Neden İndex ? Cunku index icindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz. Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuclar alıyorsunuz.Aradığınız konuları, hatta yıllar onceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kac tık uzağınızda. CTRL + F yaparak aradığınız kelimeyi yazın. Browser'ınız aradığınız kelimeyi index icinde hemen bulacak ve renkli hale getirerek sizi uyaracak. "Sonrakini bul" dersenizde o kelimenin gectiği diğer konuları sırayla bulabileceksiniz. Bolum Kuralları / 05.01.2015 (GUNCELLENMİŞTİR) Klanlar nedir ? Nasıl oynanır ? Klanlar Bolum İndeksi [KT] Nasıl Ticket Acılır ? (Destek Sistemi Kullanımı) Klanlar Oynamak İsteyenlere Oyun Hakkında Her Şey [KT] Klanlar Oyun Kuralları [KT] Klanlar Binalar(Ayrıntılı) [KT] Klanlar Dunya Bilgileri [KT] Kaynak Toplama Asistanı Oyuna Nasıl Uye Oluruz ? [Resimli Anlatım] Savunma Birimleri [KT] Yeni Başlayanlar İcin Hızlı Gelişme Tatkiği Binaların Puan Sistemi Kural ihlali Şovalye Eşyaları [Resimli] Mızrakcı ve butun ozellikleri ! Kılıc ustası ve butun ozellikleri ! Baltacı hakkında genel bilgi ! Casus hakkında genel bilgi ! Hafif atlı hakkında bilgi ! Ağır atlı hakkında bilgi ! Şahmerdan hakkında bilgi ! Mancınık Misyoner hakkında bilgi ! Binalar hakkında genel tanıtım ! Savunma ve saldırı orduları hakkında bilgi ! Alternatif ordular hakkında genel bilgi ! Oyunda Feyk nedir genel bilgi ! Hesap Yoneticisi ve Ciftlik Asistanı hakkında bilgi ! Klan nedir ve amacı nedir ! Premium hakkında bilgi ! Ayarlar bolumu icinde neler var neyapabilirsiniz ! Raporlar kısmı, Notlar kısmı, Sıralama hakkında genel bilgi ! Misyonerle koy alma hakkında bilgi ! Oduller hakkında genel bilgi ! Prİvate server aCicam yardim Klanlar da w15 acıldı Klanlar w15 detaylı anlatım..... Saldırı alıyorum destek lazım Klanlar private server (yakında turkceleştirilcek) klanlardan anlayan biri baksın hesap vercem KLanlar Online Oyun Pvp Eskicag ♣ ESKiCAG ♣ | HERŞEY HAZIR SADECE SAVAŞ..| Kış Etkinliği 2012 Klanlar Eskicag Pvp Yenilendi..! Yepyeni Klanlar pvp Server -ye duşme Hic yok Klanlar.Org W16 [200 Premium Puan] Cekilişimiz Yeni Dunya Ayarlarını Siz Belirleyin Bakıcılık Kuralları Hakkında Guncelleme Ipad İcin Klanlar Uygulaması W 16 oynayan varmı? Bahar Etkinliği w17'de Oynayanlar ! World - 18 acılıyor ForumTR Klan Oyuncuları Topluluğu Dunyaların Kapatılması Hesap Guvenliği Hakkında Calınan Hesaplar ve Hesap Guvenliği Hakkında Uygulamalar Facebook Cover Tasarımı Klanlar 10 Yaşında! Beni tanıyanlar buraya. Klanlar'da aktif olan var mı? W18 750k illk 15 te Satılık Klanlar w17 Hesabım Satılık. w20 Klanlar Pwp Hakkında w20 k 53 ROTARY clanı w18 k45-k55 1.84m puan koy sayısı 94 hesap satılık Eskicag Pvp Geri Dondu klanlar hesap alınır SonKLAN Tekrardan Online W22 Davet Ediyorum Klanlar Turkce Speed Server Oynamak i cin hesab devredebilirmisin? Klanlar koy ismi değiştirme ? Klanlar Hesabımı Satıyorum w24 te SAĞLAM KOY SATAN VARMİ? Hesap Satılır Deliusak53 Guvencesıyle W23 satılık sağlam hesap Klanlar satılık hesap Klanlar 1960 puan uygun fiyata koyumu silmek istiyom barbar olmasın.nasıl yapcam arkadaşın yanında tekrar başlatma nasıl klanlar 3000 premium puan satılık uygun W26 Da hesap alınır Guzel Fiyata Attack Planner nedir? Nasıl kullanılır? Sevgililer Gununde Premium Puan Kazan 27.Dunya onkayıtları acıldı. __________________