- Ufacık ayaklı cocuklarımız olcaktı , o hayallerden ufacık parcalar kaldımı peki ? - Tek fark sen şimdiyi duşunurken ben gelecekten bahsediyordum belkide bu yuzden kaybettim. - Kalbinden cıkarsan , gozun uzaklara dalır aklına gelir onu gecsek kokusu burnuna gelir , tek nedeni onu herşeyinizle sevmenizdir. - Herkez geleekteki sevgiliyi bekliyorsa , bu kadar can yakma neden? - Kendime iyi bakamam ben , sen iyi bak banaa. -Geceler serin olur uşume sıkı giyiiin. -Biri hic acımadan hayalleriniz yıkabiliyorsa , o ilişkide bir umut kalmamış demektir. -Şu hayatta arkadaşlarımın " Bağlanma bu kadar uzulursun, gidicek " sozunu dinlemediğim icin mutlu olamıyorum. -Mutlu insanlar "cips,kola" takılırken geri kalanlar bir kahve ve kağıtkalem. -Bir kadına evlenicem gozuyle bakan erkek , Adamsın. -Aslında hayat ; Senden oncesi ve Sonrası - Bazen hic tanımamış gibi davranıosn ya , karavanaya atıp kacırmak istiyorum seni - Giden her zaman kazanır , geriye kalan ise... - Her kafadan farklı ses cıkarken , ben sadece seni dinliyordum -Bırakılıp gidilme şu hayatta caresiz kaldığın tek durumdur. -Eğer bir erkek ağlıyorsa inanın cook caresizdir. -Ne kadar guclu olursan ol elbet birgun biri veya birileri yıkıyor seni. -GECMİŞ UNUTULMAZ , GELECEKTEN BİRŞEY KALMADIYSA, EĞER SENDE GİTTİYSEN .. ? - Ona laik biri olamadıysan eğer kendine laik biri ol.. - Kalbin acısını birtek gozyaşı temizler. -Haklısın , ben ilk once bbırakıp gidip , mutlu olabilirdim belki , ama bunu kalbime yediremezdim ve kıyamazdım , cunku cok sevmiştim. - Hayallerimizin peşinden koşayım derken yarı yolda bırakmak niye ? Hepsi kendi elimle yazdım bu gece alıntı felan değil , Emeğe saygı bir Teşekkur yeter efendim .. __________________