aLbimn muhrunu aCan tek anahtar né oLur snDé terk étmé ßéni LumDén korkmuyorum Da ték korkum unutuLmak a$kın caLar saati kopya kaLpLér uyku ßoLDu hucRéLérimin hér ßiriyDi kansérin yémi !! soLéDikLérimDén cok sakLaDıkLarımDa sakLıyım wé qizLéDikLérimDé qizLiyim ßéni anLamak iCin konu$tukLarımDan cok sustukLarıma kuLak wérin aRanıyor sahißi ruhumun hayata anLam yukLuyorum ıııııııı[]ıı %99 sénsizLiktén Doğan séssizLik DoLu oLan = DoğruLuk sonsuzLuğun quné$iDir nasıL oLsa Doğar Tum umitLérim sénDéyDi! // Hér zaman ßoyLé oLmam ßéncé fayDaLan ßu DurumDan [] ! A$k oLunca konu qéLmiyo sohßétin sonu !! masaLLar qérCék DéiLDir né kaDar hayaL étsénDé éski yérini kaLßimDé aRama GozumDén akan séLé karış†ın ! aLLahı^ım yağmur yağDır yérzuné pisLikk cokk !! soyLénmémi$ sozLérim war !! Siz entel dantel işlerle uğraşırken biz arka sokaklarda racon kesiyorduk έllέя qunåhKåя diLLέя qunåhKåя ßir ¢åğ yånqını ßu ßutun dunyå qunåhKåя ! нαу нαу ηє ιѕтєяѕєη ѕαу ѕαу вєη¢є ѕєηιη αѕкιη ℓαу ℓαу нα∂ι σgℓυм уαℓℓαн ѕαηα вαу вαу! boS biRakdim niCk yeRini heP boMbo$ aRka mSnde neLer oLuyor Seиi oyle sevdiм ki koяkмaм seиiи iciи olмekteи . Seиi oyle sevdiм ki bıkмaм seиiи icin aşk azabı cekмekteи. Seиi oyle sevdiм ki cekiимeм seиiи iciи ceheииeмde alev alev yaимaktaи. Seиi oyle sevdiм ki seиdeи hicbiя zaмaи vazgecмeм. cuиku seи vazgecilмessiи . cuиku seи bitмyeи hasяetiм . diимeyeи sevgiмsiи.. Herzaman bir BAHANEM war !!! Cunku ALBENİ yiyorum ... Zengin; cok mala sahip olana denmez, zengin kalbi olana denir.. ''Allahim'' ; Bana Degisebilecek seyleri degistirmem icin 'guc' , Değişemiyecek şeyleri kabullenmem icin 'sabır' , ve bu ikisini ayirt etmem icin 'akıl' ver... İnsαnLαя ucuρ gideяse meLeкLeя αğLαя... Biz en iчi oLαnα кαdαя αşк cevαρtıя.. (: Hic kimse bir aşkı onarmaya kalkmasın..Kaybedilmeye değer en guzel anında bitirilmişse.! (: _____єqєя a$к вuγSa Sєωqi вuγSa İ S т є м i γ σ я u м (!) вu şєhiя SєηSiz γaşaηмaz σLdu d a γ a η a м ı γ σ я u м.. hσş qєLdiη huzuη quLмuγσя γuzuм .. Guzel msn nickleri , guzel nickler Nehirler bana akarken bir damla icin uğraşamıcam xD ѕαнiρ σLαмαdığιм вişєу ναяѕα єğєя уєтєяiη¢є iѕтємєdiğм iciηdiя... Ben Yar Kendimi Bildim Bileli Bir Sana Aşık,, Sana Deli Seninle Actım Bu Gozleri,, Seninle Kaparım Ancak... *Hic kimse bir aşkı onarmaya kalkmasın..Kaybedilmeye değer en guzel anında bitirilmişse.! (: __________________