Annemler Seni Soruyor ? Oldu Mu Diyeyim Yoksa Donecek Mi ? İkiside İmkansız Değil Mi ? Sen Benim İcin Hic Olmezsin Sen Benim İcin Hic Donmezsin. - Off!.. Dedi. - Ne Oldu?" Dedim - Hiic... Dedi. - Herşeyi Bırak Gel Benimle Dedim. - Olur Mu?!.. Dedi. - Topu Topu Bir Tabak Daha Koyarız Soframıza Dedim. - Olmaz! Dedi. - Neden ? Dedim. - Aynı Tabaktan Yeriz.. Dedi ` Bir Daha Sevdim ... - Cok Sıkıcı Bir Gun..!" Dedi. -"Neden..?" Dedim. - İc Cekti.. Sustu. -"Benim Yuzumden Mi..?" Dedim. -"Evet.!" Dedi. -"Ne Yaptım..?" Dedim. -"Gozlerini Benden Bir Kez Kacırdın Ya.. Yetmez Mi..?" Dedi. Yureğim Koptu... -"Olursem Ne Olur?" Dedim. -"Hic..! Hayat Devam Eder..!" Dedi. Boynumu Eğdim... -"Ama Benim İcin Değil..!" Dedi. Bir Allah, Bir Annem Bilirdi Seni Ne Kadar Sevdiğimi. İstersen Anneme Sor Soylesin O Kıskanır Hic Cekemezdi Seni.. Cunku Ben Terbiyesizlik Edip Annem Gibi Sevmiştim Seni... Susuyorum Artık Derin Derin Nasıl Da Konuşmak İstiyorum Oysa. Saatlerce Susmadan Konuşmak İstiyorum. Tum Biriktirdiklerimi En Başından Başlayıp Sonuna Kadar Anlatmak İstiyorum. Anlatmak Yetmez Biliyorum Anlaşılmak Da İstiyorum.. Gelme! Kuculuyorsun.. Oyle Buyuk Bir Acıyla Gittin Ki Bıraktığın Boşluğa Kucuk Geliyorsun Solumu Dolduramıyorsun! Onceleri Hatayı Hep Kendimde Bulurdum... "Az Gectim" Kalbinden...! Derdim Hep... Soyleyemedim Sevdiğimi Diye Ağlardım Geceleri... Ama Senin Bir Başkası İcin Yandığını Gordum Ya... "Az Gectim" Demiyorum Artık... Bir Harf Daha Ekledim Acım Diner Belki Diye... Artık " Vazgectim"... Kimse Sanmasın Kendini Hint Kumaşı, Bir Gun Gelir Biri Vurur Makası... -Seni Seviyorum İnan Bana... -Beni Sevdiğine Dair Kanıt Goster. -Kanıt İnancı Oldurur. Eğer Kanıt Gosterirsem Seni Sevdiğimi Bilirsin. Ben “Seni Sevdiğimi Bilmeni” Değil “Seni Sevdiğime İnanmanı” İstiyorum. -Neden? -Cunku Bilmek Beyinle İnanmak Kalple Yapılan İştir. Kalbini Beynine Tercih Ederim. Bana Bir Masal Anlat Olur Mu ? Ama Mutlu Bitmesin Hic Mutsuz Son Olur Mu Deme Mutsuz Da Bitmesin.. Bu Oyle Bir Masal Olsun Ki Bitmesin Tıpkı Sen Ben Gibi... Akıllılığa Doydum, Ben Artık Deliliğe Aşığım ... Bak Gucluyum Bu Sefer. "Kıyamam" Sozcuğu Yok Artık Olmayacakta. Her Şeyi Dun Gibi Hatırlıyorum Her Sancısını Her Damlasını. Kazandıklarımla Kaybettiklerimi Ayrıştıralı Cok Oldu. Uğruna Canımı Veririm Dediğim İnsanların Sırası Değişti Bende! Susmuyorum Artık. Her Şeyimi Sıfırladığım Gunlerde Kim Varsa " O "Dur Benim C/Anım. Benim Kıyamadığım Değil Bana Kıyamayanlar Değerli Artık Bende..! Bir Gun Kaldığın Yerden Başlayacaksın Biri Seni Bulacak. Once Korkacaksın Eski Acılara Yakalanmaktan Biraz Urkeceksin. Ne Kadar Dirensen De Nafile İnsansın Sonucta Seveceksin. Eski Acılara Bakıp Da Kusme Sevdalara; GÂvura Kızıp Da Oruc Bozulmaz Sok At Kafandan Acaba'ları! Bir Kemik Aynı Yerden İki Defa Kırılmaz. Martının Denizi Sevdiği Kadar Sevebilir Misin ? Toprağın Suyu Sevdiği Kadar Sevebilir Misin? Leyla`Nın Mecnun`U Sevdiği Kadar Sevebilir Misin? Hadi Bırak Butun