Hero Online Turkce Bolum İndexi [02.03.2015]
Oyun Dünyası0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Hero Online Turkce Bolum İndexi [02.03.2015]
-
26-09-2019, 22:15:52Hero Online Turkce Hakkında Bilgi Hero Online'da GM/GA Olmak İstermisiniz? Hero Online Resimleri Efsane - Ozet Olarak Ozel Belirginlikler Hero Online Eski Online Oyunum İtem Yardımı Yapılır !!! Eski Bir Herocu olarak size paylaşımlarım Hero Online On İnceleme Hero online ile ilgili Bi Sorum olcak oyun guzelse knıghtı bırakıp gecmye ne dersiniz? Hero Oynıyacaklar iceri !!! dowloand sitesini werimisiniz... Download Hero Online Turkceden İlk Goruntuler Hero Online Turkceye Destek Vermek İcin Akla takılan basit sorular ? Hero OnLine NeDir ?? AnaFikir Amac Nedir? CvpLarınızı Beklıyorum Hero OnLine Admin 2 Sorum War İcerii Binek petler hakkında... Hero Online Videolar (Nasil Bi oyun Demeyin Videolar Herseyi Anlatıyor) Hero Online Oynayanlar ? Hero Turkce Hakkında bir sorum olacak Davetiye İle İlgili ! Bakın Pls Download İle İlgili 1 Bakın Lutfen Sistem Gereksinimleri Hero Turkey Onemlİ Oyun Acılınca Hangi Krakteri Kasıcaksınız ? Oyunda Action Yaparken Pk(Suclu)Olabilecekmiyiz Yoksa Guild Sawaşlarımı War Sadece..? Msn'e ye Beta davetiyesi gelmiyo ! ne zamannn gelecekk bu oyunn yaa Arkadaslar Karekterler'le ilgili bilgi lutfen... #HeroOnline Acıldımı,Acılcakmı Vb. Sorular Bu Başlık Altına# ForumTR HeroTurkey Oynayanlar FanClub Acılmıştır . Download Gelmiş Diyorlar.. Hero Online Download Acıldı!!! Closed Beta Keyleri Yollandı!!! hero turkceyi indirmeye başlıyanlar sureleri buraya yazalım Closed Beta Keylerini Alamayanlar GamesArena UyeLik İcin ~İceri~ ilk ScreenShoot Hero Online Resimleriniz Tek Bir Baslık Altına!!! HEro online uye sorunu Skill Sİstemi Beta Code İCerİ Pls Hero Online Hikaye Hero Online Nedir ? Hero Online Tame(Evcillestirme) ve Petler indirdim exeye tıkladım ama hata verdi... Soru??(sorun deil) GM/GA olmak SEtup DA Hata uyelikle ilgi bakın pls !! Soyunuz? HeroTurkey İndiremeyenler İsyancılar İceri!!! Client İndirme Sorunu Sorun Cok,cevap Yoq İCerİ Frmtr Kullanicilari İCİn 10 Adet Beta Key!!! uyelik Warfare | Rehber Nasıl Oynanır | Rehber indirme problemi Başlarken | Rehber Aktivasyon Kodu Yokk cash ile alınan itemler stallda satılma #####Suan HeroTurkey KasanLar!##### Beyler Sitede Srounu Var!! Hero Online Hakkındaki Sorularınızı Bu Konudan Sorabilirsiniz ya beyler %27 de takıldı ilerlemio oturum acılıyor yazıyor bağlanmıyor ###hero Onlİne İlk GUnden Rezalet### Site Acıldı Haydi Kızlar Oyuna Ya Oyun ACilmiyo Quest/Gorev uhu uhu oyun acılmıyoo yardımm Ve Mutlu Son İtemlerinize Jewel Basma.. Class / Meslek Secimi Beyler Bu Games İn verdiği keyler gecersiz :S Hero online? Elinde fazladan beta key ve id olan varmı KaYıT Sorunu Cozene + Rep %100 Download İcin Tıklaa... Kesin