Bu İndex Ne İşe Yarıyacak? Cunku index icindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz. Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuclar alıyorsunuz.Aradığınız konuları, hatta yıllar onceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kac tık uzağınızda.CTRL + F yaparak aradığınız kelimeyi yazın. Browser'ınız aradığınız kelimeyi index icinde hemen bulacak ve renkli hale getirerek sizi uyaracak. "Sonrakini bul" dersenizde o kelimenin gectiği diğer konuları sırayla bulabileceksiniz. _/IKARIAM_ Antik Cağ cok yaşa! Ikariam Ikariam online oyun İkariam Ikariam Hakkında Herşey .. Herkez Şehrinin Resmini Koysun hadi bakalım (: Oyun Turu Sayımız ArtıyoR!!!Kim Hangi Serverda İkariam Adanızdaki Oyuncuların Puanlarının Gozukmesi Bina Kademeleri Adadan Gorunum Birkac soru İkariam Hakkında Sorular ve Muhabbetleriniz Casusluk Hakkında Bilinmesi Gerekenler Nasıl İttifak Kuracağım Diyenler Cevabı Burda Savaş Hakkında Bilgiler Tapınaklar Nedir Hangileri Neye Yarar isimde işaretleri nasıl koyuyoz İkariam Şehirler ve İttifaklar İkariam Oyununda Anlaşma Tanımlamaları İkariam Da Altın ve Mali Durum Tanımlamaları İkariam Bilim Araştırma Tanımlamaları İkariam Bina Tanımlamaları Beta'da oynuyorum istediginizi sorun ve yardımcı olabilirim. İkariam Askeri Araştırma Tanımlamaları İkariam Luks Kaynak Tanımlamaları İkariam Savaş Sanatı Tanımlamaları ikariam Ekonomi Araştırma Tanımlamaları ikariam Denizcilik Araştırma Tanımlamaları Ada İsminden Koordinat Bulucu Puan Kasma ???? yardım... My Serverı İttifak Memnuniyet ikariam kaynak kısayolları İkariam Alarmı ve Genel Gorunum Tablosu İkariam Forum İmzaları ve Bannerleri İkariam Puan Hesaplaması Alpha ittifak İkarİamda Bİr Hata(bence) Hangi Bina Hangi Araştırmaları İster... Theta'da Oynayanlar Buraya Kac somurgeniz var?. Benim 4 tane. (resimli) Diğer adalarla ticaret hak.Yardım FRMTR İttifağı ßuda ßenim sehRim..!! Gammadaki oyuncular İkariam Bilinmesi Gerekenler Soru - Cevap Lambda severında oynayan arkadaşlar... Şehre yapılan saldırılarda savunma! Okcular Gyrokopter'dan Daha Avantajlı en gerekli kaynak hangisi Yağma Rekorlarınız Kulturel Antlaşma Teklifi Yollama [Resimli Anlatım] Ticaret Merkezinden Mal Satın Almak [Resimli Anlatım] BETA serverinde oynayanlar girsin Odun ? Adalar İcin Kısayol Eklntisi İkariam Gece Eklentisi Bedava Premium Menusu Oluşturmak Herkes Premium Menu Resmini Koysun İttifağa Eleman Alamıyorum Help ME Kappa serverında bulunan ve ittifak arayan arkadaşlar... Alpha DUnyasindan Olanlar (Turkce)Tıkladığınız Şehrin Puanları Gozuksun! İkariam Test Serverı Versiyon 0.2.3 Betada İttifağa Girmek İsteyenler Gece yaptığım para yağmaları bi bakın Utopya Araştırması Bittikten Sonra Şehrinizin Hali Teknoloji Ağacı ( Hangi araştırmaya yaptıktan sonra hangi araştırma geldiği ) Lambda da İttifağımız 22. Sırada Gelmek İsteyenler .... 