Bunları Da Benim Seni Sevdiğim Kadar Sen De Beni Sevebilir Misin ? Git..!! HÂla Ne Bekliyorsun Gitsene! İcimden Gelenleri Soylemeyeceğim Bu Defa.. Bu Defa Kal Demeyeceğim. O Kelimeler Bu Defa Dudaklarımdan Dokulmeyecek.. Git Ve Ne Olur Bir Daha Geri Gelme. Sevgimi Kirletme. Bu Ayrılık Bu Sevgiye Hic Yakışmadı.. Sende Sevgime Yakışmadın. Git Ne Olur Bir Daha Geri Gelme. Ben Alışkınım Seni Uzaktan Sevmelere..Git Ve Sakın Geri Donme... Dua Gozlum Kufrunden Opuyorum Seni.. / Nasıl Da Huzun Kokar Şimdi Gozbebeklerin… Bilmem İnanır Mısın Ama Sen Ağladığında Ben İcimdeki Butun İnsanlığı Olduruyorum. Sıkı Dur Dedim Bir Boşluğun Ellerinden Tutuyorsun… Gel Gor Ki Mayandaki Asi’liğe Laf Dinletemedim… 'Her Gece Sarılıp Yokluğuna Olume Uzanmaktı Artık Hayat' …Ve Artık Aşk Bir İhtimalsizliği Delicesine Sevmekti… / Soz Bitti… Gecip Fotoğrafının Karşısına Kendime Bakıyorum Yol Diyorum Aşınmaz Nihayetinde Sana Ulaşılacaksa… Sevgilim Benim Azizim! Susma Boyle Yalana Dahi Tat Katar Dilin Gidişiniz; Ozumdeki Yaram’az Cocuğun Harclıklarından Artırarak Aldığı Pamuk Şekerini Hayal Kırıklarıyla Kaplı Olan Bir Zemine Duşurduğu O Talihsiz An… Yine Aradım Seni Yoksun.. Beni De Birileri Arıyor.. Beni De Kendi Gibi Birini Sevmeyi Ozleyenler Arıyor. Kendi Gibi Biri Tarafından İncitilmeyi Uzulmeyi Ozleyen Birileri Arıyor. Hic Cevap Vermiyorum Ben Seni İstiyorum Seni Arıyorum.. Kayıtsızlığınla Beni Yok Ediyorsun Geride Sen Kalıyorsun. Ama Seni De Biri Yok Ediyor.. [C.Ersoz] Sen Bana Bir Masal Anlattın. Ben O Masalda Yaşamaya Başladım. Masallar Mutlu Sonla Biter Ya Peki Son Sayfasını Neden Yırttın? Sonu Hic Gelmeyecek Bir Masal Mı Yaşattığını Sandın. Yoksa Masalımıza Hic Bir Sonumu Yakıştıramadın. Peki Yırttığın Sayfayı Neden Yıllarca Başka Kitapların Arasında... Sakladın? Parmak Uclarım Hala Sen Kokuyorken Beni Bir Parca Sararmış KÂğıt Mı Sarsacak Sandın. Sen Ne Yaşattıysan Ben Onu Yaşadım. Sende En Cok Neleri Seviyorum Biliyor Musun? Seni Anlatırken Yapabildiğim Masalsı Benzetmeleri Bana Olan Sevgini Cumlelere Dokebilişini Seninleyken İmkÂnsızın Bile İmkÂnsız Olmayışını... Cunku Yerin Oyle Farklı Ki Hayatımda Cok Eskiden Gorup De Gercekleşen Bir Ruya Gibi Yazmayı Yeni Oğrenen Bir Cocuğun İlk Harfi Gibi Oyle Bir HikÂye Ki Bir Tek Benim Dinleyip Anladığım; Ben Guluşune Bakışına Sesine Bile Değil Kelimelerin Sende Hayat Buluş Şekline Aşığım... İyi Bir Kadın; Bir Erkeği Etkiler Zeki Bir Kadın; Onda İlgi Uyandırır Guzel Bir Kadın; Buyuler Anlayışlı Bir Kadın İse Ona Sahip Olur Mutluyum Cunku Sen Varsın. Umutluyum Cunku Sen Bana Nefes Almaktasın. Seninle Herşeye Varım. İyi Ki Varsın. İyi Ki Benimlesin. Bir Bedende İki Ruh Olmaktan Başka Bir Şey Olmak Zorunda Değilim Nereden Geldiğim Nereye Gittiğimin Bir Parcası Tek Yapmam Gereken Kendimi Duşunmek Ve Sakin Kafayla Kalmak Ne Yapacağımı Merak Ederek Odalarda Gezinmekten Bıktım... Hayat Onumde Ben Arkada Yetişmeye Calışıyorum... Gidiyorum Gidiyorum Varamıyorum Yolum Uzun Gucum Az... Lutfen