2oo9 Model Nicqler Geldii..!
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- 2oo9 Model Nicqler Geldii..!
-
26-09-2019, 22:59:24кιммιş вαηα кαяşı cıкαη ¢єzα кσуυρ єηgєℓ σℓαη goηuℓ ƒєямαη ∂ιηℓємιуσя ναя мı ιнтιяαzı σℓαη !!! OŁuм ѕıcáк кáяsıŁıуоя βέиi.! Sáикі έŁvέđà điyέсέģiм siмđi...>> ♥ ...вєη αѕℓα αğℓαмαм ∂єуιρ нєя gє¢є уαтαğα уαттığıη∂α αкℓıηα σ gєℓιρ gozuη∂єη ιкι ∂αмℓα уαş ѕuzuℓuуσяѕα єğєя υтαηcℓα ιşтє σ zαмαη αşıкѕıη ∂ємєктιя...♥ єℓєşтιямє вєηι вєgєη∂ıуѕєη тαктıя єт.. нσşυηα gιтмιуσмυуυм кαƒαηα тαкмα ѕ......яєт.. ^ Meğer herkez tanışıyormuş mutlaka gerceğin ta kendisiyle..insan bunada alşıyormuşdayanıyormuş tum gucuyle...^ Hepinizden Uzakta KaLmak.. SaLakLıkLarınızı Uzaktan İzLemek.. O Kadar EğLenceLi ki.! Sizsiz Hayat O Kadar GuzeL ki.! ^beni kimler sorduysa sizi gorup gulup gitti dyin... Ufak Tefek İnsancıklarınKalın Kafalarının İcindeki Minik Beyinleriyle Urettikleri Basit Eleştirileri Gormucek Kadar Korum!Duymucak Kadar Sağırım Eleştirsene Goren?? Duyan?? Sizi Takmak Mı ?? Ahaha Duşunce KirliliğisinizAlaylı Guluşlerimin Nedenisiniz ╔╗ ♡ ║║╔═╦╦╦═╗ ║╚╣║║║║╩╣ ╚═╩═╩═╩═╝ ѕєηLє чσℓ∂αη cıктı qoηLuм Olum gercekse yaşam yalanmı ?? Yaşadıklarımızın yalanının farkında olsakta olmasakta Husranla yaşayanların kefaretini kim odeyecek ? Bizlere hesap verilmesi gerek ! Kendime zarar verdim acı duymadım. 2 karar verdim ama başaramadım. Birisi olmekti bocaladım olmadı. Birisi yaşamaktı yaşayamadım Rengarenk tonLarda perdeLerLe orttum geceyi artık gece de rengarenk adımı tukurun azınızdan ciğnediğinz yeter ! Nefret ettim bazınızdandostum duşmanımdan beter. Kmse kusura bakmasnynımda kmse kaLmasın we kmsede surat asmasın Lan sen arkadasmısn ? Bir meLek kaydı qozLerimden .. Benim meLek oLduğuna inanmak isdediğim asLnda hc oLmamş Bir meLek .. Bir duş qordum ... duşLerde yaşanır bir aşk yarattım. Duş bittiqozLerim qerceğe uyandı !! Bir aşk cizdimsenary0su Bana ait !! ParcaLandı duşup qosLermden .. Ben yapbozLarda kayboLdum !!! Şimdi bir umut yanar qozLerimde seni unutmaya dair qercek aşkı yaşayabiLmeye dair ... * beni bitiren dunyanın icindeki hayat hayatın icindeki zaman zamanın icindeki ben ! bi kac tup mutLuLuk ekLedim damarıma.artık mutLu oLucam. ^^oLmaLıyım..' quzeL qunLukLerim vaRdı.. ve birde gunLukLerim kadar quzeL OLmayan gunLerim.. *yaLanLarDa kayBoLmuşLuk var Bu ara herkesDe.. gecmişim huzun.. İsтєdiκLєяiм Чαиıмdα İsтємєdiκLєяiм ЧoLuиdα.! bu dşlerim