selam arkadaşlar, forumda şu ara kimse bişey yazmıyor, galiba herkes toptan oynamayı bıraktı canım cok sıkılıyo, onlarca oyun denedim, hicbiride beni tatmin etmedi acıkcası, hala talisman oynamak istiyor canım. bağımlılık yapıyo, bu yuzden yeni başladıysanız 1 sene sonra mutlaka bırakın benim 3 yıl oldu başlayalı işster istemez her oyunu onla kıyaslıyorum. neyse bu kadar laf salatası yeter. suan oynadığınız private varmı? varsa oyunun ismini ve karakterinizin ismini yazıp neden onu tercih ettiğinizi soylermisiniz? oyunlar tek başına hic cekilmiyor. işte benim en son oynadığım; * Tales of Talisman 90 lvl tamer ad: Hydra oyunu oynama nedenim; yeni map (boss arena) ve 60 70 mor setleri, mor amulet ve mor silah, yan talisman alınabiliyor olması gibi ozellikleri. ha bide komik yeni petleri su ara pek girmiyorum, dediğim gibi tek başına sıkılıyorum kasmak gelmiyo icimden ................................ neyse sizlerde nerde oynadığınızı, karakter isminizi ve kucuk bir acıklama ile server ozelliklerini yazarsanız birlikte oynayabiliriz. __________________