WYD Bolum İndexi [01.03.2015]
Oyun Dünyası0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- WYD Bolum İndexi [01.03.2015]
-
26-09-2019, 23:20:09With Your Destiny (Wyd) (Knightı bırakanlar gelsin legal koxplu online oyun) Super WYD Global Oynayanlar ? Whİth your destİny global oyun hakkinda Wyd Global hakkında bir kac tiyo ve gorev anlatımı WYD Global Classlar #### Oyun İcinden SS'ler.#### Askeri Akademi Party Wyd Guild Hakkında Bılgıler Oyun Hakkında Sorular Ve Cevapları s.a Beyler Bnde Gelıorum Bende Oyuna Baslıyorum Help Me Pls ! _NegativE_ gidiyor WYD Genel Bilgiler birkac sorum var Yeni ßoLumumuZ HayırLı OLsn ArKadaŞLar..! quzeL oyuna ßenzior..! CeNo dan SSler... C.C hakkında yardım ltf!!!! Oyunda Olan Heroların İtem SS leri Foema Skıllerı Hakkında!!! WYD Global Drop ve itemlerin cıktığı Monster Listesi [Resimli anlatım] hangi serverdesiniz wyd global para nasıl bulabilirim?yardım lutfen Yumurta Kırdırma Turkler Tek Catı Altında Olsa Nasıl Olur PELERIN gorevi hakkinda yardim ltf (Acil) Water Dungeon undan Harika S S ler ^^ Wyd Global SS' leri Pm atamıyorum Can't connect to download server sorunu? Wyd sorun lUtfen cevap verİn skillerle sorunum var yardım edin GM bizi kasarken+Charımdan SS'ler Kacırmayın Hunter skilleri lutfen yadım edin erkek karakter yok Birkac sorum war Wyd'nİn knİghttan farki nelerdİr . Foema Hakkinda !!! iceri cumleten s.a ilk once C.C Mod Kullanımı Ve kısa yollar Charlarınızın Resimleri cift karakter girişi Turkey Academy Turkey Academy Waterda (SS ler) Hunterim Skil Nasıl Actırcam? Skilleri NErede Actırıcagım ? resimler Oyuna Giremiyorum Yeni Basladım Ufak Birkac Soru..!! + REPPP Pig's egg ile ilgili Yardım Edermisiniz WYD Server Kurulumu s.a pelerin gorevindeki hacc ıı hangi canavardan cıkaracam bilen varmıı silaha nasıl + basılıo With Your Destiny turkiye candle 20 k orc staff +6 tamed boar egg tamed boar egg Arkadaşlar Wyd Global hakkında bilgi almak istiyorum transknight'da hangi skilleri acmalıyım yardım lutfen Myht nerdesİn senİ cok Ozledİm LwL 263 oLdm ama peLerin aLamadm.HeLp... oyun download acılmıyor yardım !!!! Silah Alma YARDIM + rep With Your Destiny'de Sorun ! Oyun Acıldı/Kapandı MUhabbetleri Statlar hakkında yardım.. Yeni Water Saatlerimiz, yeni peratorunuz Water ve Recruit Zamanlarını Duzenleyelim. Stat ve Skill pointlerimi nasıl sıfırlarım ? [YARDIM] Foema [Mage] Status ve Skill Mastery nasıl verilmeli ? Yardım Edene +12k Rep (Crops) 3 Adet Sorum vAR.. Doctor pu ne ? Beastmaster Sitede Sorunmu Var? Skill ve Stat Hakkıında..!!Karakter Yapılandırma..!! Gargoyle's Molar Tooth Hakkında Yardım! Questte Bugmu Var? Pet Sistemi!.. Olamaz ya bi sorunum var. Foema Skill Olarak neye vermeliyim. Arkadaşlar Oyundan Yardım edecek olan varmı? Gorevle başımız belada.. WYD Gorevler CafeCroWn GeRi DoNuYorRRRR Event Quest? wyd uyelik yardımı sorun allah rızası icin yardım yine sorun yine sorun lutfenn bakın Su sorunu cozmeme yardım edin lutfen..0Lursa Su (+Rep)' ten Veririm x) pet nasil yapicaz cristallerlemi nasil ne toplıcaz veya bana pet verebilecek varmı WYD Şifremi Unuttum Nasıl Degiştircem Wyd Yardımm.. Yeniyim Yardim Edebilirmisiniz Beni Tiklaaa Niye herkes WYD bolumu ilgilenmiyor ? Gelin Birlikte Kasalım Bhopal sword +7 satiomm wyd lvl sorunu iceri lutfen bakın daha dogrusu fazla chari olan baksın cabal knight oriharukon scrap ne işe yarar WYD oyunun Coklu Acma KonusU Ucuzlu PotcuyuZ wyd de frmtr hangi serverda ? KO da 72 lwl pri burda 200 lwl god chara takas itemlili KO da 72 lwl pri burda 200 lwl god chara takas