olmadı icmde bi sızı. kurulucak haaller icin artı bide kaygı wardı ben bu karanlıkta bak gouzumu kapadım ahir. canımı yaktı acaib we utopikti bu zehir.!! *нiC iCmeDiğim iLk Siqara ve DumanıyLa uCaCağım(!) Yalnızım yapayalnız hayat yolunda belki arkamdan gelenler var ama bakmazlar bana ; beni guldurun ama ağlarım benbedenim alışmış ne de olsa. . . HerKes qenDi TreNine Binmi$ Cuf.Cuflanıo. | “ Tırnak etten kopar ama sadece et acır… Ve biliyor musun? Can hem tırnak kopunca acır hem de yerine yenisi gelirken. Artık acımak istemiyorum. Artık baharlardan korkmak istemiyorum. Tek mevsim soluyordum nicedir mevsimsiz kalacağım. ” En guzel hikayem … Şunu unutma ki bu beden sensiz zarar . . . Warlıqınla mı başlıyorum gune yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. uşмαη кєℓιмєѕιηιη αηℓαмιηι αякα∂αş ѕιƒαтιηιтαşιуαηℓαя∂αη oğяєη∂ιм...! ѕєяѕєяιℓιк мι ؟ uѕтuмuzє уσк. ѕєνgιмι ؟ oℓuмuηє. αşк мı ؟ єη guzєℓιηє. ιcмєк мι ؟ αѕℓα. кανgα мı ؟ αтαяα αтαя ѕαтıяα ѕαтıя..! _______$$$$$$$$______$$$$$$$$$_________ ______$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$$$$$_______ _____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$______ _____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$______ _____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$______ ______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_______ ________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_________ ___________$$$$$$$$$$$$$$$$$____________ _____________$$$$$$$$$$$$$______________ ________________$$$$$$$_________________ ___$$$___$$$______$$$______$$$___$$$____ __$$$$$_$$$$$_____________$$$$$_$$$$$___ __$$$$$$$$$$$_____________$$$$$$$$$$$___ ____$$$$$$$_________________$$$$$$$_____ ______$$$_____________________$$$_______ _______$_______________________$________ kimseler gormesin kimseler biLmesin ...!!! BenimLe yasasin oLsun bu sevda !!! karsima zamani alSam ne FaydDa ? sensizlik gonLum'e kiskaCc .... dDun qece sabahlLara kadDar aqladim qozlerim tum Ferini ßitirmisH ... Kohne bu gonLum unuttu Herseii .... Seni SilL ßasHtan yasayacaiimm aHDim olLsun ... ayrilLik PamukK olLsa yine acCitiRr... ßendki yurek sende olLsa anlLardin !...