Bethesda'nın yeni bomba oyunu Wolfenstein Youngblood, geride bıraktığımız donemlerde konsol ve PC platformları icin duyurulmuştu. Şimdi ise oyunun PC surumunun istediği sistem gereksinimleri belli oldu. Acıklanan gereksinimlere gore oyun, tam 40 GB'lık bir alan istiyor. Diğer Wolfenstein oyunlarına nazaran depolama alan gereksinimini yukselten geliştiriciler, daha kapsamlı bir icerik yelpazesiyle karşımıza cıkabilir. Wolfenstein Youngblood sistem gereksinimleri Diğer bir yandan oyunun minimum sistem gereksinimlerinin pek yuksek olmadığını soyleyebiliriz. Bakalım Wolfenstein Youngblood'ın PC satışları nasıl olacak? Minimum - 64 - bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir - İşletim sistemi: Win7, 8.1 veya 10 (64-Bit surumleri) - İşlemci: AMD FX-8350/Ryzen 5 1400 veya Intel Core i5-3570/i7-3770 - Bellek: 8 GB RAM - GPU: Nvidia GTX 770 4GB veya AMD eşdeğeri - Depolama: 40 GB gerekli alan Onerilen: - 64 - bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir - İşletim sistemi: Win7, 8.1, or 10 64-Bit - İşlemci: AMD FX-9370/Ryzen 5 1600X veya Intel Core i7-4770 - Bellek: 16 GB RAM - GPU: Nvidia GTX 1060 6GB veya AMD eşdeğeri - Depolama: 40 GB gerekli alan merlininkazanı
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Wolfenstein Youngblood'ın sistem gereksinimleri acıklandı