Msn Nickleri
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●28 Görüntüleme
-
26-09-2019, 23:02:32- Ceza ewi oz yuwamız idam ipi krawatımız rapciyiz can yakarızz delikanlının hastasıyız teq kursunla adam harcarızz ...! - pARan warsa ye ic dostlar alem qorsun, paran yoqsa ewe qit ßaßan oqlunu qor$un - KaLßIm rApIm nEfReTiM CeZaM $aH Ve ]V[At.. [ kAlLe$cE YaZıLmI$Hh $EnArYoM ] - Her qece cile ceke ceke ; CiLeK€$ yazdımm HeR y€Re - ßu asqın ßiletini istediqin qibi Kes nasılsa qidiorsun;ceq silahı daya sırtıma titrersem namerdim $EN WURDUN DA ßEN OLMEDİM Mİ ....! -A$q ilkokulda komedi, ortaokulda trajedi, lisede dram, imam HatipTe haramm -Kucuqqen CiKolAta icin aqlıordum $imdi i$e $enin icin -ßir ufacıq ilqiyi a$q; iki laf edeni DO$t $ANMA -yeminim yemin damarlarındaki kan canım olsun $enden ßaskasını $ewersem ßu can ßana haramm ol$unn -qiden qitMi$tir qittiqi an hersey ßitmi$tirr ...! -o KıZ ßeni a$ar cunku o ßir ka$ar delikanlı adAm manitasızDa ya$ar ...! -Or+**** ßittiqi yerde tarzımıZ iCin ya$ar , $eklimiz iCin oLuRuZZ -DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aCaNı SileR GeceriM..! -"..ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYi..ßeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDı.." -iNsanlaRı TanıdıkCa SevdiM, SevdikCe De TanıdıM (aYNı SeNi SeviP TanıdığıM GiBi) -eRkekleriN "SeNi SeviyoruM" DemeSi ßiR MumuN "aSLa SonmeyeceğiM" DemesiNe ßenzeR..! -ßeN ßuyuK RuzgarLarıN aDamıyıM, ßeniM SevdaLarımDa ßuyuK oLuR oFkeLerimDe.. ßeN SeverseM DestaN, KızarsaM KatLiaM oLur... -AvRiL`iNdE dEdİğİ gİbİ--[DoN`t tElL mE] -HiC ß! MaN!Ta Bana ayaq CekemeD! ceqSé Bıle ayaq†a qezeMeDı -£ski Foto' Lar qißysin taTLı Ama eSkiiiiiiSiinnn....! -ßu son aLdaNışım soN yıkıLışım oLacak GeLseN de boş artıq geLmeseNde, beN yokum -geRide kaLaNLarı coP die aTmışım; kopeq oLaN buyuRsuN kaRışTırsıN -Gécici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum… -BoşVér! Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gucun YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi .. Gucun VAr iSé YuréğiDéN Op Béni -DéTayLAr AynaDir Fark’i YansiTir .. KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir .. SaLLanirSaDa YiKiLmaz TahTim -GeceLeri geLme jiLet tutarIm.. Uzatma koLLarInI Sanada AtarIm SenIn Icin ağLar Kendimi dOğrarIm Dedim Ya GuzeLim ßen PisKopatIm -Bir CığLıkTI YanLızLığım Hépiniz SağirDiniz -DağLar oNumDé éğiLirKéN KaYaLaRa YaLVArMamm -BeN RaPtIm cOk mAnTıK TePtIm hIc dEğIl hEpTiM KoYu kArAmSaR ReNkTiM VeLhAsIl cIfTtEsInDe tEkTiM BiNlErCeSiNeKaRşI YeKtIm... -YA AŞKIMA KARŞILIĞINI WER YADA PEŞİNDEN KOŞARKEN ESKİTTİĞİM AYAKKABININ PARASINI -olmadığım insan olupta sevilmektense,kendim olduğum icin nefret edilmeyi tercih ederim -Kimine Gore Kralım Kimine Gore Yalanım Rahat Ol!! Dostum Adamına Gore Adamım....... __________________