Gitmek kolay yol sen kalmayı dene ...
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Gitmek kolay yol sen kalmayı dene ...
-
26-09-2019, 22:02:03Sessiz σLмak SeηSiz σLмak Kadar Zσr ĐegiL Aмa eη Zσru SeηSizLiGiη ´ SeSsizLiGiηi DiηLeмek ~ » Ne kadar uzağa gitsem yine karşımda sen ! biLmiyorum duşLerindemiyim eskisi gibi kuru kupkuru bir ruyaydı benimkisi IsLandık ve bitti « •»|ѕєηSιz|»«|gєCєη|»«|guη LєRιмι|»«|в3η|»«|guη ηDє |»«|ѕαумιу0яυм|«• » . ĸeLebeĸ omrume "sevda" ĸatansin . « » κendi haЧaLini κendin Чıκarsın. « ´´ вiLiяiм éLвéTTé вiLiяiм ÂSLıηd Séηiη hiς σLмÂdıqıηı ωé ÂSL da σLÂмÂγÂćÂqıηı. aмa . SizσFяéηi dé Tıpкı éωćiLiк qiвi γÂLηız σγηÂηмÂz ! ´´ ´´ яuzgαя тєяѕ уoη∂є єѕιуσя уαναşℓıуσяυz. нαуαттα уαηℓış кoşєℓєя∂є ∂υяυуσяυz σℓαвιℓιя. нєяşєуι вıяαкıρ gιтмєк вєη¢є cozuм ∂єğιℓ. ѕαναşıρ ∂σğяυ кoşєує gєcмєк gєяєк. cєкιρ gιтмєк ∂σğяυ ∂єğιℓ. кαувєтмє∂ιğιм вιя υмυ∂υм ναя вєηι уαşαмα вαğℓαуαη . ~ * Guηéşiη άDı céLLά† Diчé άηıLdıgı ъiя чéя , ђéяKéz KάяάηLıkLάяdά Mu†Lu άηά яéηK siчάђ ( ! ) Bazєn đur đєmєĸ gєLiyor hayata icimđєn điyecєĸ o ĸadar coĸ Şєy varken.. " Soz Verdim Artık Kendime Kaptırmıcam Gonlumu Kimseye " Renqarenq dusLerm wrdı userinde yuruduqum Pmbe buLutLrm Artq hersy deisdi dusLrmin renqi soLdu buLutLrm nerde biLmiorm bendeki doğacak guzel gunLerin sancısısın ´ giтмέк en кσLaу уσL ´ ѕen кaLmaуι Dene ´ » Soylenemiyor cok şey Susmadan kopkoyu icim inan cok calıştım bu kalpsiz dunyayı sevebilmek icin 0nu haLa coK sewioRm … 0nu haLa sewioRm Onu sewmioRm 0nu Hic sewmioRm 0 kim ? Siz ßnm Adımı azınıza aLmadan onCe Azınızı temiz suyLa caLkaLayın… haLa aynısınız hepiniz… aynı tip aynı ruhh … coK sıkıcıSınız deişin ßiras nasıL doqduySan oyLe yoK oLdun…xP Hic hayal kurmamak gerekiyormuş "aşk"ta Sert bir şekilde "yalan"lara carpıp uyanmamak icin "İcimde renklerden eser yok Eski zamanlardan kalma an'larda sıkışıp kaldığımdan mıdır nedir; Bende her yer gr" Vedalaşmak İsterdim Oysa ' ' Klasik Bir Film oykusu ' ' Gibi Ellerini Tutup Usulca Son Bi Kez Opmek İsterdim Kendimi Mazur Gosterip Masum Ve Mağrur Bir Duruşla Her şeyi Kadere Yıkmak İsterdim ! Umrumdı$ı h€r bi$i (; *surgundeydi belki yureğimiz aşka * *ßir KÂbuStan Uyandım ßu Sabah Annem Yanımda Yoktu * Ne Tuhaf Değil mi ? İcimi Acıtanda Sendin Dindirecek Olanda Sensin __________________