PoPoMunDo Ankara Valisinin Yazısı
Oyun Dünyası0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- PoPoMunDo Ankara Valisinin Yazısı
-
26-09-2019, 23:23:31Valilik Bildiğiniz gibi surekli valilerin başlarına bir şeyler gelmesinden dolayı en son olarak Ankara Şehri Valisi gorevinde ben kaldım. PopoGod sağolsun yıldırım falan da yemedim. Aslında coğu şeyden haberim yoktu. Bircok olay oldu ve butun yonetim istifa etti. Ondan sonraki Valimiz Gil de gorevi yerine getiremeyeceğini dile getirip şehrin başarılı polislerinden Evren Şimşek'e devretti bu gorevi. Fakat olaylar bunlarla da sınırlı kalmadı. Bir de baktık ki bir sabah Evren Şimşek yıldırım yemek uzere. Ardından bir mesaj geldi ve gorevi ustlendim. Sanki Ankara Valiliği konumunun ustunde kara bulutlar dolaşıyordu. Başlarda bu işin kolay olacağını sanmıştım. Fakat gunler ilerledikce daha da zorlaşıyordu bu iş. Belki tam olarak siyaset adamı olmamamdan kaynaklanıyordu,. Gelen televizyon konuşması mesajları mı dersiniz, sevgili mesajları mı dersiniz, nezle salgını mesajlarımı dersiniz, *********lardan tutun herşey ama herşey vardı. 2 gunde bu gorevin altından kalkamayacağımı anladım. Bir şekilde herkesi mutlu etmeye calışarak gorevimi yapmak icin uğraştım. Belki hatalarım oldu, belki cok iyi bir valiydim. Takdir sizin.. Sonuc olarak iyi kotu bir şekilde benim gorev surem doluyor. Yeni gelecek olan valinin, şehri benden cok cok daha iyi yoneteceğinden şuphem yok. Yeni secilecek olan valimize başarılar, siz okurlara iyi gunler dilerim..! __________________