İntikam Saati Oyun Karakterleri - Hector Elia - Pablo Ramiro - Salvador Ramiro - Salvino Vidal - Mateo Hugo - Garcia Rai - Calvino Alba Bizim Yonlendirdiğimiz Karakter ; Hector Elia
Oyunun hikayesi tamamen bana aittir __________________
Oyunun Gectiği Yer : İspanya
Hikaye Hector Elia 8 yıl once kimsesizler yurdundan Hernandez Ramiro tarafından kacırılan bir genctir. Hernandez Ramiro eski mafya babasıdır. Yaşlanmış ve yorgun olduğu icin işleri devredecek birilerini aramaktadır. Bu iş icin en doğru ismin Hector Elia olduğunu duşunur cunku cocuklarını bu işlerden uzak tutmak peşindedir. Tam Hector Elia'yla konuşup işleri ona devredecekken mafya alemine yeni giren Salvino Vidal Hernandez'i oldurur. Hernandez'in ikiz oğulları vardır. Bunlar Pablo Ramiro ve Salvador Ramirodur. Pablo ve Salvador Hector Elia'ya ulaşarak ondan yardım ister. İki gencinde artık tek arzuları babasının intikamını almaktır. Ancak Salvino Vidal'e ulaşmak icin bir cok tehlikeli isimler ile mucadele etmeleri gerekir. Bu da o kadar kolay olmayacaktır. Hector Elia Salvino Vidal'i oldurerek hem Hernandez Ramiro'ya olan borcunu odemek hem de onun oğullarına yardım etmek ister. Salvino Vidal ilk başlarda her şeyden habersizken sonra o da durumun ciddiyetini anlar. Pablo Salvador ve Hector'u cok zorlu yıllar ve mucadeleler beklemektedir.