Cunku Aklım Acıyor. Cunku Sevdiğime Dokundukca Bolunuyorum. Cunku İsyanım Bir Komplo Cunku Alt katta Biri Dolaşıyor. Cunku İktidardan İğreniyorum. Cunku Her Masalda Biraz Bizden Var. Cunku Terk edenin Sesi Unutulur. İlkin. Cunku Donemem. Cunku Donmez / Donemez. Cunku Titriyorum. Cunku Tren Devrildi Olu Cok. Cunku Ağrı Butun Vucuda Yayılıyor. Cunku Vurulduk. Cunku Kolaj Zehri Coğulluyor. Cunku Birbirimizi İşitmiyoruz. Cunku Birbirimizi İstemiyoruz.Cunku Sucu Ustumuze Aldık. Cunku Sanki Teslim Olduk. Cunku Kolay Olmeyeceğiz. Bulaşma, Sataşma, Yanaşma, Arama, Sorma, Duşunme, Yazma, Gorme, Duyma Vesaire Vesaire. Ha İlla Benim İcin Bir şey Yapmak Mı İstiyorsun? Sus!. Aclığa Sabredersin Adı "Oruc" Olur. Acıya Sabredersin Adı "Metanet" Olur. İnsanlara Sabredersin Adı "Hoşgoru" Olur. Dileğe Sabredersin Adı "Dua" Olur. Duygulara Sabredersin Adı "Gozyaşı" Olur. Ozleme Sabredersin Adı "Hasret" Olur. Sevgiye Sabredersin Adı "Aşk" Olur. Mutsuzlukla Başladı Bu Gunum Ve Boyle Başlayacak Bundan Sonraki Her Gunum Ve Sen Yine Yanımda Olmayacaksın Bilemeyecek Kimse Seni Ne Kadar Sevdiğimi Buda İcimde Kalacak İcimde Kaldıkca Beni Kahredecek Ve Kimseler Gibi Sende Bilmeyeceksin Anlatmaya Calışsam da Anlamayacaksın Cunku Sen Sevmek Nedir Onu da Anlamayan Aşkı Dalga Gecerek Yaşayandın Her Zaman Belki Senden Kucuk Ama Yureği Senden Ve Senin Gibilerden Kocaman Olan Ben Belki Yalnız Kalacağım Kalabalık İnsan Nufusunun İcinde Ama Yureğimde Ne Olursa Olsun 1 Kişiyi Sakladım Her Vakit Ve Her Gun Sonucunda Sevipte Pişman Olacağımı Bildiğim Halde Deliler Gibi Bağıracağım(Seni Seviyorum) Gereksiz Değildik Biz Aşkımız Gereksiz Yere Değildi. Yaşanan Bir Şeyler Vardı Sonucta Hicbiri Boş Yere Değildi... Ellerimi Avuclarının İcine Alıp Bir Soz Vermiştin Bana. Hatırlıyor Musun? Seni Cok Seviyorum Demiştin Cok... Hic Bırakmayacağım Seni Demiştin Ama Bıraktın İşte ! Şimdi Verilen Sozleri Tutma Zamanı Demiştim. Dinlemedin Beni Her Zaman Ki Gibi. Gittiğin Gun Cok Ağladım Ve Ondan Sonra Ki Her Gun... Kucucuk Bahaneler Buldum Ağlamaya İnsanlar Sorduğun Da Senin İcin Ağladığımı Soyleyemezdim Beni Bırakıp Gitti Bitti Diyemedim. Beni Yere Seremezsin Kendim Duşmezsem Uğraşma !! Biz Hep 3 Kişiydik. " Ben Keyfim Ve Kahyası " Kacırdılar.. Biz Yine 3 Kişiyiz. " Ben Tepem Ve Tası '' Attırmayın. Kendimden Eksilttiğim Her Bir Gun Adının Baş Harfine Yurutuyorum Cocukluğumu. Yalın Ayak Kalmış Cesedimi Govdemden Ayırıp En Kayıp Anıma Paylıyorum Yaralı Guluşlerini. Ve Duştukce Duşlerine Ben Yeniden Bir Doğum Geciriyorum. Senin Bir Cumlenin Ulu Ortasına Sevda Diye Duşuruyorum. Ve Avazım Cıktığı Kadar " Merhaba Hayat " " Merhaba Sevda " Diyorum. Sen Giderken Ben Ağladığım Da İstersen Herkese Senin Ayrıldığını Soyleriz Uzulme Demiştin. Bu Ayrılmak İstemenden Daha Cok Parcaladı Beni Daha Cok Kırdı. Ne Fark Ederdi !!? Sen