karakterde sizin icin onemli bir kac gorevi vardır. Birileri acilen yardıma gelsin! Kretsler [4] saldırdı, ben tek başıma onları yenemem... Savaşcı, bana yardım eder misiniz?! Daha cabuk! *Ses gelen tarafa doğru bir adım bile atmayı başarmadan, her taraftan size doğru hız ile gelen iğrenc Kretsler surusunu gordunuz* Hedefiniz: Kretsler ile dovuşmek, dovuşten sonra Reis Torgorla Cernag kasabası meydanında konuşunuz. 18:03 Sizin icin "Yol Başlangıcı" questi başladı. Bol şans diliyoruz! 18:03 Size Yağmacı-Kretsler lideri [4] saldırdı. 18:03 Her taraftan sinirli Kretsler saldırdı. Savununuz! 18:05 Tebrikler! Bu dunyada kendi ilke zaferinizi kazandınız. Sizin yanınızda, silahından duşmanın kanını silerek Reis Torgor duruyor. Kasabada gercekleşen olaylar hakkında onun ile konuşmanız gereklidir. Torgor ile Kretsler dovuşu hakkında konuşmak Başardık... Uzun zamandan beri bu tur olaylar gercekleşmiyordu burada. Dun akşamleyin son askeri birlik bu bolgeyi terk ettiğini anladıklarını duşunuyorum, bu yuzden saldırmaya cesaret ettiler. Savaşcı, teşekkur ediyorum, bana yardım ettiniz! Sizi bu dovuşe katmak zorunda kaldığım icin ozur diliyorum! Lanet olası Krtesler... Savaşcılarımın coğu onların dişlerinden olumunu buldular, bu iğrenc yaratıkların sayısı ise gittikce yukseliyor... İleride ne olacağını tahmin etmeyi bile korkuyorum! Savaşcı, ben sizi daha once bu kasabada gormemiştim! Siz yenisiniz her halde?! Sizi bu şekilde karşıladığım icin kusura bakmayınız: Kasabama hoş geldiniz, ben buranın yoneticisiyim. Başkentimizden uzaklarda yaşadığımıza rağmen burada size gereken her şeyi bulabileceksiniz: antrenman icin Arenayı, dovuşte olduğunuz zaman kendinizi diriltmek icin - Tapınağı: ayrıca ihtiyaclarınızı gidermek icin Mağaza bile vardır. Şimdi mağazaya gidiniz ve Hafif zırhlar bolumunden kendinize deri ceket ve deri ust dizlik alınız. Aldığınız zırh elbiseler sizi bu iğrencKretslerden ve dunyamızdaki yaratıklardan ilk zaman koruyacaktır. Bu yaratıklar gunden gune daha akıllı ve daha sinsi olmaya başlıyorlar... Hedefiniz: Mağazaya giriniz, 'Hafif zırhlar' bolumunu seciniz ve Deri ceket ve Deri ust dizlik satın alınız, ondan sonra Reis Torgor'a Cernag kasabası meydanına geri donunuz. 18:10 Deri ceket ve Deri ust dizlikleri satın alabilmek icin Meydanda bulunan Mağazaya gidiniz ve 'Hafif zırhlar' bolumune giriniz. Gereken tum nesneleri orada bulabilirsiniz. 18:08 Mağazada Deri ceket 1 adet, Deri ust dizlik 1 adet satın aldınız. Alışveriş icin teşekkurler! Deri ceket ve deri ust dizlikler satın alındı Savaşcı, kendinize deri ceket ve deri ust dizlik satın aldınız mı? Eğer almadıysanız MAĞAZAYA gidiniz ve acilen kendinize gereken zırh elbiseleri alınız. Evet, ben gereken deri zırh elbiselerini satın aldım, sayın Torgor. Satın aldığınız zırh elbiseleri giyiniz. Elbiseleri giymeniz icin Cantanıza giriniz, 'Nesneler' bolumunu acınız ve nesnelerin uzerinde gozukecek olan mavi oka tıklayınız. Elbiseler uzerimde ve sanki benim icin yapılmışlar! Deri ceket ve deri ust dizlikler satın alındı Genc, cesur ve sağlam zırhları olan Savaşcıyı gorunce sevincten gozlerim yaşarıyor! Bu zırhlar ile ilk zaman yaratıkların ve duşmanlarımızın saldırılarına karşı dayanabilirsiniz. Kretsler ile daha cok sefer karşılşacağımızı hissediyorum. Sizin gibi cesur Savaşcı ile karşılaştığım icin gurur duymaktayım. 