Cozum Beta Kodu * Nedir... nasıl bulurz Beyler Oyunu Farklı bir siteye Upload edebilecek olan warmı BETA KEY i olmayanlara duyurulur !!!!! Bu HeroOnline Ga/Gm leri Adminleri Vs arkdaşlar artık biri uplasın şu client ı cıldırdım inmiyor Xp Rate...!!!! Kayıt olamadım Beta key GamesArena Bi bakı wer Uyelik ile ilgili Fazladan 3 Adet Beta KEY.... Gm bak acil Elinde FAZLA Keyi OLAN verebilirmi : Bana Ozel MSJ Dan 1 Beta Key Verene + REP Gm ler xtrap hata veriyor yardımmm Bağlantı Sorunu herkese başarılar Vereceğimiz Pointler ile ilgili lutfen cvp yazın!! Oyuna girdim, yorumlarım.. Lutfen GamesArena Key pls !! Acil Beta kod lazım verebilecek olan baksın Hero Online Beklentilerinizi karşıladımı? BETA Key Aranıyor Acil GM'Ler Bakin Bi... beta key i aldım şimdide uyelik alınmıyo :S Uyelik Sorunu !!! Şuan Beta Key Almam İcin Ne Yapmam Gerekir ? Beta Key Duyuru ! Mujdemi isterim Bir Sureliğine Uyelik İcin Beta Key İstenmicek... Gecici Bir Sure Uyelik/Beta Key Kaldırılmıştır!!! Xtrap yardım vistada heroturkey ??? Sorun!! Aynı anda Hero Online ve Knight Online oynamak? Arkadaşlar Bir Bakın Acil Yardim !!! Kaleden cıkınca oyun dan atıyor Oyun Kapanıyor!! Bu item ne işe yarıyor +37.000 Hero OnLine TEKNİK YARDIM quest gorev sistemi otomaik guncelleştirme hatası Oyunu İndirenler BakabiLiRmi? ya beyler nasıl mavi yazı fln yazıyoruz yrdm plss %16 Fakat Dondu ınerken Bırı Bıyerlere Upload edse olmasmı Download sorunu ßu server kapancakmı yoksa devam etcekmı ?? freeExtractor Error ---İnstall olmuyor :S install sorunu hero onlıne hakkında husran:S Hero Online Genel Bilgiler.!! Bi Kac Tane Hero3s :S Hero Online De Nasıl Kolay Lwl Kasılır? Karakter Resimleri Ders Gorevinin Cwp ları Hero Online Turkiye Beta Dowload Video Resimler Buda Benim Char Stat Pointler =Kullanım kılavuzu resimli= Skiller Nasıl 0 Lanır Yarım? Stat gelişimi 2 Tane WallPaper Likor Ele Gecirme (Quest) Skill ve Statlar sıfırlana biliyo mu ??? yukleme sorunu yardım Clan Kuranlar Hero Online Now Loading ekranında hata alıyorum lutfen yardım edin Hero Online Frmtr Clan. Kalıcımı merakımdan ? Hero Online Turkce - Programının Detaylı Tanıtımı, Kullanıcı Yorumları Rahatlama otu gorevi.. Oyuna Yeni Başladım .. ! Bi Bakarsanız .. ! 5 Dakkanızı Almaz Başlangıc rehberi 31 Lvl Wariora(Spear/Axe) / 30 Lvl Başka Char Takas etmek isteyen warmı.. Hero Extrap Hatasi Aliyorum Yardim... Hero Onlİne Oyunu 6 Aylik !!! 22 Gorewi Yardım Para ile İlgili Sorular Soruo !!! Yuklerken Hata!! Oyunda Sawaş olmuomu ya Kas Kas Nere kadar İşte ilk clan SErver Koptu Heroturkey de oynamak Arkadaslar Oyunda Bir Sorunla Karsılastım Yardım EDENE 2K + Rep Hero Turkey'de Expler ve Droplar Daha Kolay Mı Olacak? Server acıldı Hayde Oyuna Hero Oynarken PC Donuyor İlk Clan ... HeroTurkiye Eksileri ve Artıları Hero Online X-Trap Hatası Cozene 4k + Rep Vericem Full server Gorev İle İlgili Kaderin Ağı yardım edene 5k rep!!! █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂ ▁ Hero Online MukemmeL Kalitede Wallpaper (8 adet) ▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ YukLerken Hata Weriyor +69300 hero onlinede sınır var mı?