15 raundluk Savaş-27gemi yağma.. kaynaklar ve ticaretler kappa server yardım Gamma'da oynayan bakka bilir mi GAMMA Kulturel Anlaşmalar? İttifak icin adam aranıyor. Şehirden Mutluluk Tabloları İkariam Oyun Kuralları Kayıt ıle ılgılı yardım +r3p Sonunda 4.Koloni! kolonı kurdugumuzda olan bozukluk bı bakarmısınız 32 ittifak uyemle 2adayı kapattım. varmı daha iyisini yapan... ßeta Dunyasında Bir Cemiyet Buyuyor!!![OcF q ] İkariam icin herşey Sizce Somurgeler Hangi Lux Kaynaklara Sıralanmalı? Guardian şehirler [[[BIA]]](NOT.daha acılmadı...) epsilondayım Theta'da İttifağımız 12.Sırada Gelmek İsteyenler İceri İkariamda Ticari anlaşma ne işe yarıyor??? Ny Oyuncuları İceri İkariam Girişte Problem Bashing Şikayetleri İkariam'a Cok Yakında Eklenilecek Ozellikler İkariam Puan Hesaplamaları ittifak olarak eta hakimi KORSAN(TRIBE) Işgal ??? lambda da olan arkadaşlar buraya gelin My serverinda ittifak Ny de Odun alınır her fiyata sınırsızzz ! Arkadaslar ikariamda ticari anlasma nasıl bozuluyor ??? Zeta Gezegeni Kulturel eşya anlaşması yapacak olan ? ikariam eta serverinde olan varsa Iota serverinda oynayanlar varmı ? s.a ben somurge kurdm ama işci calıstıramıom yrdmm Acil yrdm bi bakın lutfen muze beyler bende bu oyuna başlamak istiyorum oyunun sitesi downlandı verrısenız sevınırım İkariam Yonetimine Şikayette Bulunma Hakkında Yardımcı Olur musunuz? İkariamda 8+1 yeni Ozellik katan yama !!! SORU:Military Future Araştırması Ne işe Yarar??? Ticaret Antlaşması kappa kulturel antlaşma Lambda Serverında Kulturel Antlaşma .! [YardıM]saray nasıl yapılır... (YARDIM) Mermerimim bitti mermer bulamıyorum şehirdeki bozulma Zeta'da Kulturel Anlaşma Ny ' Serverinde FrmTR İttifağı Kurulmuştur yardım edersenız sevinirim? işgal Beyler Su resime Bı bakarmısınız?... Lambda[kUltUrel AndlaŞma - Tİcaret OrtakliĞi - İttİfak] Theta dakİ İttİfakimiza gİrmek İsteyenler detayli bİlgİ konunun İCİnde lutfen yardım edermisiniz oyuna giremiyorum!!!!!! +++R3P+++ beyler kim beta serverında onla şarap karşılığı mermer takas etmem lazım Ny dunyasindakiler buraya Lutfen Yardım! kappa da ittifak arayanlar Yagma yapıyorum zararlı cıkıyorum yardım Kulturel Eşya Anlaşma Talebi başlığı okcu mu phalanx mı?? deltadan uyelik ticaret gemileriniz kac para kappada sulfur satıyorum İkariamda nakliye bug'ı en ideal gemi?? 1 sorun 1 Soru! İkariam Oyuncularının Buluşma ve Tanışma Noktası !! evetttt arkadaşlarrrr ikariam beta serverında ittifak arıyorum seviyem 9 şehirlerime nasıl isim veriyim bi oneri Yardım Lutfen arkadaslar ıstek adamda olmayan malzemeleri nasıl temin edebilirim Yeni Server Xi Acil mermer ve şarap lazım Mermerle şarap takas olur ittifakta diplomat acill!!! BETA da acil mermer ve uzum lazım sulfur karşılığında BatPasa-3(And-3) Uye alımı belediye binasındaki aksiyon puanı nasıl artıyor? Kılıc Ustasının gucu .... [ icerde ] İttifağa girmek siteyenler buyrun Diyar ittifağına gelenlere malzeme verilecektir theta Cok Acilll Şarap Lazım eta da kimse yokmuu hic kimse eta da deil lutfen eta da olanlar bi braya bksın pls yardım lutfen hammadde