C: Goalunited Bolumu İndexi [01.03.2015]
Oyun Dünyası0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- C: Goalunited Bolumu İndexi [01.03.2015]
-
26-09-2019, 23:19:28Neden İndex ? Cunku index icindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz. Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuclar alıyorsunuz.Aradığınız konuları, hatta yıllar onceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kac tık uzağınızda. CTRL + F yaparak aradığınız kelimeyi yazın. Browser'ınız aradığınız kelimeyi index icinde hemen bulacak ve renkli hale getirerek sizi uyaracak. "Sonrakini bul" dersenizde o kelimenin gectiği diğer konuları sırayla bulabileceksiniz. Goalunited 2012 (Online Futbol Menajerlik Oyunu) Goalunited'da ilk adımlar Tesisler Oyunda kullanılan kartların amacı ve kullanım şekilleri Yetenek Boşlugu ve Geliştirme Klavuzu Antrenman Programı, Taktik ve Stratejik Bilgileri Taraftar Mağazası ve Ticaret Paf Takım Oyuncu Karakterleri Nasıl kariyer puanı kazanırım? GoalUnited'ta Butce Sayfası Krediler ve Yatırımlar GoalUnited Sistem Gereksinimleri GoalUnited Hesabımı Silebilir miyim? GoalUnited Premium Ozellikleri Nelerdir? Basın Acıklamaları Bilet Fiyatlarını Ayarlarken Nelere Dikkat Etmeliyim? Loca United Sıralaması Neden daha zayıf takımlara kaybediyorum? Estadio Santiago Bernabéu Stadı Dirilik Rehberi [GUTM] Yeni menajerler icin her anlamda başlangıc rehberi [GUTM] Yeni Başlayanlar İcin Kariyer Puanları Rehberi [GUTM] GoalUnited Turkiye 1.Lig Şampiyonları ve Ulusal Kupa Şampiyonları [GUTM] 14.05.2012 Guncelleme:Birkac duzeltme ve geliştirme Ucretsiz Sağlık Paketi Guncel Olarak Mac Skorlarınız Kulup sistemi Lig veya Kupa Fiksturu Oyuncular hakkında dikkat edilmesi gerekenler rehberi Form, dirilik, kondisyon ve tecrube Oyuncu Antremanında Dikkat Edilmesi Gerekenler Lig ve Klasman duşmek/Yukselmek Fair Play (Diğer oyunculara karşı saygılı davranma hakkında) Hakaret ve Şikayet halinde verilebilecek Cezalar Takımdaki karakter ceşitliliğine dair hatırlatma Goalunited Sorum Olacak GoalUnited - Takım Dizlişiniz ve Taktiğiniz Dostluk&Antrenman Macları Nedir? GoalUnited Dostluk&Antrenman Maclarına Rakip Arayanlar Topiği Telefondan girememek ? uzun suredir denediğim taktiğim ve başarım. kacıncı sıradasın ve şampiyonum Sampiyonluk odulu cok kotu kaldım Ntvspor Goalunited Reklamı Goalunited Uye Olma [Resimli Anlatım] GeneL Goalunited - Oyuncular - Yetenek & Yaş SakatLıkLar KartLar United Turnuvası Ve Lig Macı Takımım sizce Nasıl ? Goalunited Oynayanlar Buraya Parayı Nereye Harcayayım? Belirsiz Mac Kuponlarım Yetenekj Boşlukları Hakkında Antrenman Sistemim Taktik Ustunluğu Gozlemlediğim Paf Oyuncusu Premium ve diğerlerinin normal oynamaya karşı avantajları nelerdir? Herkes Stadyum Goruntusunu Koysun Paftan İyi Oyuncu Cıkarmak Takım Kotuye Gidiyor Yardım (Guncel) Kuponlar hakkında yardım edin lutfen. Kim ligde kacıncı sırada! Hesaba ne kadar sure girilmezse sıfırlanır! "Gu Stars" hakkında yardımcı olabilir misiniz? Şampiyon !!! Son macta 1 puanla gelen şampiyonluk.. ! Goalunited Classic Yardım Antrenman Yardım Hey nerdesiniz millet! diziliş hakkında yardımlarınızı istiyorum Gazeteyi Aktifleştir. 15 bin kişilik stadımda en fazla 6000e oynuyorum neden ? dostluk macı Goalunited 2013'e yani başladım. Antrenman ve taktik hakkında.. yuvadan ucan kuşlardan yeni bir tanesi Goal united satılık hesap hesap satılıktır... Bolum Kuralları / 05.01.2015 (GUNCELLENMİŞTİR) Goalunited Bolumu ( İndexi ) ; 27-11-13, 22:28 Goalunited Bilmeniz Gerekenler oyuna 1 senedir girmiyorum 2 sorum olacak goalunited telefondan nasil oynarim? Goalunited Başlamak İstiyenler Baksın 600 k ikariam hesabı goalunitedla takas edilir __________________