18:11 Siz "Yol Başlangıcı" questini başardınız. 18:11 Kabul edildi: 25 tecrube. Şu an zırh elbisesi sahibisiniz, gonul rahatlığı ile şehir dışına, yaratıklar ve duşmanlar saldırılarına uğrama tehlikesinden korkmadan, cıkabilirsiniz. LvL 1 : Feo Dunyası'nı Tanımak Merhaba Savaşcı! Gorduğum kadarıyla Feo'da yenisin ve buraları pek tanımıyorsun! Eğer Feo Dunyası ve burada neler yapabileceğin hakkında hakkında bilgi edinmek istersen, yararlı bilgileri iceren kitapları kullanabilirsin. Ozellikle bilmek istediğin birşey mi var? Belki sana bu konuda yardım edebilirim. Eğer daha cok sorun varsa, oyunun genel chatinde Oyun Yardımcısı'na veya mentorlara sorabilirsin. Hayır teşekkurler. Yardıma ihtiyacım yok. Tabi ki Feo Dunyası hakkında daha fazla bilgi edinmek isterim! Feo Dunyası'nı Tanımak Hangi konuda yardıma ihtiyacın var? Feo Dunyası'nda ilk olarak ne yapmam gerektiğini oğrenmek istiyorum. Nasıl dovuşeceğimi ve menuyu nasıl kullanacağımı bilmek istiyorum. Yaratıkları nasıl oldureceğimi oğrenmek istiyorum. Bir yerden başka bir yere nasıl gideceğimi ve bazı nesneleri nasıl bulabileceğimi oğrenmek istiyorum . Bana verilen gorevleri nasıl yapacağımı oğrenmek istiyorum. Belirli yaratıkları oldurduğumde ne gibi oduller kazanacağımı oğrenmek istiyorum. Oyunu daha rahat oynayabilmek icin Game-Klient programını indirmek istiyorum . Sıkca sorulan soruların cevaplarını gormek istiyorum (FAQ). Teşekkurler, yeterince bilgilendiğimi duşunuyorum. LvL 1 : İlk kan Selamlıyorum sizi Savaşcı! Sizi tekrar gorduğum icin mutluyum. Uzun omurler size Reis Torgor! Once soylediğim gibi Feo dunyası cok tehlikeler ile dolu, bizim hayatımız ise — bitmek bilmeyen savaşlarda gecer. Yerleşimdeki savaşcıların coğu şimdi kanlı duşmanlarımız olan insanların zengin topraklarına sefer ile gittiler. Komutan Noriy'in, burdaki koy askeriyenin yoneticisidir, koyu yaratıklardan koruması icin savaşcılara ihtiyacı vardır. Elinde silah tutabilen herkesi ona yardıma gondermemi rica etmiştir. Noriy'ye yardım etmeyi kabul ediyormusunuz? Evet, ben hazırım! Sayın Torgor. Bunu duymaktan gurur duydum! Noriy'yi kasaba dışında bulunan evinde bulabilirsiniz. Hedefiniz: Kasaba dışında bulunan Tuten Kraterlere gidiniz ve Komutan Noriy ile yaratıklardan kasabayı kurtarma konusunda konuşunuz. 18:31 Sizin icin "İlk kan" questi başladı. Bol şans diliyoruz! Bana Reis Torgor'un bahsettiği genc ve cesur Savaşcı siz olmalısınızdır?! Selamlıyorum sizi Komutan! Benim hakkımda mı konuşuyorsunuz? Sizin emirlerinizi yerine getirmeye hazırım! Siz daha gencsiniz, dovuş ustalığınızı daha cok geliştirmeniz gerek. Ama gorduğunuz gibi duşmanlarımız rahat nefes almamıza izin vermiyorlar. Tehlikeli duşmanlar ile karşılaşmanız gerekecek. Ben hazırım! İğrenc Kretsler [1] bizim koyumuze saldırdılar. Bu yaratıkların boyutları ufak oldukalrına bakmayın, dişlerin sivrililiğine ve becerilerine Mağara Durghargı bile imrenir. Kretsler koyumuze saldırdılar, kadınlarımızı olduruyorlar, cocuklarımızın canını alıyorlar. Bu felaketin sonunu getirmemiz gerek. Sizden beş Kretsi oldurmenizi istiyorum. Onları oldurduğunuzun kanıtı olarak bana onların kuyruklarını getiriniz. Eğer Kretsler sizi oldururlerse, koyumuzde bulunan Tapınakta tekrar dirilip, silahınızı tekrardan elinize alabileceksinizdir. Hedefiniz: Kretsleri oldurunuz onların (5 adet) kuyruklarını toplayınız ve Tuten Kraterler bolgesinde bulunan Komutan Noriy'ye goturunuz. 