Neden İndex ? Cunku index icindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz. Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuclar alıyorsunuz.Aradığınız konuları, hatta yıllar onceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kac tık uzağınızda. CTRL + F yaparak aradığınız kelimeyi yazın. Browser'ınız aradığınız kelimeyi index icinde hemen bulacak ve renkli hale getirerek sizi uyaracak. "Sonrakini bul" dersenizde o kelimenin gectiği diğer konuları sırayla bulabileceksiniz. Online web uzerinden uzay savaşı ''Ogame'' Ogame 12.Evren 12. evren ittifak ogame.com.tr başlamak isteeenler icin!!! Ogame İttifak Duyuru hangi evrendesiniz tanışalım kaynaşalım Arkadaşlar simulator cok işinize yarayacak bir buluş!!! 4. Evrende Olanlar Buraya 2 Evren Buraya 11. EvReNDeKiLeR BuRaYa Ogame Rehberİ.... 8. Evrendekiler buraya 7.Evrendekiler Buraya 5 evrende DVBlack ittifağına herkesi bekleriz OGAME EVREN 13 herkesi shark ittfağına bekliyoruz. evren 5 tekiler ismini soylesin. 3. evren dekiler nerdesiniz Ogame Nedir.Merak edenler ve yeni başlayacak olan oyuncular icin Yeni Ogame Programları Geldi. 10. evrendekiler ordasınız mı??? evren 5-13-15 Ogame 1. ve 15. evren ittifağa cağrı -->Savaş raporlarını burada paylaşalım > Bir kac soru evren 8 Forumlu İttifak evren 8 Forumlu İttifak Cok acil abiler somurgeyi terk edemiyom >> 4.evrende İttİfaka Buyrun Ogame'de evren? _____13.EvReN_____ Yeni ogame serveri olacakmi? 3.evrene girebilen var mı? somurge alımı gezegen alanı İttifağını tanıtmak isteyen ve İttifak arayanlar buraya... İttifak mı arıyorsunuz? kendinizi tanıtmak mı istiyorsunuz? Raporları Buraya Yazalım .. !! sawunma?filo? Ogame'in En Buyuk Savasi Evren Girişi Yapamıyor Musun ? Ogame 13.Evren EWET yenı kayıt olanlar artık koruma altında 8 ewren de yenı kayıtsanız bıze gelın 2.Evrende ittifak arayanlar.. 8 ewren den senınz gelı bız sızı korıcaz yenı katılanlar ıcın GELISENE KADAR KORICAZ. 1. Evren - Guvenli Ticaret Ogame SAVunMA ogame'i bırakma vakti OGAME 13.Evren :::..ittifakimiza Bekliyoruz..::: ogame oynayanlar dikkat!!! herkes 3 gunlugune commander >>> oku!!! 8. evreni fethetme cağrısı bu cok bilinen skin sadece bendemi calışmıyor? Ogame WoRRY İttifagı Basvuruları 405 inci sıradayız www.worry.takimi.com Cabuk Olun Cabuk bi yardım edin.. ay cıkarma duası ) 6. evren 6.Evren İttifak Arıyanlar İttifak Ana Sayfası 22. evren acıLdı saLdırınnn ogame 5.Evren Zone69 ittifaği Somurge ...:::5k puanin uzerindeki oyuncular:::... gercekten o game de manyak birsey 8 ewren deysen super birsey o game le ılgılı soru+55 rep war 14.Evren Uyeleri Burda Mı? Hazır Konu Acılmışkende Bi Soru.. 19-20-21. evrenlerden toplam 5 kullanıcıyı 12. evrendeki birkac kullanıcı ile takasa? Ogame download Evren _22 * ittifak Arayanlar Buraya ..! 3.evrende ittifak arayanlar Ay'lara Gezegenler Arası Roket Atabiliyor muyuz??? aaa WAY CANINAAAAAA ) OKUMADan yalan demeyın LUTFEN ARKADASDLAR Bİ BAKIN 6.ewren THe NiHGT GoD it. Hareketli Goruntuleri olan Ogame Skinlerini Nerden bulabilirim? Gar Similatoru (Web Tabanli Online Ve Turkce) Ay Master & AyDede " FB-DeViL " oyuncunun online olduğunu anlayabilme 20.EVREN The_Turk İTTİFAĞI ACILDIII! 