Gorduğum En Guzel Duştur Sevmek Seni Dokunmak Ellerine, Okşamak Saclarını Sonercesine Yureğine Dokmek Yureğimi Oysa Guzel Olduğu Kadar Da Uzakmış Uykularımdan Uşuyerek Uyandığımda Fark Ettim Cektiğim En Buyuk Cezadır Aşkın Kara Kışın Dondurucu Ayazında Senin Yerine Baş Başa Olmak Hayalinle Oysa Soğuk Olduğu Kadar Da Kısaymış İcimden Bir Sesin Kabus Dediğinde Fark Ettim Yaptığım En Zevkli İştir Gozlerine Bakmak Ilık Ruzgarla İcimi Ferahlatan Gecelerde Her Şeyi Bir Yana Koyup Sadece Gozlerinde Kaybolmak Oysa Zevkli Olduğu Kadar Da Yalanmış “Ben Seni Hic Sevmedim Ki!...” Diyemediğinde Fark Ettim!... Yureğimi Actım Sana Gel... Ellerimi Uzattım Ellerini Ver Kalbimle Kalbine Taptım Boyle Sevdayı Seninle Yaşadım Yıllar Gecsede Unutmam Unutamam Yerine Kimseleri Koyamam Ağır Gelsede Sozlerin Bana Ben Seni Unutmaya Kıyamam Bekle Şimdi Beni Her Zamanki Yerimizde Geleceğim Sana Bin Bir Umitle Uzattım Ellerimi Yalvarırım Gitme Bu Sevdayı Sende Buldum Tuketme Yurek Yangınım, Sevdalım... Bizi Yok Etme... Yaşam İse Cennet Denilen Bahce Sahibi Sen Yaşatan Yureğinin Kahkahası Duymasa Kulaklarım Solar İcimdeki Binlerce Cicek Hadi Gulumse Bazen Sevmek, FedakÂrlık Yapmayı Gerektirebiliyormuş. Anlıyor Musun? Ben Seni Hep Beklerim. Bir Saat De Beklerim, Bir Omur Boyu Da Beklerim İcine Sığmayan Huzunle, Cumlelerine Sığın… Meryem Sukûnetiyle Susmayı Dene, Sukut Gerekti Sustum De… Butun Ben'lerimi Alıp Gececeğim Karşına Teker Teker Sunacağım Sana En Cok Hangisini İstiyorsan Once Onu Boğacağım İplerini Cekeceğim Sonuna Dek Nasıl Gecer Bilmem Ustumdeki Sen Lekeleri Ben Olduğum Yerde Dururken Benden Gitmiş Aşk Sozcukleri Şimdi Soylediğim Sozleri De Geri Alıyorum Siliyorum Birer Birer Butun Yazdıklarımı Karalıyorum Adımın Yanına Yazdığım Adını Yordu ! Gozyaşlarım Gozlerimi Yorgun Duştu Yureğim Soylemek İstediğini Anlatamamaktan Yordun Yureğimi Sevdiğim Kendini Saklamaktan Seviyorum Deseydim Sever Miydin ??? İki Tanık Var Biri Dilimdir Biride Virus Kalemim İhanet Etmez Sozum Kağıda Ve Halim Rabb'a Teslim Olumun Sessizliğine Eşsiz Bir Seda İle Girdim Boğulmaktan Korktuğum Bir Denizin Tahminimden Derinim Benim Kalbim Israrla Cennet Kuşatmasında Hala Ruhum Bedeni Terke Maruz Sevap Artı Gunahlarla Oncelerimi Dışlar Sonralarım Aklım Firarda Guller Yare Sevgi Kanıtı Benim Elimde Bir Dokunuşunla Bin Kenti Yıkacak Guc Verirdin Bana Ama İnandıramadım Seni Sen Sorgularken Beni Kafanda Ben Gozlerinin İcine Bakıyordum Kuşkuyla Bir Tek Sozun Bağlardı