Boynuma surterek goğuslerinin arasından, aşağıya, kalcanın yanına kadar getirip, yuvasına oturttum, cıkan şılak sesi bana guven veriyordu, sende emniyet kemeri tak. Birinin yokluğunu icinde hissederken bir başkasını sevemezsin. Bir zamanlar deli gibi hesap sorduğun birinegun gelir hatır bile soramazsın. Anahtar gibi sadece kaybolduğunda aranan biri olmak istemiyorsan ; nasıl olsa o hep paspasın altındadır rahatlığını vermeyeceksin kimseye. Sen yanımdayken dunya durmasın,sen dunya durana kadar dur yanımda. Huzurun olmalı biraz ve seni guclu kılacak kadar acın. Sana garip gelecek ama; İnsanlara aldanmayacak kadar taş kalpli olmalısın. Bakmayın siz, aşık olmasaydık belki adam olacaktık... Gidenin arkasından ıslık calın. Sadıksa gelir. K.İskender. Hatıralar mutluluk vericidir, ama bazen hatırlamak; intihar sebebin bile olabilir. Kimin icin yanıp tutuşursan tutuş dumanın hep beni bulacak; Ve sen en cok benim burnumda tuteceksin. Tepeden bakma kimseye, bakanıda tepele. Ne kadar makyaj yaparsanız yapın, Tebessum boya tutmaz.. Yeni Trend: Eteğini katlıyorsa git konuş bence. Sevişmeleriniz sevmelerinizden bile daha uzun. Bir başkasının senin icini ısıtacağını bilmek, benim icimi hep uşutecek .. Benden adam, senden aşk olmaz.. Başkalarının yaptıklarını silmeye calıştım: murekkeple yazmışlar oysa. Ben kurşunkalem silgisiydim. Azaldığımla kaldım. Senin icin değildi yaptığım onca şey, aslında sen zannettiğim kişi icindi.. Birazcık tuz etkisi yaratmalı insan birinin hayatında. Hani yaraya basıp acı vereninden değil, yemeğe katılıp tat vereninden..
Yorumlara gore devamı gelebilir, iyi forumlar. __________________
ѕєηιη єѕєяιη`le her telden nick.
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- ѕєηιη єѕєяιη`le her telden nick.