18:34 Yeni vazife kabul ettiniz, 5 Krets oldurmeniz gerek. Kretsleri oldurmeye başlamanız icin, avlanma linkini kullanın, ilk once AYI RESMİ olan duğmeye basmanız gerek. 18:35 Siz Krets [1] saldırdınız. 18:36 Krets kuyruğu1 ad 18:40 Gereken miktarda kuyruk topladınız. Komutana gidiniz ve odulunuzu alınız. Kretsler olduruldu Geri diri olarak geldiniz — sevindim sizin adınıza!!! Umarım iğrenc olan Kretslere onların yerini bildirmişsinizdir?!! Evet, Komutanım! Kanıt olarak yaratıkların kuyruklarını size getirdim. Teşekkur ederim! Torgor'a geri donun ve bana nasıl yardım ettiğinizi anlatınız ona. Yardımlarınız icin sizi odullendireceğini duşunuyorum. Hedefiniz: Reis Torgor'a Cernag Kasabasına geri donun ve kretsleri yendiğinizi anlatınız. 18:41 Alındı: Krets kuyruğu 5 ad. Sizin zırh elbiselerinizin uzerinde iğrenc Krets yaratıkların kanını goruyorum. Dovuş nasıl gecti? Evet reis Torgor. Komutan Noriy'ye kasabayı Kretslerden temizlemeye yardım ettim ve onlardan bir kacını oldurdum bile. Tebrik ediyorum. Bu odulu, minettarlığımızın simgesi olarak kabul ediniz lutfen. Zamanınız olursa sizi yine beklerim. Onemli bir vazifeyi gercekleştirmek icin bana guvenilir magmarlar gereklidir. Oduller: 10 Gumuş 18:42 Siz "İlk kan" questini başardınız. 18:42 Kabul edildi: 50 tecrube, 10 Gumuş. Level 1 Guc Sınaması Questi Bu Questi Level 1 iken Datrong Arenasındaki Komutan Gidverden Alacaksınız. Gorduğum kadarıyla guc ve kararlılık ile dolusunuz! Dovuşlerde yer alma ve zafer kazanma isteği ışığını gozlerinizde goruyorum. Gercek dovuşcu icin sadece istek yetersizdir, daha tecrube ve yetenek gereklidir. Onları kabul etmeniz icin dovuşmeyi oğrenmelisiniz. Antrenman salonuna gidiniz ve Antrenor Vaeron ile dovuşunuz. Antrenor size cok şeyleri oğretecektir. Şimdiki Hedefiniz: Arenada, Antrenman salonunda Antrenor Vaeron[1]'u yenip Arenaya Kumandan Gidver'e geri donun. Antrenor Vaeron http://dwar.gen.tr/bot_info.php?bot_id=43808607 Merhabalar, Savaşcı. Gorduğum kadarıyla dovuş sanatında yeteneğinizi yukseltmeyi istiyorsunuz. Zamanı boşa harcamayalım, hemen başlayalım! Siz Antrenor Vaeron [1] saldırdınız. Antrenor Vaeron [1]=73 Canı Var. Antrenor Vaeron saldırı" Dovuş bitti. Vaeron'un kırık dişi1 ad http://dwar.gen.tr/artifact_info.php?artikul_id=344 Antrenor Vaeron Yenildi. Antrenor Vaeron'u yenmeyi başardınız?! Gozlerinizde kararlılık ve kendinizden emin olduğunuzu goruyorum! Hayat tecrubesi daha yuksek olanların oğutlerini dikkate alan ve oğrenme isteği olan herkese ovgulerimi sunuyorum. Level 1 Buzlu Cicek Questi Size verilen bu questte herhangi bir yaratık kesmeyeceksiniz.Questi Ateş Meydanında,Soyguranın Tamirathanesinde bulunan Zanaatcı