arkadaşlar şu multiplayer mevzusuna ilk defa el atıcam birden merak saldım ama onume şimdiden bi suru engel cıktı gibi once bu oyunu oynarken ilk acılısında serial istemişti neyseki forumda sağlam bi carack bulunca istemedi ama buna karşın oyunun multiplayer şıkkını tıkladığımda internete bağlandığında tekrar serial istiyo arkadaşlar belki gecerli bi serial vardır ama ben bu işin mantığını anlamak istiyorum şimdi bu internette bu oyunu başka tanımadığımız arkadaşlarla başka bi ozel işlem yapmadan oynıyabilirmiyiz varsayalımki oluyo bu oyuna ben kardeşimin evindeki bilgisayardanda girmek istiyorum yani anlıycağınız mekan icinde kardeşimde olsun onunlada oynıyım ha bide ip nosu felan gordum multiplayer şıkkında acaba ip felan damı girmek gerekiyo eyer oyleyse hangi ip nosu arkadaşlar ağ bağlantılarında bisuru ip var ama hangisi cozemedim ya da arkadaşlar bu şekilde bu oyunu oynıyamaıycaksam şu yeni moda olan oyunları kantır fifa 2006 yı internetten oynamak istiyorum nasıl yaparım yardımcı olursanız sevinirim saygılar... __________________