Beni Sana Oysa Sen Hep Susmanın Koynunda Yanılmışım Yanılgılarla Gecmiş Omrum Ve Ben Daha Yeni Fark Ediyorum Her Şey Senin Gitmenle Aydınlandı Ama Benim Dunyam Artık Karanlık Her Şeyin Aydınlanmasıyla Birlikte Karardı Dunyam Ve Sen Artık Yoksun Benim Bu Karanlık Dunyamda Oysaki Adına Aşk Koyduğum O Buyuk Boşluğa Ben Koca Bir Hayat Sığdırdım Beni Sevmemene İsyan Edip Kacmak Sende Aradıklarımı Hayatla Doldurmaya Calışmak Ruhumun En Buyuk Yanılgısıydı (!) Hayat Bana En Acımasız Yuzunu Sevgimi İnkar Ettiğim Zamanlarda Gosterdi Belki Hic Durmadan Uyusam İki Gun Cozulur Bu Zor Duğum Dunun Benden Aldıklarını Belki Geri Verir Obur Gun Yalnız Kalsam Hic Kimse Bana Dokunmasa Yalnız Kalsam Bir Koşeye Saklanıp Uyusam Belki Hep Sussam Sussam İki Gun Kaybolur Sonsuz Huznum Dunun Benden Caldıklarını Belki Geri Verir Obur Gun Bir İsyan Faslıdır Şimdi Bu "Suskunluğum" Hovardaca Harcanan Mevsimlere Bu Kacışlara - Bu Gelgitlere Omrumuze Kesilmiş Biletlere İsyanımdır Bu "Guluşum" Adını Andım, Yastığım Kanadı Serzeniş Yuklu Bulutlar Uzerime Ağlarken Bakmaya Kıyamadım Bu Gidişe, Ben Sensizleştim Boyle Bir Bitişle Sen Guzel İnsansın Herkes Biliyor Bunu Yaramı Alıp Uzak Şehirlere Gidiyorsun -Saclarımı Duz Bir Denize Ismarlıyorum Utanma! Ayıp Değil Ki Bu Bak Ben Utanıyor Muyum? Kanayana Kadar Dizlerim, Misket Oynarken Hem, Unutma Herkes Birilerinin Yarasını Taşır Uzaklara İkram Ettin Bana 3 Gun Duşunup Tek Bir Cumleyi Tanımlarda Kalma Sevda Darmadağın Olmak Gibi Yalnız Bana Ver Seni, Ben İsraf Etmem Zerreni, Cok Kavga İzim Var Benim Masum Değilim Sen Gibi, Sen Meleksin '' Sut Kokan Bebek '' Gibi Kapat Gozlerini Nicedir Karanlıktayım, Gozumu Alıyor Farların, '' Seni Bir Kibrit Kutusuna Koyup Dizelerime Sakladım! '' Huznuyle Kibritleri Islanan Kibritci Kızım Biz Gomulmeden Tedirgin Ettiğim İcin Seni Affet Şimdiden! Baktığım Her Yerde Bir Boşluk Varsa Bastığım Her Zemin Camursa Ve Gomuluyorsam Aldığım Her Nefes Zehir Geliyorsa Tabiata Aykırı Duşmuşsem Ve "Allah'ın Verdiği Canı Sadece Allah Alır" Olgusu Yaşayışıma Tek Sebebim Olmuşsa Şimdi İyi Dinleyin! Dinlemesi Gerekenler “Bir Gun! Bir Gun Bu Yeryuzunden Firara Yeltenirsem Eğer; Beni Bu Hale Koyanlara Bırakacağım Lanetimi! Bu Yeryuzu Kaldıramaz Bu KÂinat Kabullenemez Kimseye Kızmıyorum Artik Suclu Aramaktan Vazgectim Kimseye Cevabi Olmayan Sorular Sormuyorum Biraz Kırgınım Ama Olsun Daha Gucluyum Artik Galiba Buyuyorum! Sabahları Gulerek Uyanmıyorum Ama Hic Olmazsa Ağlamıyorumda