Soyguradan alacaksınız. Zanaatcı Soygura: Merhabalar, Savaşcı! Buyurun, girin, hayır-hayır kapıyı kapatmayınız! Burda sıcaktan olebilirsiniz! Tamirathanemde topraktan yapılan nesneler eriyor bu sıcaktan! Calışmam gereken şartlara bir bakın Savaşcı! Ama ben sadece silah dovmuyorum burada, ceşitli bayramlar icin hediyeleri hazırlıyorum, bende bir sene oncesine sipariş edilen siparişlerim vardır! Ama bu sıcaklıktan ve havasızlıktan benim işlerim aksamaya başladı. Keşke buyuk alanları soğutabilen buyulu cicek bende olsaydı! Buzlu cicek olarak adlandırılır! Soylentilere gore bu kucuk cicek dovuşte kocaman mufrezenin kızgın zırh elbiselerini soğuttu. Keşke boyle bir cicek bende de olsaydı! Ben daha cabuk calışacaktım, nefis ve temiz hava ile soluyacaktım. Savaşcı, belki siz bana bu iyiliği yapacaksınız? Bana Buzlu ciceği getirirseniz hayatım boyunca size minettar olacağım. Ben size anlatırım! Bodur Serafimin cicek bahcesi vardır, basit bir bahce değildir, dunyanın en iyi ve en guzel bahcesidir! Bodur nadir cicekleri yetiştirir, Bodurun yetiştirdiği cicekler dunyanın bir ucunda bile yetişmiyorlar, bu cicekleri Serafim kendi yeraltındaki bolgelerinde yetiştirmektedir. Hayal edebilirmisiniz, cicekler yeraltında yetişiyorlar, hatta cicek bile acıyorlar?!! Bodurun cicek bahcesini gorenler kendi şaşkınlığını ve hayranlığını saklayamıyorlar! Duyduğuma gore Buzlu cicek bu bahcede yetişiyormuş. Serafim'e gidip bu ciceğe ne kadar ihtiyacım olduğunu anlatsanız iyi olur, Savaşcı! Şimdiki Hedefiniz: Bodur Serafim'e Terkedilmiş maden ocaklarına gidiniz ve ondan Soygura icin Buzlu ciceği isteyiniz. Bodur Serafim'e Gitmek İcin İzlenecek Yol: Şehir Meydanı-->Şehir Ana Kapısı-->Angriyar koyune-->Vurdaliya bolgesine-->Budrimah malikanesine-->Maettro mağarasına-->Terkedilmiş maden ocaklarına-->Bodurun tuneli Bodur Serafim:Serafim ile Buzlu Cicek Hakkında Konuşma Kim yine geldi? Ben bu saatte misafir beklemiyordum! Demek oyle, uzun zamandır ben guzel ve iyi bayanlara yardım etmemiştim! Anlatın bakalım derdinizi. Gercekten mi? Uzatmayınız, nedir onun derdi anlatınız cabuk! Daha doğru olmak istiyorsanız — yetişiyorlardı. Ben onları, son ciceğe kadar, kopardım ve Buyucu Brugilda'ya verdim. Buyucu onları benden 'Korkusuzluk' iksiri imalatı icin istedi. Bizim, savaş icinde olan dunyamızda, yapılan herşey savaşan askerlerin uğruna yapılmalıdır! Ama, Soygura hep savaşcılar icin calışır. Bir fikrim var! Savaşcı, biz şimdi bu şekilde yapacağız — siz Buyucuye gideceksiniz ve ondan ciceklerden birini isteyeceksiniz, ben ona tum Buzlu cicekleri az once verdim, belki buyucu hepsini daha kullanmadı! Acele edin, yetiştirebilirsiniz. Size bol şans diliyorum! Şimdiki Hedefiniz: Buyucu Brugilda'ya Maettro koyune gidiniz ve ondan Buzlu ciceği isteyiniz. Buyucu Brugilda:Buzlu Cicek Hakkında Buyucu Brugilda ile Konuşma: Ne oldu? Beni onemli işlerimden alıkoyan kimdir?! Senin işlerin onemli, benim işlerim onemli değil demek?! Tamam anlatın bakalım sizin onemli işinizi! Peki ya ben nasıl yardımcı olabilirim? Zamanında yetiştiniz Savaşcı! Ben nerdeyse tum cicekleri harcadım, bir iki tane kaldı burda. İşiniz gercektende