Merhaba Arkadaşlar Gene eFtikten Sozlerimizle Devam Ediyoruz Beğneceginizi Umuyorum Dip Not: Yorum Atmadan Calma ! ' Git yeter dertLerin kaLsın...! Al birtek goz yaşımı, cenabet gonLun duş aLsın.. İnsanı DeLik Deşik Eden SessizLikLeri Var..!! Geceyi BoLen CığLıkLarından Daha Beter..! ”Attığın tum zarlar kaybettirdi bana.. ' Hani sen benim duş-eşimdin…” ' Havaii Fişek Gibisin Bee GuzeLim 10 SaniyeLik Havan Var Gerisi Fısss ! Al ßu KapakLar Sana Diyen İnsan , KapakLarı ßen ALmasına ALırım Da Sen ŞişeLeri Ne Yapacaksın Onu Merak Ediyorum ,) * Dun Geceden KaLmış OLabiLirim Ama Ben Her Zaman Şunu SoyLerim ; HızLı Kafa HızLı Yaşam HızLı OLum * Yan cehennem yannn , bi kamyon komurLe geLiyorum mk ;D Terk EdiLenLerin Sancısı Buyuk OLur..!! Tercih EdiLenLerinde MutluLuğu...! Kimse Sanmasın Kendini Bulunmaz Hint Kumaşı, Bir Gun Gelir Biri Vurur Makası.. FaCedee Bebeqim tatLım yaZar, yoLda Gorse sLm veRmez 'KaşaR' ~ KendimLee yaŞadım beN guzeL oLan heR Şeyi !.. Yanındaki Manita Senin oLabiLir ama Sana Bakarken Beni Duşunuyorsa Sıkıntı ßuyuk Evet . Seni KafamLa aLdatıyorum , O Daha GuzeL ,) Sarhoşken aramıyorsam , Konu kapanmıştır (, Kimine S*ktir Cekersin DeğerLi oLursun Kimini Canından Cok Seversin Gereksiz oLursun .. Bizde Şaşırdık Ne Yapacağımızı ,) Uzatma AzraiL . Biz Hayatı 6500 Devirde Yaşayan GencLeriz ,) TurkceLL ' Hayat PayLaşınca GuzeL ' sLoganLı rekLamLarında seni oynatmaLı ,) ' Bana ev kızıyım demişti, Nerden bileyim evin genel ev olduğunu... ) 10 LiraLık TaytınızLa TriLyonLuk Havanız Hic CekiLmiyo Be KızLar ,) Cayır Cayır PatLayan GeceLerimin , İnce İnce Gorunen HaLisunasyonusun Artık Sevdiğim .. Ben her dakika eLLeri şırıngaya giden bir ' Uyuşturucu BağımLısı ' , Sen ise Amatem .. İnme Bizim Caddeye Sende Duşersin Maddeye Bazı İnsanLar Ayakkabı Mağazası Gibi . . -Her Numara Var . Diyorlarki bana cok uzuluyorsun sanki Azerin oglusun.. Siz Murat boz beni boz diyonuz biz bişey diyormuyuz Kova başında caLıştığım kadar , Bi iş tutup caLışsaydım şimdiye ' miLyoner ' oLmuştum (; Sen Sadece DuygusaL ŞarkıLarda Varsın , HızLı KafaLarda Kocaman Bir YaLansın , ) Cehennemde Mevsim Yok Guzelim , Ateşlerde Yanacaksın ! En GuzeL SatırLarımın Or*spu CocukLarına YazıLmış oLması İroninin Hasıdır...!! Burası Cennet OLmaLı , Heryer YemyeşiL SomekLerle DoLu ; Kovayı HazırLayanLar MeLek OLmaLı , Dumanı ALan KanatLanıyor Bizim Bu Hayatta Hic Ucagımız OLmadı Ama Hep PiLot TakıLdık . . . Cok kaliteli gunahlarım var. Cehennemde locada yanmazsam olay cıkartırım.. Cok insan tanıyorum. Aksam tovbe edip. Sabah krize Giren.. ! Yalnız olmak kader değil de lanet, Yalnız olmanın "sayıyla" ilgisi yok, fark et! Her hata bakiredir. Ama tekrarı oLursa mevzu zevke girer... Beyler bi kızı ağlatmak istiyorsanız, soğan soydurun. Uzmeyin oğlum kızları. Ibn*lik yapmayın. Etrafım cok kalabalık, Ama hepsi sadece Merhabalık..! Kadına doymuş adamın ADAMLIĞINA doyum olmaz! Başım oyLe bi dondu , Sanki başım oLdu.. Şimdilik Bu Kadar Bir Sonraki Paylaşımda Goruşmek Uzere. İyi Forumlar Bir Teşekkur Herşeye Bedeldir. __________________