10 ncu evren de ittifag arıyorum 10 ncu evren de ittifag arıyorum evren 3 te ittifak arıyorum! 21. Evren Acil cevap bekliyorum Arkadaşlar ittifak kurmak istiom ama nasıl ittifak kurulduğunu bilmiom.help me? Ogame Hareketli Skin İsteyenler Buraya Kolay Kolay Bulamassınız Ona Gore ! 14.evrende dayanışma ittifağı! Bunu kim acıklayabilir? Somurgelerimdeki madenleri nasıl nakil ederim? oynayıpta bıraktıgınız bir ogame.. Somurgede İnşaat Yeri Acmak? Yardım? Evren 3 Te İttİfakima Herkezİ Beklerİm Skinler gezegeni buyutme yontemi... evren 3 te PIRATES ittifakı acılmıştır.Herkez girebilir. Ogame Server NAsıl Acılır 16. evren KOBRAT_2 VE KOBRAT İTTİFAGİ BEKLİYORUZ 69. YUZ başarı ise KOBRAT_2 94.sıra tekliflerinizi bekliyor Sahibinden Satilik 1000K ve 5000K Arasi Metal.. Tersane 6.Evren de İttifak Arayanlar Buyursun 5.evrene ForumTR itifağı filolar hakkında bilgileri burdan bulabilirsiniz.ayrıca skinleride burda bulabilirsin peki ozaman bunu acıklayın !!! Ogame hakkinda yeni başlayanlar (oynayanlarda bakarsa iyi olur) deterium lazim (8.evren) İlk gunlerde nasıl tershane filo vb. kuruluyor? ogame.org DA TEK DUŞMANLARI TURKLER!!YANİ BİZİZ!!BİRLİK OLALIMM Ittifaklara nasil katilirim kardesler bi msj atin..(+yardim edene +rep var) ii bir skin --- TranSFer İcİn Ne LAzIM ????? Deuterium atin, +rep alin (4.evren)! 4.Evrende ittifak ariyorum... 15.Evrende ForumTR ittifağı 5 saniyede filonuzu kacırabilir misiniz??? Gemileri hızlandirmak?? M U T L A K A O K U Y U N 23. Evren Strikers İttifakı Herkes Davetli 14. gezegende Kristal Lazım cok acil..! Yardımlarınızı BEkliyorum 8. Evren GodFthr ittifagi (bu ewrende olanlar lutfen baksın...) 4.Evren MuScULaR ıttıfagı herkesi bekliyoruz... Komuta hızlandırmak Satılık Gezegen (21. EVREN) 10.evrendekiler burda buluşalım yeniyim ve yanlızım ustelik korkuyorum Ayla ilgili onemli bir soru Gerekli bilgiler popup sorununa cozum Nezaman saldırmaya başlıycam Ogame de skin ayarları Somurgemizi silebiliyormuyuz? 23. evrende server sorunu Satılık Ogame 21. evren ve ulusalda 13. evren Oyuncu isimlerinin yanındaki harfler nedir ? xxxx ittifakına bekleriz 'matrix' 8.gezegen***** 12.evrendekiler buraya Şu ana kadar sorulmuş sorular ve cevapları (ALINTIDIR) ogame sifremi vereceğim buraya ilk mesaj atana ve bana rep verene O Game Yardım Bolumu (bilgi, somurge,metal kristal...) Oyun hakkındaki herhangi sorular sorunlar buraya ! ! ! Oyun hakkındaki herhangi sorular sorunlar buraya ! ! ! 4. evren de oynayanlar lutfem yardım plzz aldığım somurgeyi nasıl bırakabilirim??? abi hileler nası oluyo OGame'de Gerekli Bilgiler TUm Ogame Skİnlerİ Sadece Bu BaŞlikta Ogame icin Kurtlar vadsi Irak skini. Animasyonlu film gibi ogame Cok Komik (ATV haBer) OGAME server sorunu Savunma ve filonuz(15. evren) Adam bana saldiriyor? napabilirim?? Ogame ile ilgili bi soru OGame İcin Cok Gerekli Bir Program(Speed Sim) Ogame Turkusu 10. evren "Gelibolu" ittifağı bekleriz... 10. evrende bi başına ittifak ana sayfasındaki yazıları nasıl renklendiriyoruz. Arkadaşlar ogame de cok buyuk bir hata yapmışım DEVLERİn arasına duşmuşum Yardımmm!!! Ay Cıkarma Taktiği Giriş Sorunu __________________