onemliymiş, bir ciceği vermek zorunda kalıyorum. Soygura Buzlu cicek olmadan hic bir şey yapamaz. Buyurun, alınız Savaşcı! Kabul edildi: Buzlu cicek1 ad. http://dwar.gen.tr/artifact_info.php?artikul_id=346 Şimdiki Hedefiniz: Kabul ettiğiniz Buzlu ciceğini Ateş meydanına zanaatcı Soyguraya goturunuz. Zanaatcı Soygura:Buzlu cicek elde edildi. Am-m-ma da sıcak burada, daha fazla dayanamayacağımı hissediyorum. İnanamıyorum, Buzlu ciceğini bulmayı başardınız! Savaşcı, siz beni kurtardınız! Şimdi tum siparişlerimi zamanında yapmayı yetiştireceğime inanıyorum! Size nekadar minettar olduğumu anlatmak icin kelimeler yetmez! Cok sağolun! Odulunuz: Siz "'Buzlu' cicek"questini başardınız. Kabul edildi: 75 tecrube. Alındı: Buzlu cicek1 ad. Level 1 'Korkusuzluk İksirleri' Questi Bu Questte Herhangi Bir Yaratık Kesimi Yapmayacaksınız. Questi Maettro Koyundeki Buyucu Brugildadan Alacaksınız. İzlenecek Yol:Şehir Meydanı-->Şehir Ana Kapısı-->Angriyar koyune-->Vurdaliya bolgesine-->Budrimah malikanesine-->Maettro mağarasına-->Terkedilmiş maden ocaklarına-->Yarasalar inine-->Maettro koyune-->Brugilda'nın evi Buyucu Brugilda:'Korkusuzluk'İksirleri Eve-e-et, cok guzel, sizin gelmeniz cok iyi oldu savaşcı! Yaşlandım ben artık... Bundan benim suphem yok, savaşcı! Zihnim eskisi gibi parlak ve diri. Ben kendi bedenimden bahsediyorum, eskisi gibi hızlı hareket edemiyorum. Gerek te yok buna, sizin gibi genc savaşcılar varken ben herzaman yardımcı bulurum kendime! Mukemmel! Acele yapılması gereken bir vazifem olacak size. Ben burda Komutan Noriy'in askerleri icin 'Korkusuzluk' iksirlerini yaptım. Onlarda orda durumlar baya gerginmiş! İğrenc Kretsler her taraftan saldırıyorlar, yaşayanlara rahat vermiyorlar, savaşcılara genel vazifelerinden cekiyorlar, Reis Torgor savaşcılara yardım icin bu iksirleri imal etmemi istedi. Cok umut veriyor Reis bu iksirlere. Evet savaşcı, bana bir iyilik askerlere ise yardım yapmaya hazırmısınız? Komutan Noriy'ya bu iksirleri goturunuz! Başarılar size, savaşcı! Kabul edildi: Koy askeriyesi icin 'Korkusuzluk' iksiri10 ad. Şimdiki Hedef: Kabul ettiğiniz 'Korkusuzluk' iksirlerini Tuten Kraterlere Komutan Noriy'ye goturunuz. Komutan Noriy:Savaşcılar icin 'Korkusuzluk'İksirleri: Tamam, destek gucleri geldi! Selamlıyorum sizi, savaşcı! Kılıcınızı cıkarınız ve iğrenc Kretsleri olurmeye başlayınız! İyi, cok iyi savaşcı! Son bir hafta icerisinde en iyi haberi ve en iyi yuku getirdiniz! Eminim ki bundan sonra bu iğrenc yaratıklara son gelecektir! Hizmetleriniz icin teşekkur ediyorum! Odulunuz: Siz "'Korkusuzluk' iksirleri" questini başardınız. Kabul edildi: 50 tecrube, şehrinizin 5 onuru. Alındı: Koy askeriyesi icin 'Korkusuzluk' iksiri 10 ad. Level 2 Pınar icindeki urperti Questi(Gorevi) Bu Gorevi Seviye 2'de iken Ateş Vadisindeki Arpcı Sugordan Alıyorsunuz. Arpcı Sugor:Pınar İcindeki Urperti *Sugor arpın tellerine hafiften dokunarak sessizce şarkı soylemektedir.