takasları Epsilonda TEK TURKIYE (TURKK) İttifağına 5000+ herkezi bekleriz kappada maganda ittifakına herkesi bekleriz asion puanı nası kazanılıyo yani sewiyesi nası artıo yardımcı olana +repp Xi serverında ittifak arıyanların dikkatine!!! Yeni server Omikron 02/09/08 tarihinde aciliyor. serverinizda kacıncı sıradasızın ? ikariam scrptı epsilon serverindayim yardima ihtiyacim var !! bir koyden diger koye maden taşımak? Arkadaslar biri ikariam yeni yamaları koysun 8+1 olan deil selam bir yardim edin Sehirime nasil isim koyabilirim??? Bilmiyorum yeniyim şehrimde asker ve gemim olmamasına ragmen bakım masrafım var? Ikariam 4m altin bakin bakalim nasil:d TETHA nın drnc si:@ İttifak Kurmak İsteyen War Mı? xi de oyunuyorum yardim edin litfen sadece para icn yaptığım yağmalar Yardım [istek]altın nasıl kasılır Altın 100000 iken neden 7000 e duştu Yardım Edin GaMMa İTTiFAK 0Lmak İsTEyenLer muze hakkında bir soru lambda server ında olan arkadaşlar bi girin iceri.... İkariam-Acil yardım ! [GaMMa] Cuzi FiyaTa Sulfur,Mermer Yollanır! Hardway İkariam Ny Dunyasının en Hızlı buyuyen İttifağı Theta THOR İTTİFAKI (CROM İTTİFAKININ ALT BİRLİĞİ) Ikariam Yeni Versiyon 0.3.0 Onemli Noktalar ve Yenilikler İKARİAM mozilla yama..... Hafif Hakaret - 1.ihlal 2 gun tatilli uzaklaştırma (Kheti) ne demek Oyuna Başlamayı duşunuyorum en son acılan server? 3.0 versiyon geldi. puan sistemi? bir sorum olacak altın ile ilgili Yeni başladım ikariam plustaki ozellik şok ikariamı almanlar yaptı Mermer Nereden Temin Ederim Hangi Bina Hangi Araştırmaları İster... İkariam İcinde Oyuncu arama Sitesi Ikariam Utopya Binaları İkariam | Seviyenize Gore Şehrinizin Gorunumu Yeni server hakkında bilgisi olan... Ikariam Kaynak Seviye Seviye Şehir Gorunumleri İkariamda Kış İkariam Yonetici Listesi Bu Oyun Keske Hep Boyle Kalsa Kendi ittifakımızı nasıL kurucaz? Altın Hakkında (Yardım) Deniz Savaşları Omikronda oynayanLar icerii İkarİam v3.1 adalar gOrUmtUsU İkariam Girilmiyor 0.3.1 Versiyonu Halk durduk yere azalıyor ss var Ticaret yapamıyorum yardım!!!! + Yorumlara Rep Omikron | KeeperOFikariam En cok ihtiyac duyulan kaynak hangisi sizce? En Onemli Bina Hangisi? Herkez Oyundaki En Yuksek Ganimet Aldigi Savaş Raporunu Koysun Bakalim (: ikarıam hakkında Ikariam hizli gelİsme ipuclari Satılık mallarım var.. Koş vatandaş koşşşş.... Savas Konusu ticaret acil yardım ilk yardım edene +rap!!!! Pi serveri acıldı ! ! ! Sizinde Başınıza GELMESİN!!!!! Brave army (c_o) İttİfaĞina beklerİz İkariam Pi dunyasında M-A-Y-I-N ittifagına herkezi bekleriz.... Siz Siz olun Antlaşmali Kişiye Saldirmayin (Resimli ) KoLONİLER vE BİRİmler hakkında onemLİdiR!!! Pi Dunyasında Weiwuer İttifağına 1000+ arkadaşlar davetlidir İkariami ''FrmTR İkariam'' Diye Aratmak [Cozuldu] adadaki şehirLerin gozukmemesi... Multi Hesap Aynı serverda olanlarla ittifak kuralım Ikariam Script Yardım Edin Lutfen ikariamda puanınız koloni sayınız dunyanız ittifakınız vb. bilgileriniz nelerdir