Ne Guzel Şey Seni Sevmek , Elleri Kucuk Sevgilim. Ne Guzel Şey Duşunmek Seni , Bunca Kalabalıkta , Bunca Yorgunlukların İcinde. ‎+ Hadi Dostum , Bu Son Gecem. Sana Bi Ceki Duzen Verelim. - Nereye Gidiyoruz Ki ? + Geleceğe. Bir Bir Işıkları Sondu Odaların, Kapılar Gozlerini Uykulara Kapattı. YÂrim , Yağmur Yureklim. Uyuyor Musun ? Herşey Ust Uste Gelir Ya İşte. Neye Daha Cok Uzulceğini Şaşırırsın Ya. En İyisi Derin Bi Uykudur Veya Bir Duş. Veya Bir Kahve. Veya Herşey'dir. Bugun Kederliyim , Beterim Bugun.. Sesime Ses Değse Cığlık Oluyor.. Unutmasan Bile Artık Unutur Gibi Yapacaksın. Ve Buruşturup Buruşturup Attığım KÂğıtlarda, Hic Bitiremediğim Bir Şiir Olarak Kalacaksın.. Şimdi Saat Sensizliğin Ertesi. Deniz İsmi Başkadır Başka.. Her Cinsiyete Uyar Mesela. Bundandır Deniz'lerde Dibe Vurmak.. Dipte Deniz'i Bulmak.. Sımsıcak Bir Merhaba Diyecektim, Başımı Usulca Dizine Koyacaktım. Dort Gun Dort Gece Susacaktım.. Sadece Yanında Olmak Bile, Bu Dunyada Başıma Gelen En Guzel Şeydi. Tercih Edildiğim İnsanları Gorunce ,Yanlış Kişileri Tercih Ettiğimi Anlıyorum.. Bazen Gun Oluyor , Gun Gecmiyor, Bazen Dun Oluyor , Odam Acıdan Gecilmiyor.. İlk ' Seni Seviyorum ' Diyen Her Kimse, İliklerine Kadar Acı Ceker.. Zaten Boyle İnsanları, Acı Ustune Ceker.. Allah , Aşkı Yarattı. Aşkı Bir Kenara , YÂr Attı. Kalıp Kalıp Sabunlarla Yıkadım Yalnızlığı. Sen Yanımda Kalıp , Bitirebilirdin İcimdeki, Yalnızlığı.. Bazı İnsanların Uzerine Kar Yerine ' Ar ' Yağsa Keşke.. -İnsanlar Daha Beyaz Gorunurler , Tertemiz.. Hic '' Tanımadığın '' Biri , Bir Anda Seni , '' Tanınmaz '' Hale Sokabilir.. Bir İyilik Yap Kendine, Ve Sev Beni.. Bir Film Sahnesi Gibi Akar Gider Ayrılık, Neylersin... Şu Acınası Yalan Dunyamda Namuslu Tek Gerceğimdin Sen Benim… Neyi Peki Bizi Bu Hale Getiren?Birbirimize İki Duşman Eden?Sen Soyle Sevgili.. Gozlerine Baktığımda Kendimi Gorurdum Hep Tıpkı Ben Gibi Urkek Bakışlarını. Oysa Sen Değil Miydin Bana Bakmaya Bile Kıyamayan?Sen Değil Miydin Beni Kendi Gozunden Bile Sakınan? Peki Ya Ne Değişti Sevgili Onu Da Soyle…Soyle Ki ‘’Canım’’artık Bu Kadar Acımasın Soyle Ki Yastığım Artık Gozyaşlarıma Boğulmasın. Ben Tek Seni Sevmiştim. Karalandım… Herkes Teker Teker Gitti Ve Bana Onların Gidişlerini İzlemek Kaldı. Sen Gittiğinde İse Başkalarında Aradım Kaybettiğim Guluşumu. Hangi Kapıyı Caldıysam Beni Biraz Daha Yaraladı Ve Kimden Gitmek İstediysem Senin Bana Yaşattığını;Ona Yaşattığımı Hatırlattı. Cektim Artık Yureğimin İpini. Bak Gozlerim Bile Eskiden Değmicek İnsanlar İcin Dokturduğum Gozyaşlarının Hesabını Soracakmış Oyle Soyluyor. Hayat Kanatıyor Kalbimi Oysa Ben Artık Ondan Bir Şey Beklemezken… Bakma Gozlerime Artık Coktan Perde İndi Ustlerine Bakarsan Dayanamam Ağlarım Bilirsin Beni.. Cunku;Acım Ben Saf Sevdalara Yalanlara Bulaşmamış Aşklara