Merαk ediyorum dα, Gozlerim seni gormeden once αcαbα ne işe yαrıyordu ? Bu gece kαcırcαm uykumu benimlesin, Sevgilin merαklαnmαsın Emin Ellerdesin.. Seni zerre kadar sevmeyen birine aşkım demek, Seni zerre kadar uzmuyor bunada " Kalıbımı Basarım!! " Ya herşeyi unuttur ; Yada herşeyi UNUT DUR !!! Bαri son bi sigαrα verde rαhαt rαhαt αğlıyım.. Kαnα bulαndı kαldırım, Sαrhoşum Beni Kαldırın.. Yaşarken olmek, oluyken nefes almak demektir, E oyleyse bu seni olumden de cok seviyorum demektir.
Hicbir resmin gecirmiyor kalbimdeki hasarı. Sen; bugune dek şeytanın yaptığı en buyuk tasarım. Adın olene kadar kulaklarımın kupesi. Seni kendimden dahi kıskanıyorum ulan var mı otesi! Aklıma geldiğinde ayağa kalkıyorum o bicim ; Eline dokunduğunda acaba neresi kalkıyodur o picin? En zengin muşterisiyim gormediğim gozlerinin Hic gormediğin birisi bu kadar ozlenir mi ? Duygularım yok ortada. Kesin sen aldın. Kalbim ucuz bi pansiyon ama orda bi sen kaldın... Dunyada akla değer veren yok madem , aklı az olanın parası cok madem , getir şu şarabı , alın aklımızı.. BELKİ BOYLE BEĞENİR BİZİ ELALEM.. Bazen saatlerce yatakta tavanı seyrettiğim oluyor ama siz bilmezsiniz o tavanda neler olup bitiyor, Hayaller. mutluluklar, anılar.. Seni yolda kaybettiğim icin bağımlıyım.. "UNUTMA!!" Ben kalbinin en sadık muptelasıyım.. Canım pahasına mutluluğa koşarız.. Gozyaşımdan bir sel yapıp kayığa biner kacarız.. Şimdi soyledim ; ben ateşin buzdan maşası ; Kalbini basıp bağarıcam kim ulan buranın paşası.. BİTTİ ARTIK, Neredeysen orada kal kızım.. Nasıl boyle masum durdu o şeytani kırmızın.. Ne Sigara Ne Alkol Aklımdan Almıyor Seni ; Kafam Ayıkkende Sayıklıyorum İsmini.. 2.Eklenen Sozler Keşkelerden merdiven yapıp tırmanıyorum kalbine ; Ne olur en uste geldiğimde merdiveni geri itme.. Kader buyuk bi carşaf olup her ikimizide sardı ; Lakin seni ayıklamayı unutmuş bak bu yuzden YANIYORUZ.. Bu yaşıma geldim ne gelenim var ne de gidenim; Biri kapıma kadar yuruse bacaklarımı keserim... Sırata ramak kaldı sen dedin ki zaman var ; Şunu bil ki benim icin bu oda kadar zaman dar.. Senle aşk arasında oynandı en buyuk derbim ; Kazanan sendin kaybeden de aşkdı -Neden şimdi aşkın değil benim gozum yaşlı? Yanıyorsam sondurme sende yan benimle..Ya da Ateş suya donebilirdi bir kez dayan demenle
3.eklenen sozler
Herkesin inandığı bir şey vardır bu ***** koduğumun hayatında, -Benimkisi de sensin ne yapayım. Ben bile kendimi anlayamamışken ; Gelde COZ COZEBILIRSEN... Hayatım Boyunca Vazgectiğim Şeyleri Bilseydi Bazıları , Bu Kadar Şansını Zorlamazdı Pimi cekilmiş bir el bombası gibi duruyor avcumda resmin ! Yasal olan tek uyuşturucudur, GOZLER.. Devamı yorumlarda.. __________________