uzum lazım arkadaşlar yardım edın koloni hakkında yardım Puanım artmıyor!!!! Xide forumun en değerlı hesabı satılık... Yenİ baŞlayanlar İCİn! Halkıma ne oluyor? satılık hesap takas My serverinda 94.sırada ilgilenenler buraya! Omikrında +400 k puan en az 5 sehirli hesap satın alacagım !! greasemonkey Buhar devi ve savaş sistemi hakkında? Ornek Ordu satılık hesap Alpha'da 560k puanlı satılık ikariam hesabı 50 TL Mucit atolyesi Sur Seviyesi HK. Herkes ordusunu ve general puanını yazsın... İkariam Yağma Raporları Bu Başlık Altında Toplansın 5000 uzume karşılık 5000 mermer 1000 sulfure karşılık 2000 uzum alıyorum Herkes İttifağını Tanıtsın / İttifak Arayanlar Buraya... Ikariam [SSS] + Birimler Hakkında Bilgiler Epsİlonda İyİ durumda uygun fİyata satilik hesap İkarİam İkariam Animasyon Eklentisi Hesap Alınacaktır... Rho dunyasındakiler Omikron 490k puan s.a beyler lambda oynuyan arkadaşlar bura Zeta'da Satılık Hesap Lambda Server'ında Satılık Hesap Omikron 1.100.000 Puanda 9 Şehirli Hesap Devir İkarİam yardim Etada 2 hesap lazım Delta adasinda 630,000 puaninda, 7 Şehİrden oluŞan hesabim satiliktir. İkariam'da ittifağa gircem ama başvur diyorlar.İttifak başvurusu nasıl yapılıyor? Ambrosİa satilik Her Server Saglam Hesap Alınır İttifağa alım vardır!!! Yeni server Sigma 16/06/10 tarihinde aciliyor. Delta server'ında satılık hesap! İkariam Hesabı Bakkkk Nasıl Kolay Şekilde Cok Puan Kasılır? Yardım!!! Nasıl Kolay Şekilde Cok Puan Kasılır? Yardım!!! Ikarİam puan hizli arttirma Omİkronda satilik 2.5 mİlyon puanli hesap 10 Şehİr. İkariam şehrin ismini deiştirme. Xi'de satılık 370k lık hesap -7 şehir- İKARİAM NYde SATILIK 2 MUHTEŞEM HESAP!! V3.5 multi hesap. SMS Yoluyla Ambrosia Alma-Resimli & Videolu Lambda servernda 1.108k lk hesap mallarınızı yağmadan nasıl kurtarırsınız. ikariam Gamma da satılık hesap ikariam Gamma da satılık hesap İkariam-İttifak Sayfasına Resim Koyma İkariam altın kasmaa yardımm puan kasma acil yardımmm İkariamda Şarap Ne işe YaraR ? Kac Asker Nasıl Altın? Yorumlara + Rep Kulturel Boşluk Nedir sigma satılık hesap sakın kacırma sakın! ikariamda belediye binasınız asıl sınırı. İŞCİ sayisi arttirma yardim!! Plz İKARİAM a Gıremıyorum Yardım.... Sigmada Satilik Hesap İceri... Devirlik Hesap Aranıyor İkariam'a 1 adım onde başlayın! uygun fiyatlı yuksek puanlı hesap gamma dunyasında Ikarİam İkariam hesabı satılık - Zeta Theta-558K-8 Sehirli Hesap satılık lider İkariam Turkiye, hatta dunyanın ilk Fun Serveri Acıldı ıkarıam hesabımı satıyorumm Xİ de satilik hesap puan:1.125.858 beta da devirlik hesap arıyorum!!! ikariam uslup cezası aldım ""Efendiler - Hesaplarımızı Devrediyoruz"" İkariam Altınla İlgili Acil Yardım Beyler!!! Araştırmalarla ilgili bi soru yardım?? frmtr ikariam oneri.. Satılık ikariam hesabı İkariam kac bolum? İşgal!! ikariamda en iyi ordu ne olur ? Arkadaşlar Acil Yardım Gerekiyor Hesaba Giremiyorum satlık 1 milyon puan lı hesap Soru:Araştırma Nasıl Yapılır ? Tau