(kullanıcı sınırı) Xtrap hataları ile ilgili acıklama Hangi Tusla SS cekio? Loading Te PC donuyor freeExtractor Error diyo. bu oyun şimdi oynanmaz Yeni Account (REP oDULLU) Bağlantı hatası alıyorum arkadaşlar oyun hakkında 1 2 sorum olcak lutfen iceri Hero Online Beta Hakkında Yardım Edermisiniz...! Forum Acamıyorum HeroTurkey ko kayıt olmuyo yardım pls Ev Acmak(Clan/Guild Kurmak) Character Acmak Ayrıntılı Anlatım Stat Gelişimleri Hero Online Uyeliği Cozum !! Oyun ayarlarıyla ilgili yardım Birinci Closed Beta Kapanıyor oyunda yeniyim bi kac sorum olcak Yeniyim birkac soru arkadaşlar skilleri nerden actırcam yardımcı olurmusunuz Sorunum Var Lutfen yardım! 1. Clossed Beta dan ve kendi charımda goruntuler [GM]GamesArena Kardeşimizin hediyesi ve olumu [GM olurmu demeyin oluyormuş ] Hero online kapandımı ACil birşey Soracağım lutfen yardım edin!!! #####Herkese Duyrulur: Birinci Closed Beta Kapandi##### Hero Online Oyun Download Sorun hero turkey closed beta kapanıyor Bi Yardım Eli Uzatabilecek Varmı Acaba ? hero open beta indir calısıyo Bİrisi BAna Yardim etsin LUtfen Karakterler Esko Bir Herocu Olarak Oyun Hakkında Bilgi !!! Merhaba arkaşlar oyunla ilgili 1 kac soru Hero Online Oyun Hakkında Bilgi [2] Lutfen herkez baqsın Uye Olamıyorum / ıngılızcesıne Hero Sorun !!! Buda Benim Char(USA Server) bu da benim char ( usa hero ) bi yardım edin Arkadaslar Hero Online Turkcede UyeLiq Alamıorum Yardım Edene +35k R3p turkler en cok hangi serverda?? 2.closed beta hesap alımı hero online yi indirdim ama turkce deyil Hero Online Harika uYeLik aLmakTa zorLananLar iceri Mount Petlerin LVL lerine Gore Evrimleri Petlerin Lw Atlaması Upgrade oranları % uzerinden (Geliştirild) Hayvan Evcilleştirme Rehberi Hero Turkıye Acıl Yardım!!!!!!!! USA server dan kucuk bir SS ve oyun hakkında ufak bir ipucu grakonda 63 lwl waryor akarada 65lwl waryor satilir acil [email protected] windows media player hero online turkce oyun 1 beta kapandi sonunda turk oyunculari dusunen oldu amerika serverinda oynayan varmi ? hero online indirmek icin gereken ve nassil incegi hero online sistem hero online gorevlerin degisgenliği Hero mero diyorsunuz! nerden indirecem ben bu zimbirtiyi! online site oyunu + larına gore parlayan silahlar ve + basmak hero online indirme nerde diye konu acanlar buyrun Hero OnLine Turkey 2.Closed Beta Kayıtları [Acık] Hero Online Gm lerinden Bır Istegım Olcak! hero online usa hero online dowload koyarmısınız!!! nicin hero turkeye gecmeliyim dinden kacarım diyene Hero Online Yardım ... BeyLer Yardım Edene BoL boL Rep ATıcam yardım edebilirmisiniz_? 