PEMBE HAYALLER KURMADIK HİC BİR ZAMAN SİYAHBEYAZ DUNYANIN COCUKLARI OLARAK...
YA SİYAHI OYNADIK YABEYAZISESLENDIRDIK..
Kendini ozetLemiş bir Cocuqum Ben ….
inandıqımın peşinden qidecek kadar Asi.....
ihaneTi bıcakLayacak kadarKaTiLim... ..
iCine DeRT OLacaK Son bakıSım ..! Eskidendi O ...! Senin icin ßaskasını Terkeden Baskası iCinde Seni TerkedeR Aiq OL $€иi ozL€†iуoя ßu yαqmuяLαя.. ßéNi y0k edén hayatIm yAşatanSa mIsrALar . ! ●%1ooKaLbSizimaRtık● ● AqLına qeLirim AqLın qider● ' TopLa Onumé Attıqın ßozuk SozLéri ßén ßunLardan AnLamam..! mašaLLaя aLémiиđéim. ßi ωαяmıšım ßi чħøqmυšum.. ("●")..кαLвiiм ανυcυмα ѕιgмιуσя αятιк αййзз..("●") Benden Once Opulmuş Dudaklarda Bana Dair Cumleler Aramam Ben ! ' yavaş yavş kaBuLLéNeceksiN senin iLacıN beniM.. Chok ßıktıysan Hayattan ßir mézara qit OLuLér ii ßiLir Yashamak quséLdir..=] Seviyorum seni ama gitmeliyim... Seni hayallerin, Beni gerceklerim bekler...! ;">ѕιz кαƒαηızα тαкмαуıη вιz вαттığıмız уєя∂єη αу gιвι ∂σğαяız Değer vermek sadece matematikte işe yarar..! ßén soqaq lamßası deqiLim - hér 1o meTreDé bir baNa rasTLayamazSın.. 2 dK DeliKanLı oLun PaRaSı NeYSe VeRiRiM Hicbirşey SoLemiOrum artık ... HerkeS SusmaLı .. arTık Kimse KonusmamaLı Ve SuSTum NeFRetimi anLatmamak iCin ..! Benim Yastıqm Hergece GOzyaslarimi NemLendirmeye Devam Ederken Senİn YastiĞin Hep Markali Parfum Kokacak Be Sosyete Kizi SoyLe SatıLık Aşkının Fiyatı Ne,SoyLe Değdimi ********Liğine.Dunya Dondukce Tek Gerceğim Şu; ''SeNiN İciN DıŞıN *****''... OzneLerime Karışmadan GirebiLeceksen CumLeLerime,Kirpik UcLarımı IsLatmadan GidebiLeceksen ve Goz BebekLerime Cocuğun Gibi BakabiLeceğine Soz Vereceksen... Şimdi Butun YoLLarı ''****** eDeRiM aYaKLaRıNa''...!!! Sıgara Keyif Vermiyor,BaLLy Kafa Yapmıyor,Esrar'a Para Yetmiyor,Lan aLLah'sız Sensiz GunLer Gecmiyor...!!! Benim Yureğimde Batar Her Guneş,Benim Yureğimde Yanar Her Ateş,Bu İsyanımı Hor Gorme [email protected]£$, ''Gidene AğLamak Benim Kaderim''...!!! ' N Zaman ßu Kadar Zor OLdu NéFés ALmak..? DosTLarım Gecmi$h aqLıOr… ßir Darbe’de 10Lar Yemi$h yuzLeri quLmuOr .. ! BizDen ElekTrik ALaMaYan Kıza TraFo Soksan Ne Fayda...!!!!! Bu hic kimsem oLmadığı icin değiL,”Sen”oLmadığın icin duyuLan bir yaLnızLık.Bu yaLnız oLmak değiL “sensiz” oLmak. ne kuruLucak ßir hayaL ßıraktın nede yaşanacak ßir hayat ' Gozumu ßoyamaya CaLı$ma Kızım ßénim Dunyam Zaten Rénqarénk..! Ben 'SeN SeN' die bittim Kızım ! Hadi UnuT UNuTaBiLirSeN..!Ben Seni Yudum Yudum İctm Kızım,Hadi oL Eskisi Gibi oLabiLirsen !! ßén bu kadar sénkén..Sén bu kadar bénkén.. ßizkén... yok Say béni diyéméssin,istéyéméssin ßunu ßéndén... OyLé ßir $arkı DinLémk İstiyormki İntihara Té$ébus Ettirsn,OyLé ßir MutLu OLmk İstiyormki ßéni Hayata ßağLasın,İmkansız Mı..?? ßσğαzıм∂α Ќίℓίтℓєηίρ Ќαℓ∂ığı ίcίη ∫oуℓєηмємίş ßίя ∫uяu ∫oz¢uк Vαя ίcίм∂є.. ҢěŖқĘŞ ҚoņŭŞŢŭĞûňù ýāŹãг,ßỂИ ÌŠě §Uš†ÙҜĿąŗĭMї Eğer birgun bu aciz vucudum musalla taşına konunca sucu neydi diye sorarlarsa sen soyle meyhaneci tek sucu sevmekti de. $imdi SensizLiqe quLumsuyorum.. U¢uRumun kıyısında.. SΌή BάkıѕţάКі Ό Gozler kάldı aklımdά ●•٠· eĞeR BiRGuN BaNa DoNeCeK oLuRSaN GeTiR EsKi GuNLeRiMi... HayaT ßi perde Oyunuysa Şimdi boLum qeCMe Zamanı ... ! Bir zamanlar neşem varDI. Hayata gulen gozlerim, Guzel konuşan Dilim, HerKeSe Sevgiyle yaklaşan bir kaLbim varDI! Ama şimDi ne neŞem, Ne guLen gozLerim, Ne SevgiyLe yakLaŞan kaLbim var! YanLIzCa agIr SozLerim, NefretLe baqan gozLerim, Kin DoLu bir yuregim var! ? ●۪۫۰( $ ξ ® ﮔ; ξ ® î lK ä Ł β ĩ' M )۰۪۪۫۫●۪۫ Bizim OLduqumuz yerde Her şey Bizim YuzumuzdendiR…! Ozentimiz OLmayın Ya Efendi OLun Yada Efendiniz OLaLıM...!!! 'Belki' Dunyasında...'Keşke' Kokan Havayı Solurken 'İyi ki' Dediqim Tek Nefesimsin "!Bîr Gûn KãLbîm Durãcãk, DudãkLãrîm Susãcãk, Mêzãr tã$imdã Bîlê !aSi MiCo !yãzãcãk!" ßµ Kådå® Fåhî§êñîñ SµLTåñ ßµ Kådå® GôTûñ K®åL øLDµgµ ¥ê®Dê ßêñ Âñ©åk ßî® Sø¥Tå®ı¥ım Kim Gerdi HayaLLerimi Carmaqa ¿¿¿ KaN DamLıyor qozLerimDen kaN.quCun VarSa qeL. qeLDe Sen Dayan...! Serseri Olup Yataklarda Unuttuklarımızda Değil, Delikanlı Olup Elini Bile Tutmadıklarımızda Aradık Aşkı...!!! Hep Yarım KaLdı SevqiLerim ve hep YaLandı SeveNLeRiM [B]oRaLaRda ßenden yoqh du$unSen anLaRsıN - ßuraLarda Senden coqh ßi qoRseN $a$aRsıN ! . .