Pek sevgili forum ahalisi; bugun itibariyle popoevrende yeni bir cağ başlatıyoruz . Ehm, o kadar abartı olmasa da eğer tutarsa sıkıcı akşamları daha eğlenceli getirecek yeni bir "proce"; PopoFm! Nedir bu PopoFm derseniz kendisi bulduğum beleş serverlarda yatan bir online radyo. Flatcast'in sitesinden ayarlanan bu radyoda şifreyi bilen bir kişi siteye giriş yapıyor ve radyonun kontrolunu alıyor. Daha sonra acılan menuden kendi bilgisayarında olan istediği şarkıları secerek calmaya başlıyor ve o sırada radyoya internetten girmiş herkes bunları dinleyebiliyor. Ayrıca radyoya girenler bir yandanda chat yapabiliyorlar. Bugun bir deneme acılışı yapmak istiyorum saat 23te. Daha yeni kurulduğu icin tahminimce aksaklıklar bozukluklar cıkacaktır. İlerleyen zamanlarda bunlarında giderilmesiyle ilgilenenlere yayın saatleri vericem. Yapmanız gereken calacağınız muzik turunu ve ne zaman calmak istediğinizi iceren bir mesaj gondermek bana (tabi bir sure sonra). Daha sonra eğer tutulursa forumdan duyuracağımız bir listeyle kimin hangi gun calacağını belirtiriz isteyen girer, dinler, muhabbetini yapar. "Forever role play" diyenler icin olay daha da atraksiyonlu hale getirilebilir. Orneğin oyunda siz bir rock grubu musunuz? Son albumunuzu yeni mi yayınladınız. Kendi arşivinizdeki beğendiğiniz şarkılarınızın isimlerini oyunda yazdığınız şarkılarınki olarak değiştirirsiniz ve bunları radyoda calarsınız. Bundan sonrada dileyen "ehe nası şarkı, slm asl?" olayına girmekte serbest. Keyifli olabilir, denemek isteyenleri bu akşam 11de beklerim. Sitenin adresi "www.kara-kule.org". Ana sayfadaki please click here to enter PopoFm yazan yere girerek radyoya girebilirsiniz. Şimdi girmekle ilgilenenler icin birkac not daha: Niye linkleri, bannerları ingilizce yaptın? Sen ozenti misin? -Bunu sadece turklerle değil başka yabancılarlada paylaşmayı umuyorum. Zaten başka birkac şey icinde gerekli bu yuzden ingilizce. Yaaa acılmıo buuu :'( -Panik yapmayın. Oncelikle siteye internet explorerla girdiğinizden emin olun oteki browserlarda (firefox falan) sorun cıkartabiliyor. Daha sonra sizden bir eklenti indirmenizi isteyecek. Orda cıkan indir butonuna tıklayarak kolayca kurulum yapabilirsiniz. Benim nickim niye cıkmıyor, guest395325832759327532 kim? -Siteye girince (radyo yayındayken) sağda login kısmı var. Oraya girip bir kullanıcı adı yazdıktan sonra kafanızda bir şifre sallarsanız o kullanıcı adıyla gozukuyorsunuz. Ancak şifreyi bir dahaki sefer o kullanıcı adıyla girmek icin kullanacağınızı unutmayın. Herkes oyundaki isimleriyle girerse daha iyi olur diye duşunuyorum. Şimdilik bu kadar, aklıma geldikce ekleme yapacağım. Bu arada yorumlarınıza, fikirlerinize ihtiyacım var. "Olmaz abi bu ne yeaaa, tolunay 2 cıktı bea" turundende olabilir "hocam ne mutişmişsin sen aaaa" turunden de. Ancak asıl beklediklerim geliştirmek icin gerekli duşunceleriniz, cekinmeyin. Ayırdığınız vakit icin teşekkurler. Sitede cıkan the stream is not avaible uyarısı sadece yayın olmadığı icin cıkıyor bir hata/problem değil. Birisi yayını alınca normal chat/radyo goruntusunu alacak o ortadaki boşluk. Bu yazı popomundo nun resmi formundan ALINTIDIR.Sitemizdeki popomundo oyuncularını bilgilendirmek amacıyla yapılmıştır..! PopoFm Link __________________