NonStopMasters Klasigi=> Ozensenizde, Ayak uyduramazsınız ;)
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- NonStopMasters Klasigi=> Ozensenizde, Ayak uyduramazsınız ;)
-
26-09-2019, 22:29:44Merhaba Arkadaşalar Bir Sure Aradan Sonra Tekrar Sizlerleyim Eftikten Sozlerimizle Devam Ediyoruz Sadece Bir Teşekkur Yeterli Repe Filan Muhtac Degiliz Dip Not : Yorumsuz Calmayınız ! HayatLa ''İddia oLmaz'' DediLer , İnat Ettik Tum UmutLarımızı ''Suprize ßasmaya'' ßen yanından gecerim , Sen kendinden .. ) Titriyor eLLerim, Sanmaki Seni ozLedim ! Sıgaranın Krizindeyim . . ' Cehennemin Dibindeyim Dese.! Yanına Gidecek Kadar Cok Sevdik BazıLarını..!! ' Benim İcin Herkes İyi Fakat Herkes'Le İşim OLmaz... Sıradaki Kufurum , Seni Hep Affettiren O GuLumsemene GeLsin ''Hep İcine atan...." hicbir şeyi kafasına takmıyor Gibi gorunen.. Mutluluk rolu oynayan Ben , artık Rolumu iyi oynayamıyorum..! Bayan fotoğraf cekiLdiysen , eLindeki kırmızı tuborgu aLabiLirmiyim ? * MutLuLuğun Sırrı EzeLden Beri BeLLiydi .. Unutma ! ~ PoLyanna BiLe MuptezeL'di * Fazlasına değil , Farklısına ihtiyacımız var . . Boşuna uğraşmayın! Ana sutuyle Adam olmayan,inek sutuyle hicbişey Olamaz...!! Erkekler Odundur Diyen Kızlar Ormanda Gezmek icin mi Makyaj Yapıyorsunuz Her Şeyin Guzel OLMasını SaqLayaN YeşiL'Lik mi Yarasında dikişi olana sorulur mu acısı. Ceeek bakışlarını gozlerimden, 'aşk bu şeytan doldurur'. Diyorlar ki cok guluyorsun. . Sizde haklısınız , Ağladığımda kimse yanımda yoktu. . Bazıları şukretmeyi. . Bazıları ise kufretmeyi oğretir insana. . (; 'Ne kazandığını bilmiyorum ama. . Umarım beni kaybettiğine değmiştir. . Ruhun'u mutlu edemedikten sonra, Cebini mutlu etsen ne Fayda... NarqiLenin dumanina benzer HayaLLerim sadece beni zehirLer. . 'Gidene Dur Deriz ama İsrar Etmeyiz. . Ozensenizde, Ayak uyduramazsınız Bana Mutluluğu anlatma! Cok biliyorsan "YaŞat" Herkeze İyi ForumLar Bir Sonraki Paylaşıma Kadar Goruşmek Uzere __________________