En iyi 20 FPS, 25 TPS gibi dosya konularımızın ardından duşunduk taşındık, sırada ne var acaba dedik ve kararımızı verdik. Gelmiş gecmiş en zor Boss’lar hangileriydi? 20 yıldan uzun suredir oyun oynayan birisi olarak sayısız Boss kesmişliğim vardır. Bu yazıyla birlikte, bu Boss’lardan hangileri en zordu, hangileri daha kolaydı gibi bir listeleme yapmam oldukca imkansızmış oncelikle bunu oğrenmiş olduğumu belirteyim. Zira her Boss icin yorum yaparken icimden, “vay be bu da ne kadar zordu şimdi hatırladım da…” dememden bunu anladım. Sonuc olarak ise, size yirmi maddelik bir liste cıkardım. Bazıları kendi kararım, bazıları ofiste yapılan kısa beyin fırtınasının hemen ardından ortaya cıkmış isimler ama hepsinin tek bir ortak yanı var: bize kırdırdıkları “gamepad”lerin ucretlerini odemeyi pek duşunmedikleri… Yorumlarınızı bekliyoruz, "en zor hangisiydi?" sorusunun cevabını bulabilir miyiz onu merak ediyoruz… Haydi başlayalım o zaman: Sephiroth - Final Fantasy VII Farklı formlarıyla surekli olarak dovuştuğunuz Sephiroth’un size verdiği akıl almaz hasar, oyunu 99. seviye olsanız dahi bitirmenizi oldukca zorlaştıran bir etken olarak hafızalarımızda yer etmiştir. Zaten dosya konumuza Sephiroth ile başlamasak ayıp olurdu. Final Fantasy seven sevmeyen coğu kişinin oynadığı Final Fantasy VII’nin bu son savaşını gecmek bırakın saatleri, olmekten gunlerin gecmesine neden olabiliyordu. Eh sonucta ne oldu? Sephiroth’da zor boss’lar mezarlığında yerini aldı. Aerith’i arkadan bıcaklayan adamı biz canlı kor muyuz arkadaşım soruyorum sana? Şşt sana diyorum Sephiroth! Diğerleri : http://www.merlininkazani.com/Oyun_t...r-42563p1.html merlininkazanı __________________