Msn de sizi Kim, Niye, Neden ENGELLEMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ?????????????????
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Msn de sizi Kim, Niye, Neden ENGELLEMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ?????????????????
-
26-09-2019, 23:00:42Bir cok kişi msn kişi listesinde bulunan kişilerin kendilerini SİLİP / ENGELLEDİĞİNİ duşunur. faydasından cok zararı olan sozum ona engellediğini / sildiğini gosterdiğini iddia eden siteler, siteye giriş yapıp kendi msn adresinizle ve şifrenizle bağlanıp bunu gostereceğini iddia eder... işin aslı sizin şifrenizi alırlar sizlere resimlerle anlatım yaptığım 2 yontemle kişi sizi ENGELLEMİŞ ise bunu paylaşacağım... not: kişi sizi silmişse program veya sitelere girip bakmanıza gerek yok kullandığınız MSN'den ARACLAR / SECENEKLER / GİZLİLİK tıklayarak Kişi listenizde kilere sağ tuş tıkladığınızda SİL yazısı belirginse sizi SİLMİŞTİR, sağ tuş tıklandığında SİL yazısı belirgin değilse SİLMEMİŞTİR. Yontem 1 >> Msn kişi listenizdeki msn kullanıcısına SAĞ tuş ile tıklayarak acılan penceredeki GORUNUM / PROFİL tıklıyalım (Resim 4) >> Gelen adrese (Bir MSN Hotmail, MSN Messenger veya Passport hesabınız mı var? Bu, Windows Live ID'nizdir.) Windows Live ID & şifrenizi yazarak Oturum acın, >> Acılacak olan sayfadaki MSN avatarı altındaki PROFİL AYARLARINI GOSTER linkine tıklayın. (Resim 5) >> Yeni acılan sayfada sol tarafta PROFİL yazısı altında eğer 1 tane link varsa kişi sizi ENGELLEMİŞTİR. (Resim 6) >> Yeni acılan sayfada sol tarafta PROFİL yazısı altında eğer 2 tane link varsa kişi sizi ENGELLEMEMİŞTİR. (Resim 10) Resim1 Resim2 Resim3 Resim4 Resim5 Resim6 Resim7 Resim8 Resim9 Resim10 (Onemli Not: Bazı msn surumlerinde ve farklı adreslerde farklılık yaratabilir orneğin mynet, gmail, tt.net, superonline gibi passport e-posta adreslerinin MSN kaydedilip kullanılması durumlarında farklılık olabilmektedir. ) Kuzen beni silmişsin, lannn onca yıl kahrnı cektim sen kalk beni msn den sil, vayyy bee hatun beni engellemiş gibi durumlar olup oluşacak atışma, kavgalar dan banane silen silmiştir engelliyen engellemiştir kafaya takılmamalı resimli anlatım icin acılan msn adresleri bana ait deği sonra zubeyda kim İzmiri nasıl engellersin gibi geyik ve laf atmalar olmasın __________________