İstemiyorum Artik Cok Fazla Şey Bilmek Yasamak Dediğin Boyle Bir Şey Demek Kıyısız Denizlere Bıraktım Kendimi! Olumun İcinde Tekrar Tekrar Olmek Uzere Benim Hayallerim Vardı Guzel Kız, Gercek Olamayacak Kadar Guzel Hayallerim Vardı "Dunyayı Guzellik Kurtaracaktı, "Sevmek"Le Başlayacaktı Her Şey Meğer Dunya Bildiğimiz Kadarmış Gorduğumuz Kadarmış Dunya Ruh Kanserine Yakalanmış Zavallı Bir Dilsizin Otenazisidir Şimdi Yaşadığımız Onun İcin Başladı Gozu Yaşlı Şeytanlar Ağıtlar Yakmaya Ve Onun İcin Esrarkeş Kızlar Siyah Saclarına Huzunler Astılar Sessizce Cirit Atmaya Başladı Balyoz Gibi İnen Olum Dudaklarımızda Narkoz Gibi Bir İhanet Aktı Kanserli Hucrelerinden Kezzap Gibi Yaktı Bu Adsız Gozyaşların Avuclarımı Cunku Ben Gozyaşlarını Topluyordum Hala Ardından Doğru Zamanlarda Yanlış İnsanlara Yanlış Zamanlarda Doğru İnsanlara Mahkum Oldu Bu Yurek Belki Doğruyu Gormeye Yetmedi Gozlerim Ayıramıyorum Bu Karanlıkta İhanetinizden Sevginizi Tek Bildiğim Var! Yetmese De Almalıyım Bir Nefes Yalandan! Başımı Kaldırıp… G E R C E K Y A Ş A M A Hayat Denen Şeyin Farkına Vardığımızda Gec Mi Kalmıştık Acaba ?]Sebepsiz Sevmedim Seni Sebeplerini De Hic Duşunmedim Şaka Gibiydi Yaşananlar Evet Şaka Gibi Sen İcine Sığdıramadığını Yok Edebilirsin Artık Bense Zaten Olmayanı Devam Ettirmeliyim Kırık Dokuk Ne Varsa Şimdi Her Şey Geride Veda Etmenin Tam Vakti Kırık Parcalarım Tekrar Birleştirmek İcin Fazla Keskin Onemsemek İcin Fazla Kucuk Fakat Beni Cok Kucuk Parcalara Ayırabilecek Kadar Buyuk İz Bıraktın Yureğimde Ozluyorum Seni Gucum Yetmiyor Unutmaya Kelimeler Hep Biten Harflerden Kuruludur Sessizlikse Sonsuzdur Kalpler Gibi Ve Ben Bu Yuzden Susarım Senin Yanında Seviyorsam Susmak Her Şeyi Anlatır Zaten Bir Avuc Toprak Olmak İsterdim Sensizliğin Kuraklığında, Belki Gunlerce Belki Yıllarca Seni Bekleyecek, Sonunda Saracak Ama Ellerini Bir Daha Hic Bırakmayacak Olan Ağlasam Yağmurlara Karışsa Gozyaşlarım Kurusa Bir Sure Sonra Yerini Guneş Alsa Ardından Gokkuşağı Cıksa Gokkuşağından Aşağıya Doğru İnsem Ve Karşıma Sen* Cıksan " Surpriz! " Desen Sarılsam Sana İyi Ki Buldum Seni Senden Guzel Hazine Olamaz Desem De, Gokkuşağından Gelen Hazine'm Olsan Gonul İnfilak Halinde Şimdi Ayrılık Fırtınası Boğazıma Kacan Sukut Olup Sussam Sana Sen Ustune Giyer Misin Sessiz Kelimelerimi Kurban Etsem Ben Kendimi Ozlemine Adım Adım Akla Kara Hallerimi Sen Temize Ceker Misin Beni Kendinde Yar.... Sende Sevgisizliği Sevdim. İyi Oldu Gelmediğin. Sozler Alıntıdır