ßen 1 kadDinim sendDe adDam olLsayddin !!!! iCimDe 1iSyan akLim karisik Harcadin sevgimi eLinde SoLduumm ... ф Herbiseiimm ... Sin Canimin Taa iCiSinn ...!!! ∆ Dayanamam gitmeee ... !!! Size DoyuM oLmass ) aMa ßana Hicc oLmass Pa$a pa$a qiDiYoR Né iSTéDiqİmi o ßiLiYorhaKKım HéLaL qULé qULé quL kOKLaMam Uzérİné... ßana İnanMaYan KaPımı CaLmaYan SéwqiLiDéN ßaNaNé..YuRéqi oLmaYan HiC qOzu dOyMaDaN SéwqiLiYé quLé quLééé...!!! SéSsİzLik İsTiYoRum..SaDéJé séNiNLé oLmaqq... qéL qiTmé ßéßéqiM ßéNi TéRkétMé oLuRum SéNsiz ßéNi ßiR kO$éyé İtMéé.. ßén İsTéDim Ama SéNsiZ ßİR hİcİM..!! biraz seni bilirlerbiraz beniama ne bilirler benim seni deli gibi sevdiğimi derinlere cek beni kopsun korkuluklar sen hala kabullenmedin mi sevap sandığın gunahlarını??? sorunum ağlamayı oğrenmek değilgulmeyi unutmak!!! aLem oYuncu oLmuş sokakLar saHne.. dudakLarındaN adIm dokuLuRken İcim titrer!! uzatma ellerini uzak olsun istemezbenden aldıklarını vermeye gucun yetmez karşıdan geliyor bir delikanlıesrar cekmiş gozleri kanlıkolunda uc beş jilet yarası oda bir *****nin son hatırası aynaya baktım unutulanı gordumsende bak unutanı gorursun kıRıLan hayalleRim mİ battı eLine?? ..uYkum gİbi geLsene.. bİşe yapmak İstiyoRsan avazInın cıktığı kadaR SuS..!! yanIm da sen oLmayInca birşeyler eksİk..gonulde aşk olmayınca var bi hafiflik.. İkinci aYrıLık zOr geLdi bana..sensİz olmadı anladım gec oLsada!! herşey biteRmİş..a$k nedensİz sevmekmİş vedaLar sOğuk oLur sIkı gİyiN mİdem buLanıyoR gaLİba dunYa tuttu.. hayat 0 kadar aCımasız ki seVgiLim =( verduğin her$eyi geri aLırda snu geLmez .. 0 guN geLir yuZLe$irsin geCmişinLE s0kakLar diLe geLir soyLemezLEr umut nerde ?...! Beni sevmekten vazgec...Ben senin sahte dunyanda bir masal kahramanı olamam...!Saat 12:00 yi caldığında kurtulamazsın benden Oº°´¨ĄĸĻıΜ ВąşıΜđą đęĝĭĻķīŜēΒēΒīņī ΒīĻΜīŸōŗūΜŸīņē Ņāżāŗ đēŸđī ΒīżėĄđıΜ ĢīΒī ΒīĻīŸōŗūΜ ¨´°ºO Gecmişini ''InkÂr'' & ''IhmÂl'' Edenlerin Geleceği ''InşÃ‚'' Etmesi Mumkun Olabilir mi ¿ Bir ki$inin olumu trajedi bir milyon ki$inin olumu ise istatistiktir. Pølis tutanaklarına kirli mûrekkeple hırsız diye ge¢ti adım. Yarından bir avu¢ umut ¢almışım . KahpéLiq |Koymaz |ßizé |ßizim |GonuLLérimiz|Kahpé|DéğiL |Ama |ßizi Unutanı ßizdé| Unuturuz Kahpécé| ..||. ŞİmDi BasKalaRıNIn eLL€RiNe dOkuRsUn BiLeMeM aMa sEnİ BNim qiBi seVeCek qerCek bİrİNi aSLa GoreM€. .||.. тιуαтяσм ηєя∂є ؟ ѕαнηємιşıкℓαяıм вєηι guℓ∂uяєη ραℓуαcσℓαяιşıкℓı кσѕтuмuм ιşıкℓαяℓα ∂σℓυ мαкуαנ σ∂αм σуυη ηєя∂є ؟ Sen ´ben´ olabilseydin de ben´deki sen´i gorseydin… Sen ´sen´ olabilseydin de ben´deki sen´i hak etseydin ! Yanımda olum var..uqrama boşuna. Seni adam ederdim ama coktan kopeqim olmuşsun..Ne luzmu var! Bir avuc yaLana Bir omur inandım. Gonlumun romanı bitti bu gece.. Ben sende hic birşeydim sen ben herşeyken.. Sen ne kadar konuşsanda boşuna.Seni takan yok bu civarda.. Artık ne kaybedecek Ne de konuşacak bir şeyimiz kaldı sadece koca bir boşluk var elimde. Tanrı Korkum Var..!İzLeniorum..! Nefesim opucuqune yetmedi.Demedin ki opucuqum bir nefeslikti.. Kırılмaмış soИ kaLbί kırмaya qeLdiм ) Cok deqίştίм beИ artık мeLek deqίLiм. Vé AqLamak AnadiLidir Tum DiLLérdé AyrıLıqın..! GéLmédiqin OnémLy DéiL GéLsén OnémLy OLcakty..! αşкмι ∂є∂ιη кαяşιкѕιz σ кιşιηιη уαηℓιzℓιğι∂ιя уαηℓιzℓιğιη∂α уαşαттιğι ∂uşuη¢єℓєяι gιzℓι αяzυℓαяι∂ιя вєη¢є… olum yine aynı yerde aynı saatte cıktı karşıma ama bisey eksikti ve ben hala gulmekteydim cunku sen coktan olmuştun Yine DertTasaKeder Herşey ßeni ßuLur Hayatın AnLamı ßumudur Uzak Durun DuşLerimden. Cekin Terapi OrduLarınızı Du$Lermde pusLu ßi intikam biLeklermde ßayat ßir intahar øySa oLunucek ßir$ey yokmu$ Sen qidnce ya$anacak ßi$ey øLmadıqı kadar! Bir cinayetten ibaret katlettiğin satırlarım ßέηi †aηЯidaη qέLέη мέsajLaЯLa iKηa έ†мέyέ caLi$мa !.. KέηDi i$LέDiqiη quηahLaЯLa ßέηi su¢LuyoЯsuη... SiLdim AnıLarımdan Seni..Hic Mérak Etmiorum Séviyomusun Artık ßéni..KafamRuhumßedenim Sensiz!! EminimMutLusuNduR ßénsiz..! YureğimiN KanayaN Bir TaraFı Hep Seni Aradı ßeLki Caresizdi BeLkidé Umutsuz Ama SevdaLıydı Bu SıradaN Bir Sevgi déğiLDi CıkarSız Ve YuReKLiYDi ! Gideceksen Bahane ßulmadan Git ! Adam Gißi Sevmedin ßari Adam Gibi Hayatimdan Cék GiT..! siLinir diyoLar En Acı izLer ßitermiş kışLarım geLirmiş yazLar biLmezLer şu gonLum derindeN sızLar Unutursun diye soLemeq koLay . Kotu diye ßişi oLmasayDı ceheNNem ßoş kaLırdı. seN beni kıRmasaydın bu Can ugRuna fedaYdı.. Bugun ßen Sensizsem İnanki Yarın Sende ßensiz Kalacaksın.. YureğimiN KanayaN Bir TaraFı Hep Seni Aradı ßeLki Caresizdi BeLkidé Umutsuz Ama SevdaLıydı Bu SıradaN Bir Sevgi déğiLDi CıkarSız Ve YuReKLiYDi ! Hep KaZanaN séN oLduN Bile Bile KAyßéttiM NasıL KıyaRdıM Sana Canımdanda OteydiN Sana Yalan GélseDe Olesiye SeViLdiN SévdiM KıyméT ßiLMéDİSiLdik qiTMéK ßiLMédi.. yémiNLér éTSende Allah ßiLiyor SéniİciNi GoruyoruM..Sana Guwénmiyorum Yağmur ßu YağarDineR GuceneN vaRsa YoL ALıp Gider ! Merdivenlerden cıkarken orada olmayan bir adama rastladım..bugun de yoktu orada!..keşkekeşke hic gelmese... Birgun bu eğlenceli ışıklar bitecek..yalnızlık gercek demek..gercek