* Ne tu-u-ur gariplik, ne tu-u-ur bir yaratık.... Hic de korkunc dee-ğiil aksine coo-ook gu-u-zee-ll Pınarın icinde-e-e yaşıyor? Bilinmiyooooor... Bu şarkı uzun zaman once başımdan gecen bir macerayı anlatıyor, Zviglod bolgesinde dolaşırken gercekleşen bir olay hakkında... Zviglod bolgesinde dolaşırken gormediğim bir pınarın icine duştum. Duştuğumde de ceketimi tutan kramponumu kaybettim. Krampon pınarın icine duştu. Onu cıkartmaya calıştığımda, pınarın icine baktığımda pınarın icinin sis ve duman ile dolu olduğunu gordum... Kaybettiği Kramponu:http://dwar.gen.tr/artifact_info.php?artikul_id=3319 Hepsi bu kadar da değil! Sisin yanı sıra pınardan garip kırmızı bir ışık yayılıyordu. Pınarın icine doğru baktığımda sanki iki cift goz bana doğru bakıyordu ve bu bakışlar oyle korkunctu ki tuylerim diken diken oldu. Hemen oradan uzaklaştım. Keşke oyle olsaydı, o gun ağzıma bir damla şarap bile koymadım. Soyluyorum ya size o pınarın icinde garip bir şeyler var. Benle dalga gecmek yerine bana kramponumu geri getirseniz daha iyi olur. Kramponu bana Aksakalımız hediye etmişti. Nasıl duşurdum ben onu oraya... Oraya gittiğinde sana soylediklerimin doğru olduğunu kendi gozlerinle goreceksin.. Şimdiki Hedef: Zviglod koyune gidiniz ve pınarın icinden elbise kramponunu cıkartınız. Ondan sonra Arpcı Sugor'a Cernag gecidine donunuz. Sizin icin "Pınar icindeki urperti" questi başladı. Bol şans diliyoruz! Zviglod koyune gidiyorsunuz solda bulunan su kuyusuna tıklıyorsunuz. Pınara yaklaştınız, elinizi pınarın icine soktunuz ve arpcı tarafından kayıp edilen elbise kramponunu bulmayı umitleniyordunuz. Pınarın karanlık ağızından aniden duman cıkmaya başladı ve sizin karşınıza kıvılcım sacan bir yumak fırladı. Savununuz! Size Kırmızı Işık boceği [2] saldırdı.97 canı var.Sadece Govdeye Vurulabiliyor. Tanımlayamadığınız parlayan daireyi oldurduğunuzde siz tekrar elinizi pınar icine soktunuz. Bir kac saniye sonra Arpcı tarafından kayıp edilen elbise kramponunu ve yuvarlak bir nesneyi buldunuz. Elinizi pınardan cıkarttığınızda bulduğunuz nesneleri incelemeye başladınız. Kabul edildi: Sugor'un elbise kramponu1 ad, Garip madalyon1 ad. Garip Madalyon:http://dwar.gen.tr/artifact_info.php?artikul_id=3321 Kramponu Vermek icin Arpcı Sugora Geri Donun. Arpcı Sugor:Krampon Elde Edildi İşte bana inanmayan arkadaşta geldi! Gorduğum kadarıyla zor bir gun gecirmiş gibisin. Hadi anlat bana, pınarın icinde ne vardı? Benim kramponum'a ne oldu buldun mu?! İşte buyrun.. Ben sana soylemiştim. Sen de bana şarap yuzunden hayal gorduğumu soylemiştin.. Bu nesne bana tanıdık! Bu tur madalyonları denize cıktığım gunlerden hatırlıyorum. Bu madalyonları Kaos ile savaşanlar kullanmaktadırlar! Eminim bu madalyonları kullandıklarından! Bu madalyon sayesinde Kaos ile savaşanlar kendi yardımlarına ceşitli yaratıkları cağırıyorlardı. Buyuk ihtimal bu madalyon benim kramponum gibi pınar icine duştu ve orada aktif oldu ve bu yuzden ateş boceği sahibine yardıma geldi. Tam da bu esnada sen de oradaydın... Onemli olanı her şeyin iyi bitmesidir. Bana elbise kramponumu iade ettiğiniz icin teşekkur ediyorum, savaşcı! Oduller Siz "Pınar icindeki urperti" questini başardınız. Kabul edildi: 200 tecrube, Buyuk dev iksiri5 ad. Alındı: Sugor'un elbise kramponu 1 ad, Garip madalyon 1 ad. Boylelikle 5 Buyuk Dev İksirini Cebe İndirmiş olacaksınız. Lutfen Rica Ediyorum Bu