Msn BooMmmm (kendii buluşumm)
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Msn BooMmmm (kendii buluşumm)
-
26-09-2019, 22:59:12beylerrr anlattmayaaa başlıyorumm amaa inşlll emeğiminn karşılığınıı weririsnzz neyseee buunuu benn buldumm amaa başkaa arkadaşlarrdaa biliyodurr kesinn amaaa ben genee anlatimm şimdii arkadaşşlar msnn booomlatmayıı anlatıyorumm ..... Arkadaşalrr buu olayıı yapmakk icinn tabikii karşınızdakii birazz saff olmasıı lazımmm .... şimdiii karşımızdakii kişiyee diyoruzz kiii... - yaa arkadaşımm benimm msnn de sorun warr şifremii değişemiyorum - nasıll.. - yaa senn yardımm ede bilirmsnn - ewet ( buu kelimeyii deyincee işş bitmiştirrr ) -yaa benn şimdii sanaa maill yollicamm snn o maildekii linkii bana yollarsann biterr işş okadarr - haa tamm senn yollaa ozmann ewett arkadaşlarr boylee bii konuşma yapıyoruzz meselaaa maill işinee gelinceee şimdii parola sifırlaa mailii yolluyorumm oo boomlanacakk kişininn msn mailinee orneğinn [email protected] kişilii şaısınn e-mail sıfırmalaa yolluyoruzzz karşımızdakii dee saff kendinee gelenn mailiii bizimm mailll sanarakk sizee linkiii yolluyorumm linkiii yolladıığıı zmann işşş bitmiştirrr msnn boommm herşeyy icinn tşklrr benn boylelliklee 50 60 tanee msn boomladımm sizede başarılarr arkadaşlarrr okyetoo eğerr rapim olsaydııı videoo anlatımıı koyardmm amaaa olmadıı neyaplmm sizzz yardımm edinnn hadii kolayy gelee arkadaşlarr +++rapppp okeyy __________________