Yada Ben !Madem Hic Sevmeyecektin Beni Alıştırmayacaktın Bağlamayacaktın Kendine! Ya Da En İyisi Hic Cıkmayacaktın Karşıma... Yaşanan Her Şey Adına Mutlu Ol... Susmak; Korkmak Ya Da Kabullenmek Değildir; Anlayabilene Cevaptır! Bak; Gene Yoksun.... Yıl Vuruyor Saatin Sarkacı! Bir Sure Kimseye Guvenmeyeceksin Kendine Sığınacaksın... Aşk Konuşulduğunda Sen Susacaksın..." Ah Yar..! Soylesene Kac Paraya Sattın Aşkımızı? Kac Kişi Dokundu O Dokunamadığım Tenine! Kac Kişi Optu O Kıyamadığım Dudaklarını! Soylesene Ben Kıyıp Bakamazken Gozlerine Kac Kişiye Baktı O Yalan Gozlerin..! Edepli Edebinden Susar. Edepsizde Onu Susturduğunu Sanar. Etrafındakilerden Farklı Olmak İstersen Kendin Ol Yeter! Dışarıda Yağmur .. İcimde Toprak Kokusu.. Koşuşturma Hızı Duşuk Bugun.. Hava Kapalı.. Yureğim Kırgın.. ...Uşuyorum.. Bir Yanım Eksik.. Tam Gibi De Aslında.. İstediğim Bu Değil Derken Annem Karşımda.. Sokuluyorum Usulca.. Ve O An Sahtelikten Uzak Duygular Kaplıyor Benliğimi.. Evet.. İşte Gercek Huzur Bu.. İşte Mutluluğun Diğer Adı Bu.. 'Anne Şefkati' Bu.. Resimler Soyluyorum Heykeller Dikiyorum Şarkılar Ciziyorum / Gittiğinden Beri / Amuda Kalktı Eylemlerim ! /Her Şey Tepetaklak / Duzen Darmadağın . . Care Yok Sevgilim Keşke Ben Kırmış Olsaydım Seni Keşke Ben Bağırıp cağırsaydım Sana Belki Bir Ozur belki Bir Soz Yeterdi Donmene.. Ama Sen Kırdın Beni ...Sen Bağırdın Bana sen Haksızdın.. Bu Yuzden Care Yok Ya Bu Yuzden Elimden Bir şey Gelmiyor Ya.. Ve İmkansız Artık Ellere Koşarken Sen Bana Donemezsin Ya.. Bir Kadın Gucludur Aslında.Hatta Erkeklerden Cok Daha Gucludur.Ama bu Gucunu Her Zaman Ortaya Koymasını Sevmez.İster Ki erkeğin Gucu Kendisine Huzur Versin.Kendi Kendine Yapabileceği Şeyleri bile Erkeğin Yapmasını bekler.boylece Hem Daha Kadın Olduğunu Hissedecektir hem De Erkeğinin Ne Kadar Guclu Olduğunu Gorecektir.Ancak Kadın Gucunu Gostermek İstediğinde Onu Engelleyemezsiniz.Yapmak İstediği bir Şey Varsa Mutlaka Yapar.. ‎Ulkenin Farklı Şehirleriydik.. Ben Surgun Yeri.. Sen Başkent.. İlk İsyan Hep Sende Başlardı..! Cezasını Cekmek Hep Bana Kalırdı... Yalnızlığı Yazmayı Denedim; Yalnız Bıraktı Beni Sozcukler. Yalnızlığı Cizmeyi Denedim; Aniden Soldu Renkler. Yalnızlığı Konuşmayı Denedim; Susturdu Beni Sozler. Yalnızlığı Gostermek İstedim; Gormedi Beni Gozler. Yalnızlığı Yaşamak İstedim; İstemedi Beni Kimseler. Anladım… Yalnızlık Yalnız Yaşanırmış / Meğer / Yalnız Yalnızlık Yaşanırmış. Yalın… Minik Cakıl Taşları Biriktiriyorum. Zamanı Geldiğinde Birer Birer İcip Aşırı Dozdan İntihar Edeceğim. Bir Mesaj Yazıyorum. Uzun...Cok Uzun. Sonra Vazgecip Siliyorum. İcim Acıyor... Keşke Bir Tek Ben Olsaydım Sende Tek# Ama Uzaklaşıyor Kalbimdeki Zerreler Senden Tek Tek ~ Kucukken Annesinin `Gel Dovmeyeceğim` Sozune İnanıp Dayak Yiyip `Anneeee` Diye Zırlayan İnsanlarız Biz Kuru Yaprağın Ardında Sakladığım Bencillerimi Bir Ateş Parcası Yapıp Savuruyorum Oradan Oraya ..Her şey Kul Her şey Bitmiş ..Sensizliği İdam Masasında İdam Ettirmek Uzereyken Mutluluğuma Celme Takıyorlar Buralarda .. M U T L U L U K / Bizden Uzak ..Saklambac Oyununda .. Saklı Gizli Yaralarımın Ustune Basıyorlar. . . Ne Kadar İnsafsız Zaman Ne Kadar Da Acımasız ..Mutluluk Hayallerde Bile Uzakta . . . Yok mu Bir Caresi? ? 