Gec bu 'Kendine İyi Bak' ayaklarını sevgili ; Sen kendini kolla harcamasınlar seni. Hicbirşeyin yaşı kalmamış arkadaş şeker yemesi gereken cocukların ne halt yediği belli değil ! Yaşadıkca duzelmiyordu hayat; Tıpkı yaşlanmakla buyumediği gibi kişinin . Elif Şafak Sende duana ekle beni.Yaradandan isteyelim birbirimizi.İllede olsun demiyorum be sevgili. Olursada 'Helalinden' olsun hani. Boşyere canı yanmaz insanın. Ya bir eksiklik vardır geleceğe dair ya da bir fazlalık gecmişten gelen .. Hayat olduğu gibidir olması gerektiği gibi değil.. Seni seviyormuşum gibi rol yapmak bana yakışmaz dilerim anlarsın umarım ayrılık sana cok koymaz (: Umurumda değil asla karalar bağlarım sanma.Uc beş gunluk dunyada kafamı takmam aşka Dışarıda yağmur yağıyor , radyoda kamuran akkor; tahrik edildik ama icmedik..! ‎- Bi sıkıntın var gibi,anlatsana. + Bi kız var,galiba onu seviyorum. - Hadi ya,kimmiş + Tanımazsın. - Ya sen soyle + Lan sus bi s'ktir git sen değilsin. Daha da kotuye gidiyorken her şey Şarap misali aşkımız bırak yıllana dursun. Boşver; Biz guzelleşelim .. Herkes durustluk abidesi gibi dikiliyor karşına, Ve sen nabza gore şerbet dukkÂnı acmışsın.. Ticarete atılmanı takdir etmiyorum sanma.. Fakat benim ruhum kimsenin sermayesi değil.. Aklında bulunsun isterim Kaz gelecek yere tavuk ihrac edenlerin iktidarında, Helal sut emmiş bir yılandın sen bilirim... Cinsine tukurduğum cinsine ceker diyenlere Manalı bir cevaptın da aslında. Hatıranı ufak tefek sevdaların zehirleriyle beslerken Omrume koşulsuz girenlerden alıp biraz sana katıyor, Biraz daha coğaltıyorum icimdeki nufusunu. Şimdi bu ikinci el deri piyasasının zor gunlerinde, Başka adamların ozsularında marine edilirken etin Eğer şuncacık utandıysan en buyuk terbiyesiz benim.. Yazdığım onca sozun ardından insanlar vay be ne sevilesi kızmış diyecekler; Ustune alınma, nede olsa ikimizde biliyoruz seni. Hic tanımamışız aslında biz birbirimizi. Hic merhabalaşmamışız. Hic opuşmemiş Hic koyun koyuna uyumamışız. Sadece sanmışız Sanıp inanmışız. Hepsi bu... Onun bir yureği varmış bana karşı olmayan ; Bende bir yurek var ki başkasına dolmayan.. Yanında uyuduğun nefes alışını yaşamayı oğrenmeyi sevmeyi paylaştığın kişi bakkaldan daha uzak olacaksa bir gun sana hic olmamalı! İyi gelen ne varsa; bedelini odetip oyle gidiyor. Bazen ayaklarını yerden kesen insanla yaşadıkların; yere neden sağlam basman gerektiğini oğretir. Canım solumdayken bir zamanlar o gittikten sonra insanların "canın sağ olsun" demeleri hayli ironikti. Biraz ictim herkes kadar aptalım herkes kadar kaybetmiş. Ne olduğuna emin olmak isterken yok olduğuma tanık oldum yanlış anlama gereksiz uzatmak değil maksadım ama lutfen; birazcık kalmışsam icinde bırak her ne ile meşgulsen.. bana alo de; acıyor... gecmiyor..
Yorumları eksik etmezseniz sevinirim.