Konuya Yorum Yazmayın.Herhangi bir paylaşım olursa duzgun ozen vererek yazsın yoksa yazıpda konuyu kirletmesin bi'zahmet.Sacma sapan yazılarla konuyu kirletmeyiniz. Level 2 Muzik Adına Keşif Questi(Gorevi) Bu gorevi 2.Seviyedeyken Soygura Tamirathanesinde bulunan Zanaatcı Soyguradan alıyoruz. Zanaatcı Soygura:Muzik Adına Keşif Savaşcı, sizi bana kader gonderdi. Magmarlar icin gece gunduz calışan benim gibi değerli birinin ricasını yerine getirirsin değil mi?! Arpcı Sugor her zamanki gibi benden, arpı icin tel yapmamı rica etti, uzun zamandan beri bu telleri Sugor icin imal etmekteyim. Ne yazık ki telleri imal ettiğim demiri savaşcıların zırh elbiselerine harcadım. Askeriye işleri daha onemlidir ama ben eski arkadaşımı da zor durumda bırakmak istemiyorum. Cocukluğumda koyumuzde yaşlı bir adam yaşıyordu ve Sugor gibi arpcıydı, o zamanlarda demir şimdikinden daha da değerliydi ve bu adam demiri cok dikkatli kullanıyordu, genellikle arpının telleri icin hayvanların bıyıklarını kullanıyordu. Tabii ki bu uzun zaman onceydi ama nasıl yapıldığı hala aklımda ve bu bilgileri kullanmanın zamanı geldi. Ben de tellerin imalatında demir yerine Kretslerin bıyıklarını kullanmaya karar verdim. İşin kolay yanı koyumuzun etrafında Kretsler den yeteri kadar bulunmasıdır ama ben Kretsler ile baş edemem. Senden, arpcı Sugor icin, Kretslerin bıyıklarını toplamanı ve ona goturmeni rica ediyorum. Bol şans diliyorum size, savaşcı. Bana yardım etmeyi kabul ettiğiniz icin teşekkur ediyorum. Krets-Liderlerioldurunuz ve onların bıyıklarından(12 adet)toplayınız ve Arpcı Sugor'a Cernag Gecidinegoturunuz. Siz Krets Lider kes dediğine bakmayın Level 1 57 Canı olan Krets kesin gene bıyık duşuyor.Oyundaki bir bug mıdır bilmiyorum ama. Krets[1]http://dwar.gen.tr/info/library/74-avcı_kitabı.html Krets Bıyığı 12 Adet Toplamanız Gerekiyor.http://dwar.gen.tr/artifact_info.php?artikul_id=3320 Bıyıkları Topladıktan Sonra Bıyıkları Cernag Gecidindeki Arpcı Sugor'a Goturun. *Sugor, arpında sağlam kalan teller ile arpını calmaya calışıyor.* Aklımdaki fikirler, fiki-i-irle-e-er... Lanet olsun, bu arp telleri hic bir işe yaramaz. Sanırım Soygura eski arkadaşını unuttu... Ne? Gozlerime inanamıyorum! Telleri verir misiniz? Hemen denemek istiyorum. *Arpcı telleri değiştiriyor ve şarkı soylemeye başlıyor.* Mirrou yıldızı yukseliyo-o-o-r, Feo dunyasını adınlatıyo-o-o-r, Bitmek bilmeyen kanlı dovuş devam ediyor, Magmarlar zaferi kazanıyor… Şey... ilginc bir şey... arp tellerin sesi eskisi gibi değildir, biraz basık geliyor ama benim hoşuma gitti. İnanamıyorum! Soygura gercekten de işinin ustası, telleri imal etmek icin demir yerine bıyık kullanmak nereden aklına gelmiş? Soygura beni bu zor durumda yalnız bırakmadı. Ona lutfen saygılarımı ve teşekkurlerimi ilet. Alındı: Krets bıyığı 12 ad. Şimdiki Hedefiniz: Ateş meydanında bulunan Zanaatcı Soygura'ya elde ettiğiniz Krets bıyıklarını Sugor'a verildiği haberini iletiniz. Zanaatcı Soygura:Arp Telleri Elde Edilerek Arpcı Sugora Teslim Edilmiştir: Savaşcı, seni tekrar gorduğume cok sevindim. Anlat bakalım planım işe yaradı mı? Guzel ben de merak etmeye başlamıştım. Cocukluğumdan