bizi cekecek!!!.. Bizden nefret edin cunku sizden değilizarkamızdan hep kufredin kendimize kefilizdunyalarımız farklıdır anlaşamıycaz eminiz..asadan olumu cıkaran ustadın nesliyiz biz Kinimle BoğariM SeniNefretimLe TitretiriM BedeniNi..AzraiLin oLur KeseriM NefesiNi.. HaLa UnutMadım İhanetiNi KALßimiN KıyaMeT Alametini VeReyimdé Al Gİt EmaNeTiNİ SoyLeseNe HanGi KurŞuN Senindi.. Param Pulum Yokki TahtıM Tacım oLsuN éFenDi DeiLimki İtibaRım oLsun Cigaram Tıka ßasa EsrarLa DoLsuNßírdé yanımda Sèvdígím oLsuNoLeNé Kadar İcmezsem GèncLigim ßana Haram oLsun ..! uNut GitsiN diyoRsuN koLay oLsa uNuturdum ßiLiyorsuN ..! YaLnızLığıM Yanımda Kimsé oLmadığındaN DéğiL YaNıMDa SeN oLmadığıNdaNdıR.. SaßRetmeye değeRsiN .. Unutma seN ßenDe ßitaneSiN !! Şimdi Cék Git yoLuna..Yalan Aşklara..YoK aRtik ''éyvallahım'' yuRekteN Vuranlara !! Kim déRdi Ki ßi Gun KayboLacaksıN..Olduğun Yerden Savrulacaksın..Kendini Ararken Kendini ßoşLukta ßulacaksıN.. Alayına GideR DemediK mi CefaLarı Cekmedik mi Ah ßé KanKa ßizdé SevmediK mi .. Keşke Her Aşk Mutlu ßitseKeşke Her Gercek Sevgi Layık oLanda KaLaßiLse veya Unutmak Mumkun oLaßilse !! Ne iLktin Ne Sondun Hayatımda Sadece ßir OyunduN SevgiyLe Doğdun NefretLe soLdum UzgunuM Canım Ama uNutuldun.. Sevmeye EngeL deiL MesafeLer ! Gecici ßu AyrıLık..ßir Ruya FarzeT..Sonunda ZafeR ßiziM oLacaK SaßreT..! Donuşu Yok GeLemem Artık GeLipte SeNi ßuLamam Artık ßırak u Sevda BoyLe kaLsın KadeRe İsyaN Edemem Artık !! KoLuMuzDa OLmasaDa SevgiLimiz AleMe YeTer Kim ßilir Kimler Var Şimdi kaLßinde..Sen beni Unuttun Coktan ßelkide..Ben haLa Yaşarım Eski Gunlerde.. SeninLe İntiharıN EşiğiNdé JiLetLé DamaR méSafesiNdeyiz.. KaYBeTTiK SeVeRKeN YoRuLDuK DeNeRKeN BaNa SaBıRLaR DiLeRDiN SeN PeS ETTiN BeNDeN ErKeN.. UğRaşamam DunumLe DunumdekilerLé ßen YarıNa ßakaRım YanımdakiLerLe ..! Daha ßoyun Bi Karış Beyefendi oLmaya CaLışş..Peşimde doLaşma Otur Dersine Calış ! Her Soze Verecek Cevaßım Var Ama Bi Soze ßakarım Soz mu Diye ßirde Soyleyene ßakarım Adammı die.. Hayatta Hic Sevme SeverseNde BeLLi EtMe Cunku SeveN SeviLmez SeviLeNde KıyméT ßiLmez.. Kurudu Gozyaşlarım Kimseyi GormuyoR..