The Order: 1886 Şu gecmişten gelen bilim kurgu oyununa bir bakalım. Hikaye: Evet, oyunun asıl amacı hikaye, sizi guzel bir hikayenin icine cektiğini once soyleyeyim ve oyun yukarıda da belirttiğim gibi gecmiş bilim kurgu tarzında yani; oyun gecmişte geciyor fakat gunumuzde bile olmayan silahlar,olaylar var. Oyundaki hikaye ana konularıyla "Yaratık" dediğimiz benim fazla hoşnut olmadığım olay var fakat bu oyunun her yerini kaplamıyor hani bir Metro oyunu kadar değil ki bu iyi bir şey. Hikaye kısmında oyun bize "Benim guzel bir hikayem var" diyor. Oynanış: Boyle bir oyunun oynanışı cok iyi olmalı değil mi? Oynanışı diğer oyunlardan şoyle bir ayırmak gerek, bu oyunda silahlar başlı başına bir konu olmalı cunku oyunun bir diğer kendine ceken olayı silahlar oldu benim icin. Ve oyunda gercekten cok harika ve epik silahlar var ve oynamaktan gercekten keyif alıyorsunuz. Fakat oyunun bu deneyimini etkileyen bir şey var ki oyunun başlarında cok fazla ara video giriyor ve bir sureden sonra "Hadi artık catışmak istiyorum" diyebiliyorsunuz. Bu ara videolar The Order,Heavy Rain gibi oyunlarda ince işcilik ile yapılmalıydı gereksiz bir cok ara sahne var, mesela merdivenden inme sahnesini bile koymuşlar bu da deneyiminizi kotu yonde etkileyen faktorlerden. Seslendirme ve Muzik: Oyunun muziklerine emek verilmiş mi? verilmemiş mi? sizde değerlendirebilirsiniz oyunun muzikleri burada bana emek verilmiş gibi duruyor, oyle sırf bunun icin calışmamışlar, calışamazlar zaten fakat guzel bir calışma ortaya konmuş. Oyunun artılarını saymakla bitmez fakat konsol camiasında Turkce alt yazı yada dublaj gormek Sony oyunlarında cok gorulen bir olay olsa da ne yazık ki diğer oyunlarda boyle değil. Ama size Sony yine Turkce alt yazı sunuyor buda cok onemli bir gelişme tabii. Grafik: Oyunun grafikleri harika! o kaplamalar, ışıklandırmalar, karakter detayları.. Mukemmel yapılmış ve oyunda size ayrı bir ciddiyet, ayrı bir hava katabiliyor. Sony'nin oyunlarında zaten grafik kotu olmuyordu bu oyunda ayrı bir guzel olmuş.
Değerlendirme: Hikaye ve Karakterler: 10091 Oynanabilirlik: 100100 Seslendirme ve Muzikler: 10095 Grafik: 100100 Genel: 96.5 Oyun İci Gorseller; Oyun Hakkında Videolar;