Tanışmak İsteyenler Msj Atabilir 14:23 Paylaşa_Rock Ikariam scripti ikariam maceram. İCERİ mucit atolyesi etkisi yeni şehir İkariam'a Yeni Başladım ikariam diğer uretim şeyleri Ticaret anlaştması Ypsilondakiler buraya! Ikariam hata İkariamda Yardım Harici ittifak sayfası.... Acil Yardım !!!! Acil Yardım En Onemli Hammadde !!! İttifak arıom kaynak nakletme İkariam'da Gri Nickler Kolonime Nufus !!!! Yardım arkadaslar acil yardım liman isgali Altın İşgal .. Yardım Edin lutfen DELTA'da ilk yuzde hesabımı devredeceğim.Tamamen duygusal ny 10 koloni ve sırları mızrakcımı taş atıcımı Beta serverinda ODUNA İHTİYACIM VAR ACİL YARDIM ! Yeni başladım, bilgiye ihtiyacım var. İkariam Yardım Font sitesi İkariam Hakkında Herşey. İkariam Yeni Versiyon Şehir Gorunumleri İkariam Hakkındaki Sitem tr.ikariam.com acılmıyo Deniz savaşlarını nasıl rahat kazana bilirim? PSİ'DE 50K PUANLI ilk 500De Hesap cok uygunnn işgal barbarlar ikariam ticaret merkezi nasıl kullanılır ? İkariam PvP Server Arıyorum.. SpeedLika İkariam Pvp Server %100 Turkce Ikariam TravTurk omega serveri Marangoz Atolyesi İkariam PVP Server Yeni Duzen - Testserver Information Ikariam - Şimdi bir marka ile yeni bir tasarım! Ikariam 0.5.2 (Tablet Surumu) Yardım ve Bilgisi Olmayanlar Buraya!!!! Sigmadayım Yeniyim Yardım Ederseniz Sevinirim! Antik Savalar İkariam Pvp Server odun uretimi ikariamturk.net | %100 PvP Server | Oyun Dosyalari Turkceye Cevriliyor | -- OKU -- İkarİam pvp server 1000 ambrosİa baslangic Şehirlerin Listesi Arkaşlar ikariamda yeni server ne zaman gelicek ? Ve birkac soru ? Ikariam alpha'da yeniyim arkadaş var mı? İkariam'da Puan Kasma'da yardım ! ? İkariam pvp İkariam Yardım Toplanalım beyler !!! İkariam Plus Hakkında ? İkariam Oynamak İsteyen Gelsinnn ? apollon da arkadaş aranıyor Saldırı altındayım ! calışan ikariam pvp lazım İkariam gemi sorunu İkariam Gamma - Satılık Hesap Bolum Kuralları / 05.01.2015 (GUNCELLENMİŞTİR) ikariam Bolumu ( indexi ) ; 10-08-13 23:31 Ay Gaming İkariam Pvp Serveri Apollon Oyuncuları İceri Somurgeye Akademi Binası ! İkariam Omega'da 720k'lık hesap satıyorum. Phi İlk 3 te Satılık Hesap ! Paralı hosting ve domainli İkariam, Travian ve Ogame Server Kurulacak. İstekleriniz? İkariam PSİ SERVER 1. Sİ HESABIM SATILIK CHİ server 2. si Donanma Tavsiyesi İkariam Asklepios'ta başlamak isteyen varsa baksın !! İkariam Pvp Server Altın nasıl kasanacağım cozemedim yardım arkadaşlar İkariam asklepios satılık 3 hesap İkariam İttifak Sayfası İstek! Ikariam online hızlı puan kasma-hızlı gelişme-bilgi rehberi Bina seviyeleri en yuksek kac sevıye oluyor ? Ikariam pvp server İkariam Theta.da satılık hesap ikariam tau da ilk 10 da bulunan satılık hesap Lotada Satılık Hesap İkariam Takas Asker Basımı Hakkında Bir Sorum Var iZariam - Turk Geri Dondu!'