İcimde ßir Yer Hep ''oNu'' İstiyoR.. Zincirlere VursaLar Zamanı DurdursaLar SırtımdaN Vursalar Topragada KoysaLar BU SEVDA BİTMEZ Sevdigim !! ''TopraK oLsada TuM VucuduM'' oLumuNe SevmiştiM DieceK oLurduM Sen Bizi ALeme DeğiL KaranLık Coktumu GeceLeRe Sor.. Sahipsiz Bakışlarının Sahißi oLmak İsteRdiM.. SeN GuzeL Bir KızsıN LiseLißeN İsé Acıma DuyguSu oLmayaN ßiR SeRseRiSenin eLindé EsKisi Gißi kaLém kağıTßeniM VucuDumda JiLeT İzLeRi.. Pasa Gonlum İstersen SeveriM ZorLama İstersem SevdiririM Diyeceksinki Nereye KadaR ßu HavaLaR ? Kim Takar ! DevraN Donene KaDaR..!! Kalbim Kırıla Kırıla KIRMAYI da Oğrenecek..!! Kasmaz ßéni ***** GonuLLeRiN Sevgisi AsıL KoyaN DeğeR VerdikLerimiN S....R oLup GitMesi !! YureğiN Varsa geL SevgiN Varsa geL HasretiN Varsa geL SeveN İnsaN Tanımaz EngeL..! Dost Vurulunca Değil Unutulunca Kahrından Olurmuş.ßiz Dostlarımızı Kır Cicekleri Gißi Avucumuzda Değil KurşuN Yarası Gißi YureğimiZde SakLarız ! SéN CıtıRsıN En ßasitİndéN kıRıLıRsıN deLikanLı TerketmeZ Terkenidé AFFETMEZ !! ßeni ßir ßen AnLarım ßide YaradaN..ßana ßi Ben Lazım ßide Beni Anlayan..! Taş KaLpLisin Ama BeniM Dunyamda Teksin İshte.. Sanmaki Adını Bir Başkası Silecek SeninLe Başladım SeninLe BiteceK !! iLk déiLsin AffeT ! SoN DeiLsiN DiKKaT Et !! ßen Seni SevmekteN DeiL AffetMekteN VazgectiM ! Arada ßi kéméri sıkta du$mésn o sahté ki$iLiin(= ßén sénin tuwaLétindé yuzmuorsam séndé ßénim havuzuma i$émé..!! ßirßirimzdén ßa$ka ßir céwap ßuLamadık... ßir$éyLér ßana iLk a$kımı hatırLatsada son a$kım séndın asLa anLamasanda OyLé sıkı sarıLmı$Lar ki KaLpLéri kırıLmı$.. KırıkLar ruhLarına ßatmı$... ßéLki akLım ßir dénizdi ßén ßouLdum.. qittim dié yuzunuz quLmésin warLıım yétér huzursuzLua SéNDéN FaRKLı TéNLéR...Né KadarDa SéN' Lér? Ya a$k ßitti ya zaman. İkisindén ßiri…. HaLa yanaqımda qozya$ımın izLéri Artık susuyorum… SozLérim ßitti.. MutLu sonLa ßitén hikayén oLamam..(!) éLLérindén tutsam iyiLé$méz yaram.. Yuzuné ßaksam.. Aynı a$kLa ßakamam.. qorduqunu diiL hisséddikLériny annad ßana vé hissédémédikLérini.. sén qéLmédin..!Sénimi ßéndén aLdın..!Sévqini aLmaya sénin ßiLé qucun yétméyécék.....!! yuréinin ucuna 1 ta$ ßaLaıß suyun dißiné mi attın saLak s10 oLarak qéchén zamana inad doktor hich1 yaraLının acısını duamasky. qidérkén arkana ßakma. aL sévqimi yumruunun iciné. kéndi yaLanıma ßiLé inanıorum ßéni kéndi haLimé ßırakın... ßizLér n kadar yaLnızız déqiL mi? taßi ki dé haır. ßénimLé konu$an qoLqéLér far. a$ka césarétimiz yoksa ßa$ka zaman qoru$uruz Séni Sévén KaLßé ZuLum ét ét édéßiLdiqin KadaR ßutun yoLLar Sénin OLsun qit qİdéßiLdiqin KAdar.... KaLBiMin MezarLıkTan Tek FarKı; qomDukLeRimin KeFeNSiz oLMaSı Emeğe Saygı Lutfenn...!! __________________