Dokun Bana Gunaha Girelim Ezanlar Okunmadan.. Hic Bir Mutluluk Guzel Değil Senin Kokun Kadar .. Ben Yaşadıklarımın Hicbirini Unutmam. Ama Evet ! Yeri Gelir Susarım. Canımı Cok Yakan Şeyler Olur Ama Yinede Susarım Tukenirim. Buna İzin De Veririm Aslında.. Salaklığımdan Mı? Hayır! Ben Kimseye ''Git'' De Demem Diyemem. O Kişi Vazgecilmez Olduğundan Mı? ...Hayır. Ona O Kadar Şeye Rağmen Kadar Değer Veririm Ki Her Gun Yaptıklarına Utansın Diye. Ama Bir Gun Oyle Bir Giderim Ki; Kaybedeceğim Hicbir Şey Olmaz! Sen Aşka Dair Soylediğim Son Cumlemsin Ne Verdiğim Sevgiye Değersin Ne 5 Para Edersin... Zamanın Olgunlaştırdığı Bir Şey Varsa Oda Duşuncelerdi.. Bir Cok Kişi Geldi Hic Biri Verdiği Vaatleri Yerine Getirmedi Peki Sen ? Sen Onlar Gibi Değilsin Dimi Beni Sevebilirsin Değil Mi ? Onlarda Oyle Soylerdi (: Ve Anladım Ki Bir Kez Daha Hatamı Ve Anladım Ki Bir Kez Daha Talihsizliğimi : Bulanık Boktan Bir Sudur Aşk İnsanın Kendisini Gormek İcin Eğildiği !... Operek Uyandırdım Bu Sabah Ayrılığı. Fırından Yeni Cıkan Bekleyişler Satın Aldım. Kırmızı Mavi Ekoseli Yalnızlığımı Serdim Masaya. Manzaraysa Ayrılığa Sıfır! İşte Her Şey Hazır.. Acılarımla İki Lafın Belini Kırdık. Yokluğunda Bir Kuş Sutu Eksik.. Yalnızlığım Ve Ben; Seni Cok Bekledik... Artık Daha Az Seviyorum Seni.. Unutur Gibi.. Olur Gibi Daha Az.. Yeniden Odetiyorum Kendime Onca Aşkın Oğretemediğini.. Kolay Değildi.. Yalnızca Sevgilimi Değil.. Evladımı Da Kaybettim Ben.. Kac Acı Birden İmtihan Etti Beni.. Bir Tek Gece Vardır İnsanın Hayatında.. Omur Boyu Surer Nobeti.. Bu Da Oyleydi.. İyi Ol.. Sağ Ol.. Uzak Ol.. Ama Bir Daha Gorme Beni... Turkiye'de İstanbul Ne İse İstanbul'da Gece Ne İse Gecede Yurumek Ne İse Yururken Duşunmek Ne İse ...Seni Unutamamacasına Duşunmek Ne İse Unutamamanın Anlamı Ne İse Seni Sevmek Ne İse Saklayayım Mı Yok Soyleyeyim Derken Birden Aşka Duşmek Ne İse Her Neyse... Hαyır Sus! Gitmeni Αnlαrım Αmα Sus. Bαhαnelerini Cuzdαnınα Kαldır.. "Gitmek Zorundαyım"Lα Bαşlαyαn Cumlelerini Αğzının İcine Toplα... Kucukken Oğrenememişsin... Ağzındα Yαlαn Vαrken Konuşmα...! Gitmek İstedi Ve Gitti Kimseyi Zorla Tutamam Ki ! Yalvaramam Kimsenin Arkasından Gidenler Gittikleri Yerde Gittikleri Kişilerle Mutlu Olsunlar. Kalanları Da Zorla Tutmuyorum ! İstedikleri An Uzaklaşırlar. Belki De Boylesi Daha İyi Daha Rahatım Bugunlerde Hesaplamıyorum Kalanı Gideni Her Şey Olması Gerektiği Gibi ! ((; Bu Hiddet Benim! Kimse Sahiplenmesin! Butun Suclar ‘Yine’ Benim! Kimse Nezaketini Araya Verip Suctan Pay Cıkarmasın Kendine! Nesnelerinizin Kelimelerinizin Zamanınızın Sevginizin Ziyanlığına Yanmayın! Hasarı Tespit Edin Yeter! Bedelini Fazlasına Canımı Ekleyip Odeyeceğim! Sıyrılıp Cekilirken Aranızdan ‘Ustum Kalsın’ Diyebileceğim! Meğer Siz Nasıl Da Yetermişsiniz Size! Bilemedim… Sağ Olun Sizi Sevmeme İzin Verdiğiniz İcin Ve Beni Sevdiğiniz İcin.. U S T U M K A L S I N..! Alıntı
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- İmzalık Sozler - 13 -