Online football manager Bolumu indexi[01.03.2015]
Oyun Dünyası0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Online football manager Bolumu indexi[01.03.2015]
-
26-09-2019, 23:19:15Neden İndex ? Cunku index icindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz. Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuclar alıyorsunuz.Aradığınız konuları, hatta yıllar onceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kac tık uzağınızda. CTRL + F yaparak aradığınız kelimeyi yazın. Browser'ınız aradığınız kelimeyi index icinde hemen bulacak ve renkli hale getirerek sizi uyaracak. "Sonrakini bul" dersenizde o kelimenin gectiği diğer konuları sırayla bulabileceksiniz. Bolum Kuralları / 05.01.2015 (GUNCELLENMİŞTİR) OFM Oyun Rehberi OFM'de En İyi Kucuk Ve Buyuk Takım Taktikleri [FMT] Online Futbol Menajeri ( OFM ) Teknik Ekip [FMT] sezon bitince ne olacak puanlama ile ilgili sorular Takımlarla ilgili sorular Transfer ile ilgili sorular Oyuncularla İlgİlİ sorular maclar ne zaman başlıyacak Sezon bİletlerİyle İlgİlİ Tarayici problemİ detayli anlatim Cuma gunleri Bedava Bilet Fırsatı! OFM de hangi taktik ile oynuyorsunuz Yeni OFM Klibi Oyuncu Gelişimi OFM de gazete oyuncular nasık kalitelimi OFM de hangi takımı yonetiyorsun OFM Başarılarınız [OFM] Beşiktaş Transfer Dosyası OFM Oyuncu Tavsiyeleri Bu haftaki mac sonuclarınız ? OFM hakkında bilgiler sezon bileti alımı ile ilgili En son yaptığınız transfer ve fiyatı? Juventus ile bir ligin daha sonuna geldik Yeni lig ArkadaşLar Bilet Gunu!! Everton ile bir yılın sonu Alex'i Satsam Mı ? Fulham ile Gelen Şampiyonluk Ofm rakİbİmİ casusladim yardim Fenerbahce ile şampiyon oldum real betise oyuncu alıncaktır... Hedefe Gore Takım Taktik Onerileri Takım Sececeğimiz Ligler Neye Gore Geliyor ? Beyler Ofm Sivas Taktiğini Soylermisiniz ForumTR Ligini Kuralım! yenmem lazım lutfen yardım Lig bittikten sonra puan alamama Bir cok takım icin denenmiş taktikler Karşı taktikler ve oneriler Oyuncu Kalitesi Duşuk Olan Takımlarda(80'in Altında) 1 Numara Taktik. Kasımpaşa taktiğini soylermisiniz ? Ofm Taktikleriniz Kullanıcı Hesabım Kilitlendi Fm'ye online bağlanma OFM'de en cok kac averaj yaptınız ? Galatasaray Taktiği Bursaspor Taktiği PTT 1.Ligde Başarılı Olma Taktiği Online Futbol Manejerde Başarılı Olma 9 Temel Yolu OFM Galatasaray skandalı Ofm Profilim Ekip Rehberi Gremio ile sizce nasıl gidiyorum ? ofm sevilla ilk hafta takımım Ligime beklerim arkadaşlar yeni lig actım Oyuncu gucuyle ilgili OFM OSM oluyor Gremio dan sonra Kayserispor ilede şampiyonum Ofm Oldu Olalı.... Everton Kadrom Nasıl Everton'la İlk Yarıda Tam 8 Gol ! Oyun Motoru Hakkında Herşey [Simulasyon] Ekip sıralaması nedir? Ofm Sıkca Sorulan Sorular Ekiple ilgili bir sorum varsa kime sormalıyım? Ofm Hesap Guvenliği Nasıl Sağlanır ? OFM Kupa Hakkında OFM Transferde Dikkat Edilmesi Gerekenler Ofm Hata Raporlama Resmi Şablonu Mac Saatleri ile İlgili Sorular Torku Konyaspor 10 - 1 Eskişehirspor Ve Şampiyon Bursaspor Osm 4-5-1 taktıgı Samsunspor 0-6 Adanaspor Super Taktik Yedek kulubesi Sezon Bileti Sipariş Problemi Yaşandığında Yapılması Gerekenler Futbolcu ozellikleri ve onemli bilgiler -Sıkca Sorulan Sorular- SPONSORLAR NE İŞE YARAR ? -Cevap- Yurtdışından Mobil Yoluyla Bilet Alamıyormusunuz ? / COZUM Ofm premium hesap satılık Kasımpaşa ile Bursa'ya 9 atmak Menajer puanı OFM Profil Oyun Kuralları Sarı ve kırmızı kart Kadronuzu kurmakta teknik problemler mi yaşıyorsunuz? Sponsorlar hakkında Tatil Modu Sunucu ( Server ) nasıl değiştiririm ? Kombine Sezonu Acıldı, Hediyeler Coğaldı! Super Karabukspor Taktiği Osm En iyi 4-5-1 Taktiği En iyi 4-3-3 B Taktiği En iyi 4-4-2 A Taktiği En iyi 3-3-2-2 Taktiği En iyi 4-3-3 A Taktiği Cok kırmızı kart goruyormusunuz? Online football manager (index) 01.03.2015 __________________