2. Closed Beta Hakkında turkce heroyu indirebiliyormuyuz? Heroya ba$Lıcam ßaqarmsnz eferans edinmek amaclı full scipritler yazılacak /siteler tasarlanacaktır.. SorumsuzLuk Hero Usa'da Skill aCtırmam Gerekior YArdım Edene Repp bowum gorunmuyor Hero Online Başlangıc Rehberi 2.Closed Beta Acılıyor!!! JAPAN MİRROR MU YOHKSA DOWLAND.com MU? oyun downland oluyormu artık :? Merhaba sabredin az kaldı,cıktı cıkacak Gorev'ler, Skill'ler, İtem'ler, Stat'lar, Pet'ler Hero Online MasterMind Yarışması Mahser-i cumbus Fan Club arkadaşlar hero onlineyi nerden indirebilirim Hero online USA versiyonu hakkındaki goruşlerim,bazı onemli can alıcı bilgiler Beyler Ben Indiricem Ama Hangisine Tiklicam Bi Yardim Lutfennn Client Download NoRespect Guildi hero online bug 2.Closed Beta Download Linki heroda karakter yardim lutfen hero online acıldı cant open local file hatası? oyuna girebilen varmi yardim lutfen hero online yapılılandırma yardım ! cant open local file hatasının cozumu iceriye tam bir fiyasko bakin plz Benim Char 25.04.2008 saat 11:00 da cekildi işte sacmalıkların oyunu saysay bitmiyor okuyun peti nerden alacağız yardım edin lutfen Yardım Ederseniz Sevinirim ! bedava premium........... Assasin Olucam Amaa!! Beyler Clan Kurmada YArdım Edene Bol Bol Rp Atcm 2 Adet değişik launcher !!! nerde yalış yapıyorum nerde yalış yapıyorum Oyuna Giremiyorum Yardım! Hero Online Open Beta Acılıyor Client Sorunu ve Cozumu Download icin tam link lutfenn! YArdım karakule07yorumlarınız hakkındaki duşunceleriniz ? Open Beta Acılıyor... Hero Online Open Beta Acılmıştır... Beta key sorunu ????? Pach Lazim HeroTurkey paralımı? Herkeste Boylemi? Networko Hero Online Ankara Ve İzmir Kafe Toplantısı Uyelik LİNKİNİ VERİN PLS! meslek binek hayvanı yardım Login !?! BANA bu Hata geliyo YarDıM!!! Soruuuun HeroTurkey Open Beta Oynayanlar!!! selam yardim plz Uyelİk Verİn LUtfen Yardim!! 13 Şans Kutusu ve sonuc Patch 187 Yardım Edene Duacıyım Stat geri alma? LUtfen Hero Tr İCİn Dİkkate Alsin Sorumlu KİŞİler opal nerden cıkar ? Okuyup gecmeyin lutfen... Oyunu nereden indirebilirim hero online oynamak icin pc ozellikleri kac olmalı Karakter bilgisinde kalıyor.. ??? 1. Efsane Sorunu Hero Onlİne TUrkCe Yİ HİC Oyunamadim Nasil Bİr Oyun? Arklar bana here onlinenin dowload linkini werirmisiniz İnternet Kafeciler Yarışıyor! (Hero Online İnternet Kafeciler Yarışması) Download Problemi oyunu indirebilenler varsa baksın? Betatest! Lutfen cvp yazın Egypt ko ya ne oldu??? oyuna neden girmiyor!!! Beta Kod Lazim ###Meslek Secimi### Hero Online X-trap Hatası Neden ?? Beyler bu ne hatası Bilgisi olan? dowland sorunu ışınlanma kapısı falan war mı? Arkadaşlar lufen iceri +repp Gorevler Pazar Ayni Itemi Ayni Slota Koyma Hero Online'da