'Bu İstanbul Şehri Aşkın Has Bahcesi Olmalı Diye Duşundu İcinden. Burada Aşk Sıradan Bir Şey Olmaktan Cıkıyor Hayatın Ta Kendisi Oluyordu İstanbul İle Aşk Birbirine En Ziyade Yakışan İki Kelime..' Gelincik.. Huzun mu Senin Kaderin Hep.. Oysa Ne Kadarda Narindin Bilemediler ..Ruzgarında Savruldu Tum Kader Ve Keder ..Gelincik..Ahh Gelincik.. Doğmak Gibidir Aşk.Kendiliğinden..Olmek Gibi Ya Da Tayin Edemeden..Leyla'dır Aşk..Leyla Kadar Yakın bir O Kadar Da Uzaktır.Bir Turlu Ulaşamamaktır.Binlerce Kez Hayalini Kurup Bulamamaktır.Umuttur Aşk..Ve Umut Sonsuzdur..Ve Aşk Sonsuzdur.. Hic Kimseydim Ben. Aşk Beni Biri Yaptı. Ben Onu Aynanın İcine Cektim Bilmeden Bilmeden Beni Aynadan Dışarı Cıkardı. Benim Bilmediklerimle Onun Bilmedikleri Birbirini Tutmadığı İcin Aynı Aşkın İcinde karşılaşmamız Mumkun Olmadı.... Bu Sabah Da Senden Vazgectim Butun Sabahlar Gibi .. Guneşin İlk Işıklarına Vererek Umutlarımı .. Oyuncak Dunya'mın Kapılarından Cıkıp Girdim İnsan Kalabalığına´´ Deli Sevdam! . .Saclarını Okşamaya Kıyamadığım/ Dalıp ta Gozlerine Akamadığım İyiki Varsın Ve İyiki Aşksın… Aşk Şimdi Aşk Şimdi Sevda Ve Şimdi Biz /.... . Aşkın En Guzel Haliyiz ! . . Seni Bir Kar tanesinin Saflığı Gibi Sevdim ..Kuskunken Ağlaya Ağlaya Sevdim ..Dilde Suskundum Belki Ama ..Aslında Seni Cığlık Cığlığa Sevdim ..Bir Bebeğin Şirinliği Bir Yaşın Huznu Kadar Sevdim ..Ben Seni Mekansız Ben Seni Zamansız Sevdim ..Bazen Delicesine Bazen De Olurcesine Yorgun Sevdim ..Seni Yarınlarımda Duşlerimde ..Sana Soyleyemediklerimde ..Seni Sensizken Her Yerde Seninleymiş Gibi Sevdim ..Ben Seninle En Cok Seni Sevdim .. Ben Sahip Olduklarımın Tadını Cıkarmayı Oğrendim Hayatta. Sahip Olamadıklarımın Ve Olamayacaklarımın Acısına İse Ayıracak Zamanım Yok. Hayat Cok Kısa... Oyle Bir Sihirbazdın Ki Beni Bile Kaybettin .. Kendime Bile Yalan Soyledikten Sonra; Hic Kimseye İnanmamaya Başladım.. Ozledim Seni Aşk... Kayboldun Sanki Bi Anda..Kim Bilir Nerdeydin Uzun Zamandır.. Elimi Uzattığımda Yoktun Sanki... Sanki... Durmuştu Hayat Yokluğunda.. Sensiz Yapayalnız Kaldım Aşk. Kimsem Yoktu. İcimi Acıtan Anılarla Boğuştum Sensiz..Veda Mı Ettin Yoksa Bana... Yoksa Yalan Mıydı Her Şeyin.. Biliyorum Ufakta Olsa Sevdin ... Bak İşte Sor Etrafına Var Mı Boyle Kalpten Seven Ayaklarının Altına Olur Mu Benden Başka Omur Seren ? Anla Ki Şımarık Kalbine Sadece Benim Yaren. Geriye Donup Bakmadan Harcadın Beni Bense Her Zaman Sevdim