sewenLer byLe sewsin, sewmeyenLer beri qeLsin, kusursuz biri varsa, qokten zembiLLe insiN.! kalbimde herkes engelli bitek sen onlinesin matematik ustune tarih ustune fizik ustune gelmeyin ulen ustume ustume SENİ SEVİYORUM DİYORSUN MADEMKİ SEVİYORSUN CEHENNEME BİLET ALDIM SOYLE GELİYORMUSUN? AşK YaSaK SeVgI YaSaK NeYmIş eFeNdIm yAşIm uFaK aŞkım tatLIm fLn bi baqDım baNa oLmuŞ oLan. sEvgiLiLer Gunu GeLmE Bizi GerMe. ऐ(,YaşAsıN KoTuLuq,)ऐ oZntLiği MEziYet SAnnLaR VarR ..? converse_qien_mazzum_qoylu_ chokta tınNN triBune WıNN WıNN...! // ђéя sécίş, bίя ωazqécίşтίя..!! / єνєтℓєяιм уαℓαη αℓαуιηα ѕℓм χ) *"X'e déqér wériP Y'yi ßuLacaqına ßaNa déqér wéR a$K'ı ßuL" нαу нαу ,,ηє ιѕтєяѕєη ѕαу ѕαу ,, вєη¢є ѕєηιη αѕкιη ℓαу ℓαу нα∂ι σgℓυм уαℓℓαн ѕαηα вαу вαу..! 1 choK sıkıLdım..2 neyDi ya unuttuM xD inSan oğLu naNkorduR değer weRmez kimseye .,bende inSan'm sonucta fasLasıNı bekLeme . . KooP =P CosssHH =D HaYaT saTeN BosHH =)) Ama benim ucmam gereeek istemiyorum ders calışmak ! $éNiNn qißéé éziq qoRmeDm a$qHm.. Duğunlerde yanına gelip seni durterek "sıra sana geldi" diyen yaşlılardan sıkıldıysan sende aynısını cenazelerde onlara yap... *ßir érkeĞe Sadıq OLmk DiérLérine HakszLıktr Choq kırgınım uyusam bitermy?dizlerim choq kanadı buyusem gecermy? PheN soqAq laMbaSı deiLimqiE heR 10 metRede bi raStLaaSın…… SéN yoxAn.. 1 ßa$Kası waR.. kutu kutu pense elmamı yerse icimdeki cocuk geriye donse... xD [ ● ‡ ѕнıмαяıq ‡ ● mız mız olup da beni Kaybettin ! ] Dunya Kerhanesinde Bakire Deqilsin Tecavuz Edenler Var :P KirpikLerim TitremeKte KorKuLarımDan ..! oiii ! FasLa DaßDum Saa qOzumDé buyuttukLeRim,qOtumLe quLduqLerime es deqeRmiss KendiiNiii bi boK saNanLar qerCekten Sandıqınız qibisiNin KalmaSı qeRekenLer Zatii yanımDa s*kTiir oLup qideNler qimin umRunda .. yuReiimdeKi yoL tenHa g*tuN yerSe qeCerSiin aDam oLanıda qorDuk aNCa LafLa seFerSiin . No aSk No DırDır Yes Makara Yer qırqır Ben eşekten şekeR esirgemedim ki ...Eşek yapısı gereği ottan hoşLanıooo.. ! Maybe One Day... Kaybettin beny..Ama uzuLme..! sana c0k kız fR kaLdırım koseLerindéé.. ßazı,inSanLaR Bana GuzeL vE ßoqTan Yasamayı OqReTTi benm ki bu... bende browni sevioree..ama Okuzzz gibi yemioree...x.) sarmıo artık yaşamaq..azraille oturup zar mı sallasaq