SeverSem 1 keRe SeveRim, SoyleRsem 1 keRe SoyleRim,EgeR Beni 1 Gun TeRk EderSen,seNi Bir KaLemDe SileRim. ya kaLBimi aL avucLarInda ya$at goR ßeni, yada aL kaLBini nefesimLe ßeRaBer soLuksuz ßIrak ßeni.. DerT oLmaz..cekip kapıyı cıkabiLirsn..Ben boyLeyim.. gercekten sevmiyorsan bıkaBilirsn!! Ne diL yeter seni anLatmaya,Ne goz kıyar sana bakmaya,Ne eLLerim dayanır sana dokunmaya,Ne koLLaırm uzanırseni sarmaya.Hic omur yeter mi?Bir sen daha buLmaya bitanesi... ArkaDaşLarim Gecmiiş AgLiyOr,Bir DarBeDe OnLar Yemiiş yuzLerii GuLmuyOr ... Anlamı Yok Doğan Her Gune Lanet, Bu Genc Sensiz Yapamadı AFFET. DurDurak ßiLmez aH ßu gonuL surunerek ßak geCti ßir oMur suCLu oLan Bensem soLE BiLeyim TUT ELİMİ YANINA GELEYiMM.. cok uzgunuM iStemeden ßi ßakışa aLdandım iNaN ßana pişmanLıktan ßutun gece ağLAdım.. -Belki ruh cağırmak gibi birşeydir aşk ! Belki aşık olmak cağırılan ruhun gelirvermesidir. Dun NeLEr SoYLerD!n BaK BuGUn CaYDıN BoYLe m! YapaRDıN SeVM!ş OlsaYdıN SaNa BeN TaPArDım BeN!M OlsAyDıN!..(: Ne kolumda kelepce, ne yanımda gardiyan,ne gonlumde zulum,ne ensemde olum,o gun yanlızca sen olcaksın GULUM. Sarhoşum Bu Gece Kafam Dumanlı Bana Verdikleri Hayat Yalandı Nefret Ettim Gıpta Ettim KENDİM OLMAK İSTEDİM BECEREMEDİM.. Kızların Gozu Hep Yukseklerde Paralı ZuPpe Erkeklerde,, Bizimse Onlardan Tek Farkımız DéLiKaNLıYıZ İşte!!! Deli Sormuş DeLiye Hic Sevdiğin Oldumu Diye DeLi GuLmuş DeLiye Ben Niye DeLirdim Diye...! вυ нαуαт; iηα∂ıηα вαηα нєяgυη уαρıℓαη ¢σк вαуαт νє кoтu вιя єѕρяi..! $iMdi oLe uzÂKKi qêLdîqîm yôLLaR yÂNLı$ bî ôyKûDêyîm ßenî YêNîDêN yÂzZ!.. aşk bi topa benzeRR oNce tekmeyi basaRsIn soNRa peşİnden koşaRsIn keh keh (: SuYun IhTimaLi YokTur..DaLGaLanMak İcin İzin IsTeMeM..TsuNaMiYe BasLaDığımDa EnGeL DinLeMeM!!! Nikahına beni de cağır Asuman istersen yaparım sana pansuman bu adam kim diye soran olursa dersin sıvacı Osmannnn. Tum Yorumlara REP Verilecektir. Alıntıdır.
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Nickler..Nickler..Ah Şu Nicklerr;) [ѕєηιη єѕєяιη]