Eğer barış istiyorsan savaşa hazırlan [Oyun Hikayesi]
Oyun Dünyasý0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Dünyasý
- Eğer barış istiyorsan savaşa hazırlan [Oyun Hikayesi]
-
26-09-2019, 22:44:05Karakterler Sezgin Birkan Servet Birkan Zulfu Karanlık Yıl: 1988 Yer: İstanbul Mekan: Kendi halinde cekirdek bir ailenin evi. Anne, Baba, Bir bucuk yaşında bir erkek uc yaşında bir kız cocuğu. Sabah kahvaltısı yapılıyor evin arka bahcesinde. Bir grup tim iceri gizlice girer. Aileyi capraz ateşe tutmak icin yerleşirler. Bir, İki ve uc işareti ile birlikte ateş acarlar. Evin babası olur. Cocuklara dokunmazlar. Anne ağır yaralıdır. Video olarak izleriz. Cenaze torenini izleriz. Turk bayrağına sarılı tabut. Şehit olan emekli ust duzey bir devlet adamı Sezgin Birkan’dır. Mekan: İstanbul Yedikule Zindanları Her yıl dunyanın farklı yerinde toplanılan İllimunati orgutunun toplantısına şahit oluruz. En alt katta yuzu maskeli 7 kişi vardır. Ust katta onları izleyen yuze yakın yuzu maskeli kişi vardır. En ustte orgutun başkanı vardır. Hepsinden farklı cuppesi ve maske vardır. Latince konuşurlar. Orgutun amacı her ulkeyi kendilerin yonetmesidir. Bu uğurda karşısına cıkan her vatanseveri yok etmektir. Turkce alt yazılarla konuşmaya şahit oluruz. Sezgin Birkan’ın olum emrini bu orgutun verdiğini oğreniriz. Yıl: 2010-07-06 Yer: İstanbul Mekan: Beşiktaş Yer Altında Bir Tunel. Siyah saclı uzun boylu bir eleman ağır adımlarla yurur. Kahramanın adı Servet Birkan’dır. Devletin gizli bir orgutu olan OHD’nin ajanıdır. (Ozel Harekat Dairesi )Tunelin cıkışı bir villanın korusudur. Tunelden yukarı sessizce cıkar. Ağır adımlarla villanın icindeki tum elemanları susturucu ile temizler. En sonunda bir oda girer ve yatakta yatan adamı durterek uyandırır. Uyanan adamın gozleri fal taşı gibi acılır. Adamın ismi Zulfu. Zulfu: Kimsin. Servet: Ben Sezgin Birkan’ın oğluyum. Zulfu: Sen ha. Senin ne işin var burada. Burada ne arıyorsun neden geldin. (Korkuyla kekeleyerek konuşur.) Servet: Ben yıllardır bugunu bekledim. Babamın intikamını almaya. Sen ve senin balığı olduğun diğer 6 kişinin azraili olacağım. Tabi başkanınızın da. Zulfu: Dur yapma. Servet iki el ateş eder. Biri alnına biri kalbine. Bu onun imzasıdır. Alnında kurşun kendi icin kalbindekini kardeşi icin cıkar. Ve oyun başlar. Servet’in illimunati orgutunu cokertmek gorevi. Hem vatanı icin hem intikamı icin bu işe girişir. Sistem Gereksinimleri Sabit Disk alanı: 10GB İşletim sistemi: XP / Windows Vista / Windows 7 İşlemci: AMD 64 3200+ veya Intel Pentium 4 2.8GHz ya da daha iyisi RAM: 512MB RAM (XP) / 1GB RAM (Vista) / 1GB RAM (Windows 7) Ekran kartı: Shader 3.0 veya daha iyisi 256MB ATI Radeon HD 4800XT __________________