! Kappa Satılık Hesap Isariam | pvp server | x500 | yakında | yardım lutfen biri bana saldırdı Bi hayır duası icin Gemi verirmisiniz Ramazan Ayındayız charonda satılık hesap charonda satılık hesap Dıvan-ı Humayın - İttifak - ALPHA Deltada 600k hesap satılık Buyukelcilik ile ilgili bir soru İkariam PVP SERVERİ - 50 Ambrosia Başlangıc Turkiyenin Yeni İkariam ı zeta'da satılık hesap Cadılar bayramı deklarasyonu 300 Spartalı alanınız var mı Ambrosia miktarınız nedir? Bir Sonraki Versiyonda Hangi Ozelliği İstersiniz? İkariam Plusla neler yapabilirsiniz Ambrosia ile Kargo gemisi almak Korsanlık hakkındaki duşunceleriniz? Korsandaki Kader bonusu Korsan hisarı 30.seviye olanlar? Korsan hisarı odulleri nellerdir? Meksika'da serverlar birleşiyor Server birleşmeleri nasıl olacak? Deniz Savaşında Fuze Mi Denizaltı Mı? Serverların birleşmesi hakkında neler duşunuyorsunuz? Araştırmalar Bitince Akedemileri yıkıyormusunuz? Ne kadarlık ambrosia alıyorsunuz? Mutlu saatleri kullanarak ambrosia alın! Ham madde topla etkinliği ile ilgili duşunceleriniz? Ne kadar kargo geminiz var? Tum şehirlerinizi mermere atmak mantıklımıdır? Sizce Yeni server acılsın mı? Gunluk ne kadar korsan puanı kasıyorsunuz? Yonetim şekilleriniz ve yonetim taktikleriniz? Deney yapıyormusunuz? Mobil uygulamayı indirim "Ambrosia" kazanın! Bashing İhlali ile ilgili bilgilendirme İkariam Mirc Kullanımı İkariam Hesap Guvenliği Surekli uzumu bitenler kimler Uzum Mahzeni Mi ? Muze Mi? İkariam Savaş Raporlarınız 300 Spartıları Savaşlarda kullanırmısınız? Teokrasi Kullananlar Bne ittifaklara katılmam tek savaşırım diyenler kimler Helios Kulesi kuran var mı? Helios Kulesi nedir Savaş sunucusunda oynuyormusunuz? Her şehirde casus binası Karaborsayı kullanarak asker satıyormusunuz? Kacak Kota Yeni savaş sunucusu Ares hakkında duşunceleriniz ? Korsanın ilk gunu onerileri Korsanda somurge yıkmak Ikariam Mobil Android & iOS Hesapların Silinme Sureleri Korsanlıktan gelen odul kaynak miktarı nasıl hesaplanır? Korsanda Sadece belirli bir kaynaktan mı alacağız? Korsan seferleri ile topluyorum fakat surekli saldırı alıyorum Temel murettebat gucu nedir? Kac korsan puanı , kac murettebat etmektedir? Tum korsan hisarlarımı yıksam ne olur? Birden cok şehre korsan hisarı kurmamın avantajı-dezavantajı ne olur? 3 Korsan Hisarım var , 2 sini yıksam puan ve murettebatım silinir mi? Korsan baskını saldırısı alıyorum , elimdeki puanları nasıl koruyabilirim? Puanlarımı murettebata cevirirken saldırı alırsam ne olur? Korsan puanları cevirme 2 Kişi karşılıklı saldırı yapıyor fakat 2 kişide mağlubiyet alıyor? Ambrosia ve odul sistemi Korsan saldırısı aldım ve somurge boşaldı Korsan saldırısı aldım , saldırı bitti fakat somurgemi yıkamıyorum, Neden? gunluk bonus ne zaman verilir? Ors ve ittifak savaşı ikariamda oyunu bırakan varmı Ikariam: Yeni bina: Deniz haritası arşivi‏ İkariam Premium uyelik aldınız mı? Mutlu Saatleri kullanırmısınız? Script kullanımı Asla Yapmayın! Yabancı serverlarda oynuyormusunuz? Ikariam Mobil Android uygulamasını indirdiniz mi? İkariam Mobil Uygulama ile bedava Ambrosia geldiğini biliyormusunuz? __________________