Lutfen,Gormeyeyim Seni Bir Yerlerde,Karşıma Cıkma..KonuşmayaLım,BakışmayaLım Ne oLursun..!Daha fazla tukenmeye takatim yok. . . YorgunLuk,KırgınLık Hepsi Gelirr Gecerr ! Her şeye rağmen YaŞaMaK GuZeL Ya bu ateşi sondur, Ya beni oldur ..Ya da bu kalbi bedenden sur!! ßoŞ konuŞana soyLiyCek SoZum! ßoŞ İnSana haRcıyCak Zamanım YooK bu GUNE KADAR NASIL BAŞIM DİK GEZDİYSEM SOZLER İCİN YERE BAKMAM BİLE.... Kırgın msn nickleri ben bu yuzden hic kimseden gidemem gitmem...UNUTAMAM ACI TATLI ne warsa hazınemdir!ACIDIR insana kattığı değeri bilirim kusemem...ACIDAN GECMEYEN ŞARKILAR BİRAZ EKSİKTİR!!! her vazgecisin bir ic hesaplaşması ve bir mağlubiyeti vardır ama her vazgecen kaybetmiş demek değildir. kazanmak icin bazen cekip gitmek gerekir seni seviyorum diyene inanma yol ver,beni en son bırakıp gidende beni herşeyden cok severdi... Bırak gitsin , sevmeye cesareti olmayanlar icin aşkı tuketme , hakkını verki adı AŞK olsun YALAN değil... hayatımda en mutlu olduğum an bir gece gorduğum ruyadadır. OyLe ßi Hayat Ya$adımki Son YoLcuLukLaRı Erken Tanıdım OyLe Cok DeğerLiymi$ ki Zaman Hep AceLe Etmem ßundan AnLadım NoqTa KoNmuŞ BiTMiş En GuzeL hiKayem... DenizLri Seviyorsan, DaLgaLarıda Seveceksin SeviLmek İstiyorsan, Once Sevmeyi ßiLeceksin Ucmayı Seviyorsan, Du$meyi de ßiLeceksin Korkarak Ya$ıyorsan, YaLnızca Hayatı Seyredersin!... Varlığımın değerini bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim bak omur geciyor aşkım SANA VERMEZSEM KIME VERECEGIM, kalbimi seni sevmezsem kimi sevecegim, gel hadi var mı benim gibisi Bu garip bir veda olacak Cunku aslinda hep icimdesin Ne kadar uzaga gitsem de Gittigim her yerde benimlesin Aslında bende isterim Emeklemeden koşmayı Guzel elbiselerle Makyaj yapıp dolaşmayı Aslında bende isterim Duşunmeden konuşmayı Kucuk bir oyun icinde Onemli kişi olmayı AnLatack HikayeLrm Bitmedi Henuz,AnLaşack DostLarm Tukenmedi!!YorgunLk,KırgınLk Hepsi Gelr Gecr,Her şeye rağmen Yaşamak GuzeL!! Anne bnm Ucmam Gerek !! İstemiorum PiLav YapmaK Anne Ben AşKa İNaNMaM,Once Aşık olmam gerek Bu Aşk Havuz ProbLemi,Yeni fark ediorm!Yazmıştım denkLemini,Girdim Yuzemiyorum!Zamanın KızLarı BalıkLama!!AtLama Diyemiyorum..
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- KişiSeL iLetiLeR (Yeni)