En anlamlı bakış, Bir cift ıslak gozde saklıdır. -Cok şey anlatır. Cunku dil bağlanır, yurek konuşur- Sanki butun şarkıar senin icin soyleniyor Sanki butun şiirler hep sana yazılmış. Ve sanki, seni anlatıyor izlediğim butun filmler.. Cok garip.. Sanki hepimiz, seni sevmişiz..
Eğer hayatınızın herhangi bir anına gidip orada sonsuza dek kalacaksınız deseler, yalnızca iki şeyden birini secmek isterdim. Biri, o bahcesindeki ağacın dalına asılı salıncakta sallanırken. Oteki, butun hayatım boyunca en cok sevdiğim adamla opuştuğum ilk gun. Herkes aşık olmanın ortak dilini bulup yazmaya calışıyordu. Ama aslında bu kadar basitti işte;birini optuğunde salıncakta sallanır gibi hissediyorsan aşıksın.
Bazen hoşcakal demen gereken zamanlar vardır. Acıtmasına rağmen denemeyi oğrenmelisin. Biliyorum, gitmene izin vermeliyim. Ama biliyorum ki nereye gidersen git asla uzakta olmayacaksın. Cunku parlak bir yıldızın ışığı gibisin. Yaşamımda parlamaya devam edeceksin. Hicbir mesafe bizi ayrı tutamaz. Sen benim kalbimde olduğun surece bu gozlerden hicbir gozyaşı duşmeyecek. Cunku aşkın gercek sevgisi asla olmez. Sonsuza dek canlı kalır. Zaman sahip olduklarımızı alamaz. Birlikte olduğumuz zamanları hatırlayacağım. Zamanımızın bittiğini duşunebilirsin. Ama sen hala benimsin…
Kadın olmak masallarda bile zor . Ya 7 tane minicik adamla yaşarsın . Ya kurbağa opersin . Ya en sevdiğin meyveden zehirlenirsin . Ya kuleye kapatılırsın . ... Ya saclarını elin adamı tırmansın diye uzatırsın . Ya gece 12'de kulkedisine donuşursun elbiselerin yırtılır . Ve en kotusu seni yalnızca ayakkabı numarandan tanıyan bir aptala aşık olursun ...
Ben; -Seni hala sevdiğim icin kendimden nefret ediyorum. -Sana hala ağladığım icin kendimden nefret ediyorum. -Hicbir zaman gelmeyecek bir mesaj'i beklediğim icin kendimden deliler gibi nefret ediyorum. -Acı cektiğim icin kendimden nefret ediyorum. -Değmeyecek birine uzulduğum icin kendimden nefret ediyorum. -Seni ozlediğim icin kendimden nefret ediyorum. -Senden nefret edemediğim icin kendimden nefret ediyorum. Cunku senin bunun nasıl bir şey olduğu hakkında en ufak bir fikrin bile yok. Gorduğum anda hızlanan kalp ritmimden haberin yoktu. Başını omzuna koyduğumda,sonsuz huzur bulduğumdan da. Fotoğraflarını her gorduğumde yuzumde oluşan o salak gulumsemeden sonra gelen gozyaşlarımdan da. Ozlemek senin icin basit bir kelimeydi,beni ise olduruyordu icten ice.Tum bunları anlamadığın icin sana kızamam ki. Bende istiyorum sevgilim , Ayrıldığımız andan itibaren ozlemeye başlasın beni, kıskansın ama cok trip atmasın. Hatalarımı gorup beni uyarsın, her şeyi beraber yapalım herkes ozensin. Onun yanında sacmalayabileyim ve o bunu normal karşılasın. Ne severim ne giyerim nereye giderim hepsini bilsin. Beni koşulsuz hicbir şey beklemeden karşılıksız sevsin.