GM veya GA Olmak İstermisiniz? dex/int 0 str beyler bi bakın cok acayip BOOK OF EYEBALL OF DİVİNE ne işe yarar? Hero Kayıt formu ile ilgili yardım Acemİ Ye Yardim !!!! Skill Puanları nasıl vericem ? Lutfen bakın Arkadaş Lazım Sorular..... oyun icinde yardim edebilcek oyunu ogretebilcek varmi Sistem Gereksinimlerim Yeter mi donma olurmu ? ark lar hero onlineye baslıcamda bi baakrmısnız! pls hero online ucretsiz download Skilleri Sıfırlkatma Kitabı Yardım Zarif gizemcinin statları ve meslegi ne olmalı [Yeniyim daha] +50k rep Hero nun adminin msn isteyen iceri!!! Hero online turk destek veriyoruz Bir Sure Sonra Sıkmıyor mu? Frmtr Clan Kuralım Acil Yardım edersenız cok sevınırım.....!!!!!!! Heroyu İndirdim heroturkey.com dan account aldım oyuna giriyorum age 12 felan dio Full Surum Geldi Hayırlı Olsun arkadaşlar heroyu indirdim uyelik aldım ama maile gelmedi nolcak xTrap Hatası Cozumu Yeni Clan[Ev/Aile] ''DarkLions'' Hero Client Alternatif Linq. Merhaba. Hero Online'a başlıycaz, kafamda tek bi soru var ilgilenirseniz sevinirim. Meslekleri tanıtacak biri varmı +Rep Skill Sıfırlatma Aktifmi ? nası sıfırlatabilirm? HeRo Online TURKİYE Distributoru GGC !!! Yardım edin launcher hatası!!! Oyundaki mesleklerin acıklamaları... Knight ile Hero arasında ne gibi farklar var ? hero oynayacaz clienti nereden indirecegiz şifa ağacı ve bilgelik yappozu Sorun Yorumlara +Rep Oyun inmiyor yardımmmm Meslek Secimi Nereden Yapılıyor Us Hero ve Turk Hero arasındaki farklar karakter yapılandırma ile ilgili Arkadaslar Sİzce Mesleklerden En GUzelİ Hangİsİ ?? Hırsızlık veya hata Skill değiştirme kitabı Yardim Pls Bu hilemi yoksa ne yaa Şans bana guldu sorular HeroTurkey Sarıormu Sizi Neden Herkezin Ustunde Yeni Yazıyor yolsuzlugu ortaya cıkarma gorewi yardım!! 75+Male Sword Hero Online US Char Arıyorum Direk makina res cozum lutfen!! Ya oyunu 3 kere İndİrmeye calistim hepsİnde yaridayken bİtİrdİ Uye olamıyorum 187 pach yardım iceri 187. Pach sorunu olanlar dalin İŞte Care Oyun hakkinda sorusu olanlar buyursun !!Ya bi bakarsanız sevinirim uyelik sorunu!! Petim oldu nasıl geri getirebilirim yardım pls Arkadaslar Bottors credit card,is so simple. ben hero'yu indirdim uyelikte aldım ama acılmıyor Hero Online SAvaŞ Video'su İZLemeden GEcme Gercekten super Hero Online SAvaŞ Video'su İZLemeden GEcme Gercekten super Yardım!!! 187 patch Master/Disciple hakkında yardım lutfen help me Hero turkiyede 56 lvl charım var isteyen oynasın!!! Yardım edene rep Oyuna Girmiyor?? arkadaşlar bir sorunum var Bi yardım Allah Rızası İcin Bana bi kutu dustu ne ise yariyor tanrısal goz ? S.A Millet Dal İceri Come Pls!!!!!!!! download linkini verebilirmisiniz!!! S.A Millet Dal İceri Come Pls!!!!! Sorun S.A Millet Dal İceri Come Pls!!!!!!!! S.A Millet Dal İceri Come Pls!!!!!!!! S.A Millet Dal İceri Come Pls!