İhanetle Anılmamış Sevdalara. Acım Hicbir Şey Beklemeden Karşılıksız Sevenlere Ve Her Şeyden Onemlisi; Acım Kalp Gozuyle Gorebilenlere… Soruyorum Şimdi Sana; Sen ‘’Ben’’ Gibi Yuruyebilir Misin Sana? ’’Ben’’gibi Atabilir Misin Adımlarını Yollarıma? "Git"Dedin Bana "Git Ve Birdaha Gelme Cikma Karsima Etme Tek Bir Kelime". Askinida Sana Birakip Gittim. Yemin Ettim Bir Daha Ardima Bakmayacagima. Ant İctin Bir Daha Gelmemi İstemeyecegine. Git Dedin Bana Sessiz Sakin Gittim. Yanim İse Bir Tek Gururumu Aldim. ´´ Ama Simdi Sorarim Sana Nerde Kaldi Donmeyecegine Dair Antlarin Sozlerin Yeminlerin…! Hic Birsey Yokmus Gibi Bana Yazdin. Ben Mi ? Benyeminimi Bozmadim. Istedigin Gibi "Tek Bir Kelime" Bile Etmedim. Ama Sen Nedense Bu Gun İlk Defa Boyleisrarciydin & Bense İlk Defa İnadina Karsi Koyuyordum Kendime. Artik Rolleri Degistik! Simdi Kuzular Kurt Kurtlar Kuzu Kesildi. Gordun Artik Eski Gucsuz Ben Yok . Neden Mi ? Ayni Seyleri Tekrarlamaktan Yoruldum Biktim Artik Ve Boylece Dayanikli Olmayi Ogrendim. Bana Yazdin Ya Hani Eskisi Gibi Heycanlanmadim. Eski'den "İsmimi" Soylesen İcim Giderdi ! Ama Simdi Sadece Sinirlendim Ofkelendim.. O An Bana Ben Oluyorum Desen Bile Umrumda Olmayacakti Yani; Oyle Bikmistim Ki Umidimi Kestiken Sonra Her Defasinda Seni Tekrar Bulmaktan Tekrar Kopamamaktan Tekrar Asik Olmaktan. Ve Beni Bu En Son Ayriligimizda Kovmaktan Beter Etmistin Hatirliyormusun ? Ben Hatirliyorum Dun Gibi. Sanki Biristenmeyen Misafiri Evinden Zorla Atmaya Calisiyordun. Oysa İnsan En Kotu Misafirine Bile Oyledavranmazdi. Sen Bana Davrandin. Kalbimi Kirdin Farkinda Bile Olmadin. Iste Bugun Sira Bendeydi . . . Sen Geldin Ya. Bugun Kalbim Musait Degildi Yersiz Vakitsiz Ve Yuzsuz Konuklara. Kalbimin Kapisini Acmadim. Soylediklerini Okumadim Bile Oyle Dustun Gozumden. Tek Kelime Etmedim. Kalbim Bugun K A P A L İ Davetsiz Misafirlere & Hatta Artik Hep Kapali Olacak Her Defasin’da Ortaligi Yikip Giden Ve Tekrar Gelen ´O´ Yuzsuz Misafire. Kalbim Birgun Tek Bir Kisiye Acacak Kapisini Oda Beni Benim Kadar Seven Birine Beni İncitmeyen Birine Kiymetimi Bilen Birine & En Onemlisi Beni Anlayanbirine. Uzgunum . . . ! Benim Kalbim Paspas Olamaz Birserserinin Ayagina Baska Yerlere Giderken Ugrayamazsin Ara Sira. Ya Geldiginde Yuregini’de Getirirsin Daima Kalmak İcin Ya Da Pılını Pırtını Toplayip Gidersin Senin Gibi Sahte Sevenlere ! Kalbim Artik Kapali Bir Duvar Yurekten Vuranlara ! Giderken Kapisini Kiripta Gittin Anahtari Sende Olsa Da Neye Yarar Kapi Olmayinca .. ? Hicbirseye Koca Bir Hic ! Hoscakal Kalbimin Davetsiz Misafiri Artik Gitme Vaktin Geldi Kusura Bakma Seni Kovuyorum Ama Naparsin Kovula Kovula Bende Artik Ogrendim Kovmayi. Bir Daha Kovulmak İstemiyorsan Gelme Olur Mu ? Ya Da Cesaretsizligime Denk Gelir Belki Ozaman Tekrar Kovamam Seni Daha