arkadaşlar ben bi strateji oyunu oynadım yanlış hatırlamıyorsam 2002-2003 veya daha yukarısı .oyun dediğim gibi strateji oyunu empire serisinden mi bilmiyorum.ama yine yanlış hatırlamıyorsam sierra oyunuydu.ve oyundaki işciler gri elbiseli şalvar gibi pantolonları buğday sarısı, başlarındaki şapkada kırmızı bir tuğ var.hayalimde canlandırınca ispanyol diyesim geliyor.mesela işciye emir veriyorsun.yere bir şey serpiyor boğurtlen gibi bir şey cıkıyor onu topluyor.askerler kızmızı elbiseli.para ve gucunuz arttıkca lwl 1 2 diye yukselte biliyorsunuz.bunlar romen rakamıyla oluyor.oyundan ornekler verecem ancak bir cok oyunla aynı ozellikte.mesela ev gibi bir kayık var ona asker işci doldurup karşıya gecirebiliyorsun.haydut kayıkların var.sonra oyunda askere yada işciye bir hayvan oldurtebilip et deposuna koyulabiliyor.işciler buyuk evlerden cıkıyor ve cıkınca can calıyor.yerin altına gonderebiliyon maden işi icin.lwl atladıkca gelişiyorsun.oyunda birden fazla duşmanın olabiliyor.ve sen onlara saldırmadıkca onlarda sana saldırmıyor eğer sen saldırıp bırakırsan bi daha peşini birakmıyorlar.değirmen yaptırıyorsun etrafında otlar bitiyor.okcular,atlılar,topcular,tufekli olan askerleriniz var.kusura bakmayın ancak bunları soyleyip sizden yardım istiyorum başka bir şey aklıma gelmiyor.tşk __________________