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lutfeeeeeeeeennn yardımmmm lutfeeennn Dukkan Acamıyorum Hero Setup Sorunu Yardım! S.A millet bi yardım!!!!!! Suikastcide (asasianda) statlarda neye vercez ??? Online Guncelleştirme hatası yardım lutfen stat yapılandırması Oyuna giriş icin paralı uyelik istiyormu? Hero Online da uyelik alamıyorum bi link werin Hero onlİne turkİye Şİfre..! 3. sifreli hikaye karakter bilgisi yuklenmiyor Hero online ucretlendirmesi hakkında Hero Online 'ın knighttan farklılıkları , benzerlikleri.yorumlara 23k rep Heroya ßaslıyacakLar ßu Konu Tum Sorularınızı yanıtlayacak. İtemler Uzerindeki Kodların Anlamları Statlar konusu cok acil iceri gir lutfen Yolsuzlu Ve Sorgu Benim pc Hero'yu kaldırır mı ? HERO Da BANKA yi acamıyorum YaRDIM EDENE HEM DUA HEMDE +REP ! 50 lvl meslekleri yardımm hero online hata alıyorum yardımlara +rep vericem hero knight takas Cabal hero taakas SaCmaliiiik 2. Meslek Secimi ßir kac sorum olucaktı. yardım lutfen Nedir bunun cozumu yardım.ing olsa daha ii lutfen acil birileri yardimci olabilir mi? sivas kongresi hero online sorun Hero Online'a Başlamak İstiorum.oyunu Bana Acıklarmısınız. 59 lvl mzırak cı Selling Gb + 58 Lvl Char İsTanbul Hero Online USA'daki Charımdan Goruntuler Oyun urunleri Satiş.... Oyunda yeniyim yardiminiza ihtiyacim war..! Oyundaki İllegal İşler Konusu Neden Silindi _? skiller Hero onlİne Hero Turkey Download Linkleri Hero Satılık karakter Oyuna girerken hata Hero Online Turkiye Gunluğu Hero Online Client'indeki Server Adlı Metin Belgesi + Rep Vericem Cook Onemli...! 76 lvl char SAtılık The Ruthless Blade OLDUM AMA HİC BİŞE BİLMİYORUM YARDIM EDENE + REP Oyunda Hotkey Kullanamıyorum Yardım Lutfen Hero Online Turkıye'ye Gecmek İstıyorum oyun ustaları acil yardım :S Hero Online Buglar ve Cozumleri bazı konular hakkında acil yardım :S Oyunda Herseyi Biliyorum Diyenler !!! Yardım PLZ!!! allah rızası icin yardım [Resimli]Video card hatası..[Yardım] Karbon ve Azure Hakkında Hero usada oynayanlar yardim lUtfen... Hero Online Usd'De 59 lwl Charım VaR Hero Online Turk'e GecebiLir Mi cHaRım ¿ Hero Online iyi bilen arkiler LTFN yardım !! Hero OnLine Turkiye'den Goruntuler hero online USA'da female sword ht mask alınacaktır okcu stat acill yardımm HERO Online USA & TR Xtrap Hatası COZUMU.... Acil biLGİ COK ACIL Arkadaşlar Kılıc mı ?Pala mı? Bir gelin bakın icerde yardıma muhtac bir bagımlı var ANKARA ili Epin (HeroCASH) Baltacı karakter stat Ko'da İtem ve Char Verilir Hero'da Alınır!!! heroya metin 2 stat yardım edene + rep Knight Online -Hero tks(mumkunse usa server) Hero acİl yardim bİr bakin lutfen!! HerO OnLine AcİL YaRdIm pLs HeroTurkey İd_ Şifre maillerim gelmiyor yardım.. mage skill nasıl acıcam yardım yeni basladım mage skilleri nerdne acılıyor yardımm __________________