Seni.. Yolun Sonu Guzelimmm Ben Bu Kalpten Siliyorum Seniii. İşte Cumlelerim Hep Benle Başlıyor Sen Ve Ben Hic Biz Olmadık Ki... Belki Cok Sacma Cumlelerim Ama... Diyorum Ya Anlamını Yitirdi Her Şey..Senden Sonra Demem O Ki.. Biz Olmayı Beceremedik... O Gunler Geldikce Aklıma Ağlamak İstiyorum.. Sil Bastan Başlamak İstiyorum Her Şeye Ama O Acı Gecmiş Tam Başlayacakken Birden Cıkıyor.. Ben Seni Cok Sevdim Be Guzelim.. Şimdi Ağlıyorsam Sana Değil... Giden O Guzel Yıllarıma Ağlıyorum... Seni Unutamadığım Yıllara.Ağlıyorum.... Hep Derler.. Seven Her Şeye Katlanır... Benim Olmediğim Kaldı..Olsemde Seninle Beraber Olurdu Zaten Bu Kalp.. Hep Oooooooooof Cekmek Geliyor İcimden.. Niye Mi ? Kimse Senin Gibi Olamıyor...Herkes Beni Taşıyamıyor... Ama Herkes Senin Gibi Yalancı Değildi.. Sevmiyorken ...Seni Seviyorum Hic Demedi.. Senden Sonra Her Şey Cok Değişti..Hani Hayatı Sen Yonlendirdin Ya... İşte O Eskidendi... Şimdi Her Şey Bende Baslar Bende Biter... Elveda Gecmiş Kendimi Bilmediğim Bir Sona Hazırlıyorum. Tum Uğraşlar Cabalar Bunun İcin. Korkuyorum Neyden Korktuğumu Bilemeden, Urkuyorum. Hasret Cekiyorum Neye Hasretim Bilemeden, Ozluyorum. Ve Yaşıyorum Ne İcin Yaşadığımı Bilemeden!! Oylesine Bir Hayat İşte Benimki.. Tek Başına Tum Umutlardan Mutluluklardan Uzak. Surekli Bir Şeylerden Kacıyor Hissetmediğim Duygular Adına Caba Veriyorum. Herkesi Her Şeyi Geride Bırakarak Arkamı Donup Uzaklaşmak İstiyorum Yalnız Caresiz… Yıldım Artık Kendime Mucadelemden. Pes Ettim!! Sensiz Gecen Yıllarım Vardı Ya Hani, Hicbir Şey Acıtamamıştı Beni Bu Denli. Yine Yalnız Yine Umutsuz Ve Yine Caresizdim Ben. Eksiktin Ama Kimdin Ki Sen. Umursamıyordum Bile. Kim Olduğunu Bilmediğim Halde Kacıyordum Senden. Yasamadan Anlamak Oyle Zormuş Ki Meğer.. Ve Sen Karşıma Cıktın Yeniden. İlk Gunlerde Mutluydum Bende. Mutluyum Diyordum Her Onume Gelene Onca Yıldan Sonra Bende Mutluyum. Herkese Her Şeye Tum Yaşanmışlara Rağmen Mutluydum. Yavaş Yavaş Anladım Senin İcin Hicbir Şey İfade Etmediğimi.. Ve Başlamalıydı Artık Mucadelem. Ne Kadar Zor Olsa Da Senden Vazgecmeliydim. Gecelerce Gunlerce Ağladım Ama Başaramadım Senden Bir Adım Dahi Uzaklaşamadım. Ve Hep Bir Gun Senin Başkasına Aşık Olacağından Korkarak Yaşadım. Hep Bu Sondan Kacındım. Ve Gordum İşte. Sen Başkasına Aşıktın. Ben Sana Sen Ona.. Hayat Değil Mi İşte? Bu Aşamadan Sonra Bitmeliydin Benim İcin Uzaklaşmalıydım Senden Cıkmalıydın Hayatımdan. Gozlerine Baktıkca Daha Cok Acıyordu İcim. Senden Nefret Ediyorum Diye Haykırmak İstiyordum Gozlerine Bakarak.. Sonra Da Saatlerce Omzunda Hıckıra Hıckıra Ağlamak. Surekli Duşundum Beni Sana Ceken Ne Diye. Hic Bir Şey Bulamadım Belki De Bu Yuzden Bu Kadar Cok Seviyordum Seni. Ve Gozyaşlarımla Suslediğim Bu Yazım Senin İcindi. Artık Başardım Sen Bittin Benim İcin. Bittin!! Elveda Yaşam Sebebim… Alıntı