Yahoo messenger coklu oturum yama derdine son
Yandex, Bing ve Diğer Arama Motorları0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Yandex, Bing ve Diğer Arama Motorları
- Yahoo messenger coklu oturum yama derdine son
-
26-09-2019, 22:15:08uzun zamandır windows kullanıcısı olmama rağmen windows mağduru oldum ve microsoft windows firmasına bireyselde olsa savaş actım. İşe live msnye alternatif olarak yahoo messengeri kullanmayla başladım.Yahho msn icin coklu oturum acma yaması bulamayınca sorunu değişik yontemler geliştirerek cozdum sizinlede paylaşmak istedim en azından yahoo kullanıcıları faydalana bilir.... işte adım adım cozum... yapmanız gerekenler 1:Once yaho mesengerinizi acın ve bağlantı yapmadan kapatın.Gorev cubuğunda kalan yahoo messenger simgesine sağ tıklayıp exit butonuna basın. 2:Başlat oğesinden calıştır sekmesini acın ve regedit komutunu girip enetere basın. (kayıt defteri duzenyicisi acılacaktır) 3:Kayıt defterinde HKEY_CURRENT_USER klasorunun alt klasoru softvare klasorunu acın. 4:Yahoo kalsorunu bulup acın alt klasorlerden test klasorunu acın. 5:Varsayılan simgesinin olduğu alanda sağ tıklayıp yeni sekmesinden DWORD değerini secin oluşan değere plural adını verin. 6eğere cift tıklayıp acılan DWORD değerini duzenle penceresinde değer verisi yazan alan sayıyla 1 yazın taban olarak onaltılık tabanı işaretleyin ve tamama basın.Butun sekmeleri kapattıktan sonra kayıt defterinden cıkın İşlem tamamdır. Artık istediğininz kadar yahoo messenger oturumu acabilirsiniz cunku yama derdiniz yok...saygılar...yeni uye __________________