itemlili Oyuna yeni başladım global 4 deyim bana yardım etcek varmı oyunda kalıcıyım ArkadaşLar Bi Yardım ! [ Oyun HaKKında Bilgi Wericek bi Arkadaş Arıyorum ! ] Acİl yardim lUtfen ! Arkadaşlar cok konu acıyorum ama yeniiym Yardimmm bu oyun sorunlu :s Uyelİk sİlİnmİŞ dİo :s WYD ' de 2 Tane Acabilme !! İcerii KarakterLer Ve SkiLL Tanıtım Buyrun [ Alıntıdır ] Buyrun BeyLer İceri Burda TanışaLım ! Luccas Adlı OP'u Şikayet edelim Turkiye WYD Online Oluyor. WYD TURK CHAT ROOM ACILDI...Gelene Yetki Vericem cabal knight metin2 char wyd chara takas edilir iceri cabal knight metin2 char wyd chara takas download link değişmiş bi bakarmısınız WYD Turkiye Private Server Binek Hayvanı bir Kac Sorum Olucak ?! Dowsland Linki Bulamadım BeastMaster Hakkında WYD Kapandı koxpu calıstırma elinde client linki olan varmı skill acma Yardım::::Bu oyunda nasıl + basılıyor?? arkadaslar yardımcı olurmusunuz Kayıt olamıyotum Lutfennnn Yardım edın Oyunu birakiyorum 355 lwl char alin yardım edin::>pelerin sembolunu nasıl pelerin yapacam?? guild e gelin sikil nasıl sıfırlanır?? beyler ben wdy uye olamiyom hep pasaworda hata veriyo Turk Grubu Kurucam Gelmek İstiyen Varsa qeLsin ! en sağlam karakter hangisi arkadaslar herkes oyundan cekilmiş bir tane fotosunu koysun Wyd yenİ basladİm yardİm Beyler Oyuna Başlıycam Bi Kac Sorum Var,Oyunla İlgili Bilgisi Olanlar Yardım!! Kim Demiş Yabancilar Hile Yapmaz Resmen EXP BUG YAPIO RESM Verification Code NediR? Op ariyoruz!!!!!!!! WYD SETUP (yardım edene +560.000 ReP) Skill yardım hangi ırkı seciyim sizce Transknight Hakkında Birkac Soru +REP yardın lutfen lock sistem!!!! WYD Hakkında! Yenı başlıyorumda yardım... wyd windows mode sorunu Yardım İsteyenler...! wyd crtystal 4 kac m arkadaşlar uye oldum aktivasyonda sorun var bi bakarmısınız kac saattir uraşıyorum :S Kendi Kendine Town Atma Sorunu Wyd Turk Private Server Acılıyor (Cok Yakında) start sorunu WYD uyelik le İlgili Sanırım Artk Kimse WYD kasmıyor : Wyd Globalda oyunu cok iyi bilen arkadasım baksın lutfen Şuan Oyanayan Arkadaşlar Bakabilir mi? Stat Sıfırlama? Biri soylesin bana treasure box An item arrived ? Hayvan almak İtem almak Para kasmak WYD'ne oldu Bir Guildden Nasıl cıkabilirim wyd acarken oyunu indiremiyorum sayfa hata veriyor yumurta kırdırmak uyelık sorunu ltfn yardım oyuna yenı baslıcam uye olamadım A gardners crop neyden cıkar 116-150 server ne zaman acılır ? wyd uprage Yardımm! Karakterin Canavarların govdesi gozukmuyor msn adresimi yazıyorum lutfen biri yardım edebilirmi ? Can`t Connect To Download Server Hatası pet yapımı icin yardım eden varsa lutfen cvp yazsın. Karakter Silme Lutfen Bi bakın ped nasıl attact yaptırılır At Almak Pazar aCmak ve mİssİon treausere box Yha ßen Şifremi Unuttm da NasıL qeRi aLabiLiRm YaRDm eDeR MisiNiz =(( Skill Sorunu İcin Yardim... Wyd Money Cube Sorunu yardimm Allah rızası icin bir gelin Neden artıq turklerinde irkiLme vakti bir bakın yardım download ile ilgili WYD ile ilgili ilk Pro bilgiler. (%100 en iyi duzendir. ) WYD GLOBAL uYELiK SORUNU Arkadaslar Karaktere Girerkenki Kodu UNUTTUM! Tanısma Birlik Olma Hayri İceri!! Upgrade İle İlgili yardım!! + REP Oyuna girebilen varmı ?? neden tıklayamıyorum? Oyun Hakkında Bir Kac Sorum olacak. Yardım edermisiniz ? WYD Hakkında Kendi Duşuncelerim.. New World Wyd Private Serveri Rapit Hit (Hunter Skill) Turkey Guild Academy Wyd World Yeni bir Mekan xD WYD GLOBALDE OYNAYANLAR BAKSIN pwp olanda... Bolum Kuralları; Wyd Bolumu ( indexi ) Yardım Edene + rep anct yapma » >> with your destiny global geniş rehber