Ne secersen sec, aklın hep secemediğinde kalacak, acı hep olacak.
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Ne secersen sec, aklın hep secemediğinde kalacak, acı hep olacak.
-
26-09-2019, 22:01:56İmkÂnsızlıkları yaşamak mıdır sevmek, Yoksa severken imkÂnsız mıdır yaşayabilmek ? Zor mudur gozlerine bakarken sevgiyi gormek, Yoksa sevgi midir gozlerindeki tek gercek ? Kolay mıdır biranda vazgecip gitmek, Yoksa gitmekten vazgecip, sevmek mi gerek? Son defa opuyorsun, Sen defa oluyorum... Habersizce bir şiir yazıyorum dudaklarına. Artık kiminle konuşsan “şiir gibi konuşuyorsun” diyecekler... Ve şimdi sen kimi opsen, sevmeyi bulaştıracaksın ona… Mesela Ansızın Uyandıracaksın Uykumdan Beni , Ve Kulağıma Fısıldayacaksın ; "Haydi Kalk Ahiretliğim , Namaz Vakti .. ‘‘Sensiz olurum!’’ deyişin geldi aklıma... Biliyorum, artık kacınılmaz olan bu. Omrunu gecirip uzağımda, bensiz olursun bir başkasının yanında... İnsan Sevdiğini Bir Kere Kaybedince, Sevilen Bir Kere Gidince, Diğerleri De Hep Gider Diye Korkuyor Sevmeye. Bana iyi gelen tek yer,senin yanın. "Hayatta en zoru, birinin seni sevmesine izin verecek cesarete sahip olmaktır." -Elimden gelen bir şey yoktu, -kalbimden geleni yaptım ben de; -Sevdim işte, o kadar. Ne secersen sec, aklın hep secemediğinde kalacak, acı hep olacak. Lutfen oyle gulme. Cok ozluyorum. Sonra sarılasım geliyor , sarılamıyorum.. O kadar tatlı gulumseme. Lutfen.. "Unuttuğum birşey olursa bana hatırlat." demiştin. Hatırlatayım; - Beni seviyordun ve hic bırakmayacaktın. Sana soğuk davrandığıma bakma, Sevdiğimi belli edersem sende GİDERSİN... Bazen gec olsada anlarsın.. Kimler yanında , kimler yolunda Kıskanclık guven eksikliği değildir, sevgi fazlalığıdır. Kokusunu bilmediğin bir kadını ozlemek, hic bilmediğin bir şehirde kaybolmak gibi. Gitmek sadece bir eylemdir, unutmaksa kocaman bir devrim. Sorun ne biliyor musun? Sorun, senin gercekleştirmek icin cırpındığın hayallerini başkalarının bakkaldan ekmek almaya gidiyormuşcasına kolay gercekleştirmesi. Hem de hic hak etmeden. Aslında bi dilimle soylediklerim var bide senin icin yazdığım defterimin arkasındaki yazılar.. Sevmeye layık olmayanı hatırlayarak değerli etme! Donmek mi istiyor bir şans daha verme. Unutma sevgi yurekli olana yakışır.. Sev beni.. Oyle bir sev ki hemde, her sozun mutlu etsin.. Her bakışın icimi titretsin ♥ Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri donmek isteyipte donemeyince caresizlikten delirten, hayatta birdefa gorulebilen harika bir ruyasın! O kadar guzelsinki yuzune bakamıyorum. Titriyor ellerim ellerini tutamıyorum. Dolanıp sarmak geliyor icimde saramıyorum. Oylesine bağlanmışımki , sensiz duramıyorum. Dur bakalım guzelim..! Tenezzul etmediğin şahıs konuşuyor. Demişsin ya; Onun gibilerini cebimden cıkarırım diye.. Dinle..! Ben senin gibilerini tesbihime dizerim, tovbe diye cekerim . Ona sarılıp, kulağına "Beni sakın bırakma" diyerek dakikalarca oylece kalmak istiyorum. __________________