kalan bir anının bana yardımcı olması ne kadar guzel. Sana da yardımların icin cok teşekkur ederim. Odulunuz: 200 Tecrube Puanı LvL 1: Başkente yolculuk Sizi tekrar gorduğum icin sevindim. Kasabamızın zorlu zamanlarında sizin hizmetinizi halen aklımda tutuyorum. Sizin yardımınıza tekrar ihtiyacım var, Savaşcı! Dinliyorum sizi Reis. Size memnuniyetle yardım edeceğim. Her ay ben kuryeyi başkente, Dartong'a, gonderiyorum. Kurye Verkiriy'ye, bizim ırkımızın Aksakalına, kasabadaki yaşam duzeni hakkında, askeriyeye ne kadar asker gonderdiğimiz hakkında, yaratıklara ve insanlarla — hangilerini sadece toprak gubresi olarak kullanılabilirler — karşı nasıl savaştığımiz hakkında bilgileri iceren belgeleri gonderiyorum. Kuryeyi biraz evvel başkente gonderdim, ama ne yazık ki raporu tekrar yazmak durumunda kaldım... Peki sizin kuryenize ne oldu, Torgor? Yolda Kretsler saldırısına uğradı, iğrenc yaratıklar pencelerinden olumunu buldu, zavallı. Yolun uzerinde, parcalanmış ve tanımlanamaz hale getirilen cesedini bulduk. Sonu kotu biten hikayedir, Reis. Başkentimiz olan Dartrong'a Verkiriy'ye raporu benim goturmemde sakıncası varmıdır Reis? Beni gercekten de doğru anlıyorsunuz Savaşcı. Bu vazifenin sorumluluğu cok yuksektir, Size bu vazifeyi vermekten korkmuyorum, cunku guveniyorum Size. Aksakal Verkiriy'ye ulaştırmanız gereken raporu alınız, koruyunuz onu ve butun bir şekilde ulaştırınız. Size bu gorevde başarılar diliyorum! Hedefiniz: Dartrong meydanına Aksakal Verkiriy'ye Yerleşimdeki durum raporunu ulaştırınız, bunun icin size: Tuten Kraterler, Hanlık mezarlıkları, Ateş meydanı, Şehir meydanı bolgelerinden gecmeniz gerekecektir. 16:54 Kabul edildi: Yerleşimdeki durum raporu1 ad. Bu raporu Dartrong şehrine Aksakal Verkiriy'ye ulaştırmanız gerek, Aksakala ulaşmanız icin Tuten kraterler, Hanlık mezarlıkları, Ateş meydanı, Şehir meydanı bolgelerinden gececeksiniz. Haritayı da kullanabilirsiniz, harıtayı, yukarıda bulunan, YERKURE RESMİ olan, duğmeye basıp acabilirsiniz Kasabadaki durum raporununun Verkiriy'ye teslimatı Siz kim oluyorsunuz, beni ne hakla rahatsız ediyorsunuz? İnsanlar bize yine saldırdılar, komutanlarla insanlara karşı harekat planını konuşmam gerek. Anlatınız, dinliyorum sizi. Ama, unutmayın ve dikkate alınız, boşuna harcadığım her dakika birkac magmarın hayatının kaybına neden oluyor! Sizi fazla meşgul etmeyeceğim Sayın Verkiriy! Size Cernag kasabasındaki durum raporunu getirdim, işte, buyurun, alınız. Neden o kadar uzun surdu? Ben daha once bekliyordum bu raporu. Ayrıca Cernag kasabasından gelen kurye sizden daha yaşlıydı... Bizim kasabamıza iğrenc Kretsler saldırdı! Size raporu zamanında ulaştırmak icin yola cıkan kurye Kretsler saldırısına uğradı ve olduruldu. Bu yuzden kurye yerine raporu ulaştırmam icin beni gonderdiler. Anladım... Irkımız adına iyi hizmetleriniz icin teşekkur ediyorum size. Dartrong tarafına yolunuz duşer ise bana uğramanızı rica ediyorum. Bakarsınız benim de size verebileceğim bazı vazifeler ve gorevler olur. 16:56 Siz "Başkente yolculuk" questini başardınız. 16:56 Kabul edildi: 50 tecrube. Alındı: Yerleşimdeki durum raporu 1 ad. __________________