Acemiyim De Yuzsuzlukte ! ´´Git Artik Bir Daha Gelme. Yoksun Artik Bende Olmayacak Asla Bir İzin Bu Beden’de. Kapıya Kadar Ugurlamak İsterdim Ama Biliyorsun Sen Birzamanlar Kirdin O Kapiyi. Tamiri Yok Yedegi Yok. Anla Gidisinin Bir Daha Donusuyok! ´´ Derdim Sana Tipki Senin Gibi Derdim Ama İste Biliyorsun Bir Daha Konusmamaya Yeminler Ettim !! İcimizde Boğamadığmız Huzunler Var Başa Cıkamadığımız Duşmanlarımız Her Gecen Gun Bir Parca Daha Kırıyor Kalbimizi Her Gun Guneş Doğuyor Ama Batmak Zorunda Gunun Sonunda Bitmek Zorunda Tum Hayatlar Ki Başlasın Yenileri Guneş Batmalı Ki Gun Doğumunun O Eşsiz Manzarasını Gorebilsin İnsanlar Ve Duşmanların Olmalı Ki Mutsuz Olup Kıymetini Daha İyi Anlasın Kalp Mutluluğun Mutsuzken Bile Mutlu Olabilmeli İnsan... Cunku Mutluluklar Huzunlerin Ardında Gizlidir Oyle Mutsuz Olmalısın Ki Ardındaki Mutluluğun Boğacak Kadar Buyuk Olsun Gozyaşlarını... İcimizde Boğamadığmız Huzunler Var Başa Cıkamadığımız Duşmanlarımız Her Gecen Gun Bir Parca Daha Kırıyor Kalbimizi Her Gun Guneş Doğuyor Ama Batmak Zorunda Gunun Sonunda Bitmek Zorunda Tum Hayatlar Ki Başlasın Yenileri Guneş Batmalı Ki Gun Doğumunun O Eşsiz Manzarasını Gorebilsin İnsanlar Ve Duşmanların Olmalı Ki Mutsuz Olup Kıymetini Daha İyi Anlasın Kalp Mutluluğun Mutsuzken Bile Mutlu Olabilmeli İnsan... Cunku Mutluluklar Huzunlerin Ardında Gizlidir Oyle Mutsuz Olmalısın Ki Ardındaki Mutluluğun Boğacak Kadar Buyuk Olsun Gozyaşlarını... Kimseye Soramıyorum Seni, Kirlenme Diye Hic Opmedim Ya.. Belki Başkasını Seversin Diye, Hic Soylemedim Sana Sevgimi... Boğazımda Duğumsun... Yutkunsam Gideceksin, Yutkunmasam... Olurum ... Şimdi Geride Bıraktığın Hayat Tarafından Bağlandım Yuzun, Benim Bir Zamanlar Tatlı Olan Ruyalarımı Ziyaret Ediyor Sesin, Tum Akıl Sağlığımı Kovaladı Bu Yaralar İyileşecek Gibi Gozukmuyor. Bu Acı Fazla Gercek Zamanın Silemediği Cok Fazla Şey Var... Bu Ara İhtiyacım Var Sana Ellerimi Sakın Bırakma Bana Huzur Veren Tek Yer Senin Yanın Unutma Gun Varıncaya Kadar Sabaha Sakın Hicbir Yere Kalkma Fazla Bişey İstemem Sadece Dur Burda.. Gezinen Bir Golgedir Hayat, Gariban Bir Aktor Sahnede Bir İleri Bir Geri Saatini Doldurur Ve Sonra Duyulmaz Olur Sesi, Bir Masaldır Gurultucu Bir Salağın Anlattığı Ki Yoktur Hic Bir Anlamı... Adı Yok Yokluğunun Butun Kelimeleri Butun Cumleleri Deniyor Tarif Edemiyorum... Aşk Yaralar Ama Bazen Guzel Bir Yaradır Bu Ve Hala Yaşadığımı Hissettirir Aşk Şarkılar Soyler Kotulukleri Aşabildiğinde Bir Kalbi Vardır Ve Beni Dener Cunku Aşksız Hayatta Kalamam.. Ikimiz İcin Yazilmis Senaryoda İki Acemi Aşığın Ustlendigi Rolun Altinda Ezildik.. Yanlış Zamanlarda, Yanlış Yerlerde Repliklerimiz Ezberimizi Bozdu.. Rolumuzu Yanlış Oynadık.. Perde Acımasızca Kapandı Yuzumuze, Bir Daha Acılmamak Uzere.. Sozler Alıntı, Konu Bana Ait