Revenge of the Fallen'ın ek paketi, yeni karakterler de ekleyecek
Oyun Dünyası0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Revenge of the Fallen'ın ek paketi, yeni karakterler de ekleyecek
-
26-09-2019, 22:03:5526 Haziran'da filmi ile aynı anda piyasaya surulen Transformers: Revenge of the Fallen vasat bir yapım olarak gosterilmiş ve klasik bir film oyunu damgasını yemekten kurtulamamıştı. Ozellikle kotu kontrolleri ile sac baş yolduran oyun, keyiften cok sinir kaynağı olmuştu. Fakat yapımcılar bu durumdan rahatsız değiller ki yapımın adından birşeyler cıkarma calışmalarına devam ediyorlar. İşte bu doğrultuda oyun icin yeni bir ek paket hazırlanıyor. Hazırlanan ek paketle birlikte coklu oyuncu modunda kullanılabilir 10 yeni karakterin yanı sıra; 3 adet yeni harita, expert zorluk derecesi ve yeni achievementler eklenecek. Bu yaz sonlarında indirilebilir olacak olan ek paketle birlikte eklenen karakterle birlikte karakter listesi de aşağıdaki gibi olacak: Autobots: * Optimus Prime * Ironhide * Breakaway * Bumblebee * Ratchet * Aerialbot (Sadece coklu oyuncu modunda) * Protectobot (Sadece coklu oyuncu modunda) Decepticons: * Starscream * Sideways * Grindor * Long Haul * Megatron * Seeker (Sadece coklu oyuncu modunda) Kaynak: www.worthplaying.com *********** " Ne kadar uğraşırsalar uğraşsınlar ben sevemedim tad alamadım oyundan vasat bir oyun " __________________