crysis nedir?hikayesi?teknik yardım her şey burada
Oyun Dünyası0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- crysis nedir?hikayesi?teknik yardım her şey burada
-
26-09-2019, 23:09:53crysis :3 Turk'un yaptığı mukemmel bir oyundur.oyun full turkcedir(konuşmalarına kadar ilk Turk patentli oyun) crysis konusu: 7 ağustos 2020 7.8.2020 dunyaya bir meteor duşer. Amerikan prof.adını hatırlamıyom.adaya kazı yapmaya gider.koreliler adayı basar. kaşifi tutuklar.kaşif Amerikan Genel Kurmay Daire Başkanlığına bir mesaj yollar.4 american askeri adaya gider: Nomed(yonettiğimiz kişi) Aztec Jester Takım yoneticisi bir zenci adaya gideriz.amacımız kaşifi almak.fakat koreliler savaşmaya başlarlar.oyun burda başlar.oyunda atlarken paraşutumuz parcalanır adanın farklı yerlerine dağılırız.bizim gruptan bir biz hayatta kalırız(ileryen zamanlarda tabi başta herkes sağ) oyunda amerikan askerleri NANOTEKLONOJİ li kıyatler giyer. korelilerde bu teknoloji yok.nanoteknoloji sayesinde normalden hızlı koşar zıplar ne gorunmez olarbiliriz. nano teknolojik kıyafet 5 bolumden oluşur(burayı acma icin farenin orta yuvarlağına basılı tutun): f.0.y.(fare orta yuvarlak basılı tutup):1 celik yelek(kıyafet celik yelek olur) f.0.y.(fare orta yuvarlak basılı tutup):2 Hızlı koşma(kıyafet hızlı koşmamıza yarar) f.0.y.(fare orta yuvarlak basılı tutup):3 uzun sıcrama(uzun sıcrarız) f.0.y.(fare orta yuvarlak basılı tutup):4 pelerin(gorunmez oluruz) f.0.y.(fare orta yuvarlak basılı tutup):5 silah uzerinde ayarla yaparız yani silaha susturucu lazer el feneri durbun(durbun sonradan ekleniyo)ekleyebiliriz fakat ilk 4 ozelliği sınırlı kullanabiliriz(1 ve 5 haric):enerji tukenir. x ile silah modu değiştiririz(ancak bu sadece fy71 ve başlangıc silağında işe yarar)ilk x te bakarsak bir suru kurşun dizili bu tarama modu yani seri kuşun sıkar diğerinde tek var bu tek tek kurşun modu diğeri iğne(uyuşturucu adam olur) f le silah cephane ve taş filan alırız ve veri indiririz(gorevlerde cıkıyo)(taş filan yine f le atılır) j ye silahı yere atarız ı ile gece goruşu acarız.z ile surunuz solctrl ile eğiliriz solshift ile koşarız.farenin sağ tuşu nişangah(hedef)almamıza yarar buraya lazer koyabiliriz.anlattım yukarıda.bolumlerde takılırsanız sorabilirsiniz yaz yaz elim yoruldu walla emeğe saygı. alıntı değildir yaz yaz elim yoruldu.nolur +rep please... __________________