P1scopath Msn Nickleri
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- P1scopath Msn Nickleri
-
26-09-2019, 23:20:27ßu laf bana cok ters geliyo. Ne o oyle oraya tikla, buraya tikla. Erkek adam tiklamaz , BASAR ! Ne oyle tik tik Kızların Gozu Hep Yukseklerde Paralı ZuPpe Erkeklerde,, Bizimse Onlardan Tek Farkımız D€LiKaNLıYıZ İşte!!! LaF DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN / UğraşmA EtikeT OlursuN / AdaM OL BeLkİ YanımdA YeR BuLursuN Beni sevmek icin programlanma devrelerini yakarım Seviyorsan yanımda kal sevmiyorsan ufaktan ufaktan yol al gozlerimi actığımda yerde bir suru corap vardı, tanıyamadım benimkileri. sonunda azmettim, kokladım ve buldum ben hep meşgulum nedense. doluyum her nedense. ben beni bende kaybettim. nolur bulan bi haber verse ;\ burda cok felsefik bir bir yazı yazdıını duşun. ne sen yorul ne ben yorulim yuru yureğim gidelim buralardan, bu kız adam olmicak bir kalem beni anlatabilir. peki beni kaleme kim anlatabilir SusuN ..! :S / KonuşmayıN / :S / Don'T SpeaK :S / DIDIDI yapmayın be! yeter! :S :@ NicK Şuan MeşguL Terkedeni Terketmek ßuyuk Zevktir aMa Seveni Terk Etmek En ßuyuk *****Liktir! qenc Ya$ımda kaLßimi a$k'a Du$man Edemem.. ßeni ßiLirsin kararLıysam dunya Dursa Donmem! Cok qeciktin Her$ey icin Artık Vursanda oLmem Yine de ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını.. Sırf ayakLarına batmasın diye. ●●●∂uηуα вιя єƒѕαηє,нαуαт вιя ∂яαм,уαşαм вιя нuzuη,ѕєνмєк вιя нαтα●●● Ben sana kıyarmıyım o kadar hiyarmiyim? isyankar sokakların tovbekar delikanlısı.. eğlenmek yada eğlenmemek işte butun mesele bu belki yarın olurum ozaman son gunumu iyi gecirmeliyim Yeşilova MeRkeZ, KaFasıNa Gore HerKez Elbet Bir Gun Kazanacaksın ama o Gun Benim Kaybetmek istedığım Gun oLacak Her son yeni bir başlangıcın habercisidir Karga bulbulu taklit edeyim derken, otmeyi unutmuş... Her kadeh tutuşumda__Bir lokma kaşıgımda, İstesemde istemesemde_Seni bulurum karşımda Dudaklarımda kalan kabulsuz bir dilekse.. İstemem sevme beni, sevilmek sensizlikse hayat b*ktan ama grafikleri guzel sonunda şans banada guldu ama k*cıyla En Guzel Gozler Esrarlı Gozler, Esrarlı Gozler Yanlız Sevdiğini Ozler Cesedim karanlık bir koşede bulunmuş.. Sensizlik dolu vucudum Musalla taşına konulmuş!! Ardından Dua yerine YaDeLLeR okunmuş!! Alıntıdır Arkadaşlar.Sadece Paylaşmak İstedim.1 Teşekkur Yeter (: __________________