Hangi limana demir atdıysak g.tu başı oynadı martıların ! Her şeyin guzel olduğu an sarhoşsundur. Sustuğum kadar aklımdasın konuştuğum kadar dilimde. Sen ki benim her halimde ! Velhasıl kelam 'Sen' olmuşum yar; -Ben olmadığım kadar . . Cocuklarınızı kucağa alıştırmayın , bazılarında alışkanlık yapıyor. Erkek milletine en buyuk kotuluğu; Kendini collere atan Mecnun ve dağları delen Ferhat yapmıştır. Cıtayı kontrolsuzce yukselttiler. '-Başkalarına Soylemiş de Olabilirsin Guzel Şeyler Benim Duymak İstediklerimi Başkası Duymuş Olabilir.. Mahsuru Yok ! Ben Hepsini Uzerime Aldım. Yaram Vardı Gocundum .. Cok guzel yalanlar gordum ben ; yemeyip, yanında yattığım .. Teşbihte hata olmaz; her şey bok gibiyken. Eninde sonunda kaybolacağını bildiğimiz şeyleri, elimizde tutmak icin cok caba harcıyoruz. 1992 yılında ders calışmaya tepki olarak doğdum.. Bakma gozlerime durma dunyama.. Boğulmaya devam et sen namussuz dunyanda.. S*ktir et beni.. Bende sayende kaybettiğim gururumu yeniden satar aşkı pazara cıkarırım.. Belki bir gun dayanamayıp sensizliğe yatağımda bulduğum sac telinde kendimi asarım.. Boşversene biz aşık olmayalım birbirimize.Konsere gidelim biz, Maca gidip kufur edelim..Ucurtma ucuralım ya da, kumsalda uzanıp deli gibi icelim.Gecede yıldızlara bakalım mesela..Bisikletle gezerken yağmur yağsın, sırılsıklam olalım..Benimle kek yap, balık tutalım sonra tekrar denize atalım.Boşver aşık olmayalım biz..Aşk korkutucu ! Beraber eğlenelim en iyisi,Ama hep benimle uyu ... Seni yan yatmış sekiz kadar seviyorum. Bir kadını gercekten tanımak istiyorsanız ağlatın. Cunku; makyaj sadece goz yaşı ile silinir. Bir kızı on kişi ister, kız kendisini istemeyen onbirinci kişiyle kafayı bozar. - Bir şanstan soz ettirmeyecek kadar mukemmel olmalı aşk . Kıyafetlerin dağılma ozelliği diye bişey var. Zaman denen o ilacı kıcınıza surun siz ! Zira kalbe hicbir faydasını gormedim ... Ulkemdeki eğitim sistemi doğru olsaydı gunumuzde emsi'den cok aynştayn olurdu. Ortalık yerde namus abidesi gorunenlerin, tenhada performanslarını gormelisiniz. Bir zamanlar kelimeler yetmezdi seni anlatma, ya şimdi "zaten boyle olacağını biliyordum s-iktiret"deyip geciyorum soranlara.. ve oyle profesyonel bir yalancıyım kii; nanan inanana.. Bakmayın siz onun beni sevdiğini soylemesine, ici temizdir; ne varsa dilinde... Cok calıştım gitmeye de kalmaya da. İkiside aynı acı İkside rezil. Daha once de gitmiştim ama boyle kalarak değil ! Kurduğumuz tum hayallere rağmen degişmeyen dunyanın şerefine! Bazı insanlar or*spu cocuğuna ait tum nitelikleri taşıyorlar. Ama biliyorum ki anneleri melek gibiler. Boğazım duğumleniyor. Devir değişti. Sakat insanlar şukrediyorlar eşleriyle oldukları icin Benim bu sağlam bacaklarımın sana gelemediğini gorunce.. Lafımın dostusunuz, derdimin yabancısı ! Benim ağzım cok comerttir. Ana avrat iltifat ederim bayılırsın ! Cirkin kadın vardır ama cok muhabbetim yoktur.. Zaman, her şeyin kocakarı ilacı. Sıraat koprusu gibiyim bu gunlerde, gozumden de gonlumden de duşen duşene . . İlla intihar edeceksek, bilekleri boşver irtibatı keselim. Tum erkekler aynı değildir ; Bazı kızlara aynı davranmak gerekir .. Her şeyin fiyatını bilen ama hicbir şeyin değerini bilmeyen insanlarız. Otobuse biner binmez kulaklığını takıp başını cama yaslayan kızlar gibisin. Otobusteki herkesin dikkatini cekiyorsun. Ama o yolları hep yalnız gideceksin ;] Sus biter bir gun;gercek osuruverir... (Kucuk İskender) Gelecek guzel gunlere gebeydi ; kurtaj ettiler .. Bu da bana ait bir yazı; Altında K#hpelik yatan guluşleri, cennet misali guluş diye yutarsan; aşkta gote geldiğinin resmidir. Emre BAYRAM
Yorum yapan herkese teşekkurler.. __________________
ѕєηιη єѕєяιη`` Nicklere devam ..
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- ѕєηιη єѕєяιη`` Nicklere devam ..